renatka_ napisal/-a:Mene ful zanima ta tvoja slaba izkušnja?
Sama se sicer še nisem šla te varjante, pa tudi ne poznam nobenega, ki je to sprobal. Mam precejšnje pomisleke glede tega, nevem no.
Kaj ti veš kakšnemu psihotu prideš u bajto, nevem če bi lahko mirno in trdno spala.

Pa tudi svoje sedežne posojat me ne vleče ravno.
P.S. Mam občutek, da je že blo govora o tem.
jah.. mi se najbolj zanašamo na to kakšen profil ma ta človek, ker moraš vsakemu gostu in gostitelju napisat referenco, ki jo označiš z negativno in pozitivno. Pač če ma človek same pozitivne greš lažje k njemu kot že če ima samo 1 negativno..
ja, moja slaba izkušnja:
Kot sem omenila smo potovali čez ZDA. V New Orleansu bi mogli bit pri nekem človeku na ''couchu''

. In se peljemo proti njemu (hvala bogu za GPS, brez tega bi bli še vedno nekje u memphisu

) in je bla že soseska taka čudna pa tko mau sumljiva. Pozvonimo k njemu na vrata (moški je biu v srednjih letih) in odpre vrata. First empression? Mau več k 50 let str člouk, z piuskim trebuhom in prepoteno majco.. se pozdravmo in ns pelje v hišo. Prvi prostor: temačna, prašna, nastlana soba in je reku da je ene.. 3 leta nazaj začel prenavljat pa je obupu (khm..? ne morš kr začet prenaulat in pol obupat

)
. uglaunm, kot garaža. potem je bla kuhinjica in stopnice za navzgor. Pokaže nm sobo kjer bi mogli spat (jst, oče, ama in moja ssestra). mi se odločimo da se malo osvežimo in gremo potem downtown. Istočasno je gostil še enega študenta. Moja mami je bla že od začetka ZELOO skeptična ampak smo se odločl mal potrpet, sej ne bi bli nč u hiši, samo spal bi tm (kar je mene še najbol skrbel

, ker tut spalnica ni vidla sesalca ene 13 let ). Se preoblečemo in gremo v mesto.
Vrnl smo se okol.. polnoči? zaklenemo avto, iz njega poberemo vse vredne stvari in smo odklepal vrata ko smo vidl ščurke. Ne hroščke ampak tiste debele velike ščurke zunaj na fasadi. Vstopimo v tisto ''garažo'' in jih še tm vidmo notr na steni. Gremo v sobo (možak je itak že spal, tist študent je biu pa še vedno tam v sobi, ampak je meu odprta vrata, in ns je pozdravu) in hočmo naštimat za spat (moja mami se je itak odločla da ne bo dala glave na njegove blazine. In hočmo prpraut postlo (on je reku da nm bo naštimu svežo posteljnino) in je bla tm ena posteljnina zmečkana v kepo sredi postelje in ugotovimo da ma še fleke, da je umazana --> skratka, ni čista. kr v sekundi smo se zorganiziral, na laptopu poiskal hostl, vnesl naslov v GPS in pospravl use stvari k smo jih prnesl u sobo. usak tri torbe na rami, otovorjeni ob pol enih zjutri se plazmo dol po njegovih škripajočih stopnicah

grozn feeling

kot tat sm se počutila.. in un študent nm tm veselo maha iz sobice

hitr damo use u avto in se odpeljemo v hostelček ki je biu prelep
Pač mi smo se hotl naspat in njemu nasledn dan napisat pismo, v katerem bi razložil situacijo.
Ampak ko smo se zbudili ns je že čakala negativna referenca, v kateri je pisalo, da sprašujemo neprimerna vrrašanje (amm.. kok neprimerno da uprašamo Kaj je glavno da vidimo v New Orleansu

) in da smo nevljudno odšli in da je moj oče Spletkarska egoistična rit..
to je moja slaba izkušnja

se opravičujm, mau je dolga

Ne razumem čist točno, kako je meu lahko pozitivne reference.. mogoče če potuješ sam potrpiš pa stisneš zobe.. jaz bi najbrž jih če bi bila sama .D