Cene na hrvaškem
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 13 prispevkov
• Stran 1 od 1
- petera
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 7. 2008
Mi gremo čez 14dni na hrvaško na Krk-Malinska in me zanima ali se splača kupovati in seboj peljati vso hrano in pijačo?Kaj se tam splača kupovari,da je ceneje kot v Slo.?Kaj je dovoljeno vzeti čez mejo?A so zdaj hrvati na meji zelo zafrkneni?Ker bomo v apartamju in mi vsaka informacija bo pomagala?Hvala P.
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
Jst se spovnm ko smo še pred leti s familjo hodili na Krk v apartmaje...s samo smo si nakupli mal špeže (pašta, krompir, riž, razne omakce, mleko, za zajtrk-med, marmelada, nutella...začimbe...) ostalo pa pol dol po potrebi kupvali. Aja pa pjačo smo tud si tuki kupli. Mah, v bistvu so cene so skor isto k pr ns.
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
no jaz sem včeraj prišla nazaj iz dopusta direkt iz malinske
v šestih dneh sem porabla približno 400 kun, stem da sem si nekatere zadeve nesla s sabo (müslije, krompir, zelenjavo) in sem kupovala vglavnem sadje pa kakšen drink zunaj, sladoled.. cene so itak vsepovsod iste ja je pa ful fajn tam no.. morje čisto kot solza, ful ni gužve na plažah. meni je blo d best
če boste šli kam ven jest, priporočam restavracijo Nino, ki je ob obali v smeri proti vzhodu (:D) vsaj kar se tiče razmerja cena-kvaliteta. (ribja pašteta+solata s hobotnico+lignji na žaru+jagodni sok = 97 kun) pa tudi ambient je kr fajn pa zelo dobra hrana..
v šestih dneh sem porabla približno 400 kun, stem da sem si nekatere zadeve nesla s sabo (müslije, krompir, zelenjavo) in sem kupovala vglavnem sadje pa kakšen drink zunaj, sladoled.. cene so itak vsepovsod iste ja je pa ful fajn tam no.. morje čisto kot solza, ful ni gužve na plažah. meni je blo d best
če boste šli kam ven jest, priporočam restavracijo Nino, ki je ob obali v smeri proti vzhodu (:D) vsaj kar se tiče razmerja cena-kvaliteta. (ribja pašteta+solata s hobotnico+lignji na žaru+jagodni sok = 97 kun) pa tudi ambient je kr fajn pa zelo dobra hrana..
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
Eko, včeri mi je teta k je bla dol pravla, da niso ničesar nesli sabo, da so vse dol kupovali in da cene so iste. Dela v Mercatorju in tud dol je šla v Mercatorja tko, da ničesar ne profitiraš če avto zabašeš s špežo v Sloveniji.
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
borboletta napisal/-a:Eko, včeri mi je teta k je bla dol pravla, da niso ničesar nesli sabo, da so vse dol kupovali in da cene so iste. Dela v Mercatorju in tud dol je šla v Mercatorja tko, da ničesar ne profitiraš če avto zabašeš s špežo v Sloveniji.
Mercator je itak najdražja štcuna kar jih obstaja pri nas, tko da jst že tukej ne hodim tja, kaj šele na Hrvaškem.
Drugač pa cene niso nč višje.lani ko sva bla na Hvaru, pa slovi kot neko prestižno dražje morsko mestece, sva naletela na velik cenejših stvari kot pa pri nas!
Za polkile čevapou sva plačala euro pa pou manj (preračunano) kot pri nas,s tem da so bli še stokrat boljši kot naši!
Letos greva samo z osnovami (olje, kis, cukr, sol,začimbe), vse ostalo bova kupovala sproti dol.
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
Pag je letos baje ful dražji..
Ma jest vse tuki nabavim, dol pa samo kruh, pa če slučajno kej zmanjka. Kle greš pa lepo v Hofer, Lidl al pa Spar pa je, nisem pa niti šla primerjat cen..tud zarad tega, ker je tam samo ena majhna trgovinca, kjer so kar dost nabite cene. Tm do njihovih diskontov se mi pa ne splača hodt.
Ma jest vse tuki nabavim, dol pa samo kruh, pa če slučajno kej zmanjka. Kle greš pa lepo v Hofer, Lidl al pa Spar pa je, nisem pa niti šla primerjat cen..tud zarad tega, ker je tam samo ena majhna trgovinca, kjer so kar dost nabite cene. Tm do njihovih diskontov se mi pa ne splača hodt.
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Midva sva bila 14 dni v apartmaju na Hrvaškem, pa nisva kaj dosti vozila s sabo... Žal mi je edino, da nisva vzela manjših doz soli, sladkorja, popra in podobnega, ker sva morala potem to kupit in potem skoraj vse še domov prineseš...
Vzela sva stvari, ki so pri nas res poceni ali pa izdelke, ki jih imava ful rada in vem, da jih dol ne bi dobila.
DRugače pa sama cen pri na sne poznam tolk vnulo, da bi takoj vedela, ali je cenej dol ali pri nas; niti se na ma ni ljubilo preračunavat.
Nazadnje je bilo tako, da sva največkrat jedla kar ven, ker se nama npr. 120 -140 kun za 2x pico ali 2x testenine/njoke s pijačo ni zdelo drago.
Vzela sva stvari, ki so pri nas res poceni ali pa izdelke, ki jih imava ful rada in vem, da jih dol ne bi dobila.
DRugače pa sama cen pri na sne poznam tolk vnulo, da bi takoj vedela, ali je cenej dol ali pri nas; niti se na ma ni ljubilo preračunavat.
Nazadnje je bilo tako, da sva največkrat jedla kar ven, ker se nama npr. 120 -140 kun za 2x pico ali 2x testenine/njoke s pijačo ni zdelo drago.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Odvisno.. V konzumu in mercatorju se meni zdijo skor identične..mogoče za odtenek dražje. V marketih tko, pri kampih ipd. so pa cene obupne. Kruh je okoli 10kun skoraj vse, kar kupiš, štruce, hlebci..Torej evro pa še malo..Pijača pa..hm no, ko se ravno spomnim..coca cola je bil liter in pol okol 10kun tud..
It was forever..but it didnt last long..
Prvi neprebran prispevek • 13 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov