camping

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ANSAF
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 12. 2004
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANSAF » 03. Avg. 2005 21:23

urszika napisal/-a:a bi mi kera podala približno kok stane če greš na slo obalo kampirat za ene dva, tri dni? s tem da popoldne in zvečer po možnosti ješ zunaj? midva z dragim nisva mogla na morje nekak in bi šla nasledn tedn tkole mal med tednom dol in me zanima... finance so namreč bolj tko pr men (ker ni službe,tastari mi morjo pa plačat celoten maturanc...kar je (pre)drago)

hvala :)

splaca se ti v izoli en lusten kamp je nad Belvederom, pa ni drago, jesta lahkov izoli.
Ali pa en drug kamp tudi v Izoli, bolj v centru, tudi fin.
Aja, pa kopat se gresta lahko pol kam drugam, ker tam je bolj bedna plaza.
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
Uporabniški avatar
Dalila
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 8. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dalila » 03. Avg. 2005 22:58

Jaz ne vem kolk stane, sam če greš za tri dni kampirat se ti 1000x bol splača recimo do Baške na Krk zapelat, kot pa it kam na slovensko obalo, ker ni tako daleč, je pa 100000x lepš,Morje in camp!!! Hrana je pa tud poceni, tud v restavracijah. Jaz se grem k nam kopat sam če grem za en dan, pa še to se raj kam drgam odpelem.
pa pa
Uporabniški avatar
zvezdica83
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a zvezdica83 » 04. Avg. 2005 5:45

na www.amzs.si imaš pod rubriko na levi strani potovalne informacije in imaš prou vse kampe po Evropi, cenike, telefonske in tko.

Pag je zakon, jst tja hodm že vrsto let- Novalja-Straško natančneje, zakon kamp- nova trgovina od letos naprej, WC-ji novi, tuši topla voda,...skratka lepo ga urejejajo. lani je trgovina zgorela-ampak so nedolgo nazaj letos otvorili že drugo-zakon ej.

pa tud okolica mi je kul, sprehodi, in tko.
Za Krk sm pa slišala da je kr precej drago(pijača, hrana).

drugač mi je ap tud gut kamp v Bohinju, pa tud v Novemgradu-Sirena.

ponudbe je velik-ampak dobr je tud da ti kdo svetuje kam it, ker drugač se ti lahko kampiranje zagravža čeprideš kr v en čudn kamp.

skratka uživancija :razz:
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 04. Avg. 2005 11:16

hvala vsem trem za odgovor, je pa tko da noben od naju z lubijem nima izpita (sj ne vem kaj se on obira) in to nama pol otežkoči stvari. sj če bi mel ker izpit pomojm ne bi sploh premišlevala o tem da bi šla na slo obalo...no, bova videla kako bo. :wink:
Uporabniški avatar
Dalila
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Dalila » 04. Avg. 2005 23:42

urszika napisal/-a:hvala vsem trem za odgovor, je pa tko da noben od naju z lubijem nima izpita (sj ne vem kaj se on obira) in to nama pol otežkoči stvari. sj če bi mel ker izpit pomojm ne bi sploh premišlevala o tem da bi šla na slo obalo...no, bova videla kako bo. :wink:

sej pele vlak tud kam drugam kot na slo. obalo.
pa pa
Uporabniški avatar
zvezdica83
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a zvezdica83 » 05. Avg. 2005 6:03

ja res je da vlak vozi, samo jst nebi mogla dat vsega na vlak- preveč enih potovalk bi imela sabo- k greva midva s sončkom mojim na kampiranje vzameva fotrovga karavana in ga nabutava do fula, ampak res do fula, niti milimetra ni frej v avtu:)
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 05. Avg. 2005 13:13

ja vem da pele vlak tud kam drugam, sam naju bi itak drugi pelal dol da ne bi še za vlak dajala - sva rajš en dan dlje dol. sam bi bol kompliciral če bi moral pelat čez mejo npr. sj zdej itak ne vem kako bo s temi najinimi počitnicami.. :?
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 12. Jul. 2010 20:27

Mene pa zanima če ima kdo izkušnje s kampi v okolici Tolmina in Kobarida. Vsak nasvet bi prišel prav, ker se to poletje odpravljava s šotorom v ta konec malo raziskovat.
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 13. Jul. 2010 10:05

^^da se ne bova kje srečali :D
Poglej za kamp Trnovo in kamp Nadiža, mi je oboje full v oči padlo. Bla pa še nisem.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 14. Jul. 2010 7:39

Kamp Nadiža sem jaz že videla kako izgleda. Če ni sredi sezone, kar zdajle je, je vredu, drugače pa je ful nabasano.
Sem si pa na netu ogledala vse te kampe v tej okolici. Trnovo, Lazar, Koren. Razen če je še kakšen zanimiv in lep.
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov