Brazilija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
js osebno u rio de janeiru nism bla...je biu pa en k ga poznam, in prva stvar, ki mi jo je reku, ko je pršu domu, je bla, d je tm ful kriminala...še več ku po ostalih delih brazilije...da so pršli eni oboroženi u hotel, kjer je živel, in da so vlamljali u use sobe in zahtevali denar...in seveda grozili s pištolo...
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
^^ Aja? Upam da je to, kar se je njemu nardilo, zgolj nesrečno naklučje in da sicer ni tam nekih ekstremov glede kriminala, ker to je mesto, kamor si js najbolj želim nekoč odpotovat.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- zmajcica1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 5. 2005
ja to je res ja.ful je nasilja.jst si tud ful zelim tja it.in sm se pogovarjala na netu z enim k klepeta z brazilskim igralcem in mu je tud pravu da je ful nasilja.tko da morš bit ful previdn.pravjo da se ponoč avtobusi na semaforjih sploh ne ustavlajo.da je ze tko hudo.
-
_*Jagoda*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2007
- Kraj: Slovenija :D
Mene pa zanima če ve katera brazilščino oz. čortugalščino? Če ve katera, naj prosim pove na kak način se je naučila
- zmajcica1
- Sramežljivka
ja jst znam portugalščino
naučila sem se jo na več načinov.
-gledala sm 3 brazilske novele z podnapisi na popu
-z branjem člankov(me zanima vse v zvezi z novelami,igralci)
-ker je podobna špansčini.na začetku je kr tezko sam sej se navadš sploh če gledaš z podnapisi
tko da zdej gledam ze dobr let brazilske novele na netu brez podnapisov in razumem nad 90%
naučila sem se jo na več načinov.
-gledala sm 3 brazilske novele z podnapisi na popu
-z branjem člankov(me zanima vse v zvezi z novelami,igralci)
-ker je podobna špansčini.na začetku je kr tezko sam sej se navadš sploh če gledaš z podnapisi
tko da zdej gledam ze dobr let brazilske novele na netu brez podnapisov in razumem nad 90%
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
MilkyWay napisal/-a:js osebno u rio de janeiru nism bla...je biu pa en k ga poznam, in prva stvar, ki mi jo je reku, ko je pršu domu, je bla, d je tm ful kriminala...še več ku po ostalih delih brazilije...da so pršli eni oboroženi u hotel, kjer je živel, in da so vlamljali u use sobe in zahtevali denar...in seveda grozili s pištolo...
Moj fotr je doskrat tam, sluzbeno. In se mi se nikol ni nic tazga zgodil. On sam hval vse.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Odkar sva z očetom videla oddajo o Braziliji, naju je čisto prevzela, vendar je mene osebno odvrnilo od potovanja to, da je tam veliko kriminala, plaže pa tudi niso najbolj varne za kopati (morski psi itd.). Skratka, poleg vseh lepot in znamenitosti so žal tudi minusi in zaradi njih ne bi šla reskirat tja življenja. Ena znanka je bila tam in je imela dosti problemov, ker so jo oropali in pretepli, da je morala v bolnišnico, pred tem pa jo je, ko si je namakala en dan noge v morju, oplazila neka morska žival.
- zmajcica1
- Sramežljivka
Tamala_mrha napisal/-a:Odkar sva z očetom videla oddajo o Braziliji, naju je čisto prevzela, vendar je mene osebno odvrnilo od potovanja to, da je tam veliko kriminala, plaže pa tudi niso najbolj varne za kopati (morski psi itd.). Skratka, poleg vseh lepot in znamenitosti so žal tudi minusi in zaradi njih ne bi šla reskirat tja življenja. Ena znanka je bila tam in je imela dosti problemov, ker so jo oropali in pretepli, da je morala v bolnišnico, pred tem pa jo je, ko si je namakala en dan noge v morju, oplazila neka morska žival.
ja kriminala je res velik.
sam lej po celem svetu je kriminal,revščina tud brazilija ni nobena izjema
nikol ne veš kaj se ti lohk jutr na ulci zgodi.
tko da mene to nebi oz me ne bo odvrnl od potovanja
TAMALA:MRHA:katero oddajo si pa gledala o braziliji?
kaksno novejšo? jst mam 2 ssati kaksno leto pa me zanima če je že kaksna novejša bla
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Uh, ne spomnim se več, vem samo, da je bila oddaja na programu SLO 1.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov