bratislava
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Ancica
- Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Kaj je pa tvoj glavni namen, da greš gor (če smem prašat)?
Dost je takih minigalerij na katere naletiš čist tko spotoma.
Ena trgovinca mi je še posebej ostala v spominu, ko majo toooooook luštne unikatne stvari - če bi mela kej slovaških kron al karkol že majo oni s sabo, bi si zihr kej kupila; mi je tok žal zdej, da si nism. Evo tuki je zemljevid, če te slučajno zanima, kje to je - je sicr bl tko na približno; ampak skor ne morš zgrešit, ker so z glavne ceste take strme štenge.
Klik
Dost je takih minigalerij na katere naletiš čist tko spotoma.
Ena trgovinca mi je še posebej ostala v spominu, ko majo toooooook luštne unikatne stvari - če bi mela kej slovaških kron al karkol že majo oni s sabo, bi si zihr kej kupila; mi je tok žal zdej, da si nism. Evo tuki je zemljevid, če te slučajno zanima, kje to je - je sicr bl tko na približno; ampak skor ne morš zgrešit, ker so z glavne ceste take strme štenge.
Klik
- babyface***
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jz sm bla letos v bratislavi za nov let in je blo tok noro, res! Najboljša žurka ever!
Najprej sm mislna da bom razočarana, samje blo res super!

Najprej sm mislna da bom razočarana, samje blo res super!

Ni junak tisti, ki nikoli ne pade, ampak tisti, ki vstane vsakič ko pade ...
-
_kocka_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 2. 2006
- Kraj: Dolenjska
Jaz sem tudi silvestrovala 05 v Bratislavi. Blo je noro in nepozabno, za silvestersko noc smo bli v tistem diskacu,ki je na splavu.
Sej vse fore so ze ostale punce povedale. Mesto res ni nic posebnega, podobno je Ljubljani... Nima kaksnih posebnih znamenitoti... So pa zelo zanimivi tisti "man at work", jih je polno mesto in znajo z njimi nastat zelo zanimive slikce (js sm enmu pocepnla na glavo)
Poleti zna bit ful lepse kot pozimi...
Sej vse fore so ze ostale punce povedale. Mesto res ni nic posebnega, podobno je Ljubljani... Nima kaksnih posebnih znamenitoti... So pa zelo zanimivi tisti "man at work", jih je polno mesto in znajo z njimi nastat zelo zanimive slikce (js sm enmu pocepnla na glavo)

Poleti zna bit ful lepse kot pozimi...
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
- Edinstvena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2004
- Kraj: Maribor
mi smo bli s klasom.. kao predbožični izlet... no something special
sploh tista samomorilska četrt mi je dala malo mislit no... drgač pa nea iz v vlke šoping centre,ampak v stranske ulice... se splača
čeprav ni armani al pa gucci.. nosi se pa lepo

Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
- majchy386*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2006
- Kraj: lj
gre kdo zdaj letos za nou let u bratislavo...? a je kdo že biu s collegiumom? kašna se vm je zdela organizacija?
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ja, js sm že bla u Bratislavi za nou let-kej več mislm, da sm že u to temo napisala pa u uno o novoletnih potovanjih tut. Šla sm s Supratravel in je blo use tko kt je treba, tko kt pač piše u katalogu, mugoče se kšn vrstni red izletou al pa ogledou mau zamena, drgač je pa u principu use kokr piše. Isto je pr Collegiumu-z njimi sm šla u Brno pa tut nism mela nobenih problemou. Tko da-zadovoljna 
No, očtin nism u to temo nč še napisala
Aja-taksiji so dost pocen, sploh če se vozjo 4-u tem primeru so pa skor zastonj 

No, očtin nism u to temo nč še napisala

- majchy386*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2006
- Kraj: lj
jemina napisal/-a:Jz grem s Collegiumom v bratislavo. Sem čiz vesela
ares?

-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Jst grem tud letos s Colegiumom v Bartislavo
Upam, da se bomo mel lepooo...
Je pa letos zelo velik naval v Bratislavo...

Je pa letos zelo velik naval v Bratislavo...
HASTA LUEGO
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov