bratislava

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 03. Jan. 2007 9:12

Men je blo pa hudo, res hude žurke, pa folk z busa je biu zakon, smo se ful ujel, .... edin mogoče je ke pa sem organizacija collegiuma mau šepala, sam ni blo panike. Jest se že zdej nisem čist naspala. :)
majchy386*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 7. 2006
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a majchy386* » 03. Jan. 2007 21:07

polly-polly napisal/-a:Men je blo pa hudo, res hude žurke, pa folk z busa je biu zakon, smo se ful ujel, .... edin mogoče je ke pa sem organizacija collegiuma mau šepala, sam ni blo panike. Jest se že zdej nisem čist naspala. :)

ej polly-polly a si bla ti slučajn s collegiumom bus D4?;)
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 03. Jan. 2007 21:34

majchy386* napisal/-a:
polly-polly napisal/-a:Men je blo pa hudo, res hude žurke, pa folk z busa je biu zakon, smo se ful ujel, .... edin mogoče je ke pa sem organizacija collegiuma mau šepala, sam ni blo panike. Jest se že zdej nisem čist naspala. :)

ha ha ja ja sm ... a si tista maja k mislm, da si?
majchy386*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 7. 2006
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a majchy386* » 04. Jan. 2007 16:49

polly-polly napisal/-a:
majchy386* napisal/-a:

ha ha ja ja sm ... a si tista maja k mislm, da si?

ja jst sm tista maja k sm bla u sobi z barbaro pa anjo :) hehe koga mi use tuki najdemo ;)
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 04. Jan. 2007 21:38

ja sm vedla, da si ti... sej nisva edine iz tm tle gor ... :) inaa - moja cimra
Uporabniški avatar
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 11. 2006
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a MoJcHyKa » 07. Jan. 2007 12:51

no meni je blo :gut: je pa res, da sem slišala veliko kritiziranja glede hotelov (pri supratravel) ampak mi smo imeli kar dobro zrihtano, mogoče zato, ker smo tudi več plačali :D
drgač pa žurke so ble dobre, folk tudi... edin ful mrzlo je bilo, če ne bi pa šla takoj nazaj... :D
no, pa lepo da ste se polly-polly in majchy386* vidle ;)
tjask
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2006
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a tjask » 07. Jan. 2007 13:25

MoJcHyKa sej men je bil hotel čist kul, pač se mi je zdel, da neki posebnga ne more bit, je bil pa za preživet. js sam pravm, da sm nad organizacijo čist razočarana, ker smo mi karte za žurko rezerverale že 10.12., pa bi kmal ostale brez. ker so tud sami na aganciji totalno neorganizirani, enkrat smo še klicale tja, da bi se pozanimale kaj je z rezervacijo, da bi bla 100%, pa nm je en reku da majo dele preveč dela, da bi se še s tem ukvarjal. zakaj so pol sploh rekl, da je treba rezerverat? no, sej pol smo dobile karte, ampak kr od enga druzga vodiča, ne od une naše... sej žurka je pa bla ja, to pa nč ne rečm... :)
Uporabniški avatar
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a MoJcHyKa » 07. Jan. 2007 13:34

ja glede organizacije se čist strinjam...sej tako smo tudi mi rezervirali, kličemo, pa so rekli, da če nam niso odpisali že bomo dobili karte...pol na avtobusu šok, toliko kart je na razpolago...in smo se mogli tam prijavit... sam ne vem zakaj so potem napisali, da bodo rezervacijo potrdili? :roll: ker ubistvu al si poslal prej al nisi je bilo čist vseeno...
sem slišala pa glede hotelov, da so imeli plačano 3x zajtrk pa ga sploh niso dobili :?
tjask
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2006
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a tjask » 07. Jan. 2007 15:11

ja, tole za zajtrk tud men ni jasn, k smo mele napisan na listih da mamo 3nz- tri nočitve z zajtrkom, pol smo pa uno našo vodičko uprašale pa je rekla: ne ne, to ni to... ja, ne, kaj pa je pol to? pa en par k je mel sobo zravn naše je tud čist skritizeru supra, ker sta plačala en izlet, pol pa sploh ni blo busa pred hotelom pa niso niti povedal od kje nej bi bil odhod, pa keša tud nista dubla nazaj. pa plačane sta mela 3 nočitve, dam sta šla pa že po 2h, ker ni blo placa na busu za niju za nazaj... aja, pa nč povrnjenih stroškov tud za to. tko da sm rekla, da prek supra ne grem več no...
za žurke je pa itak tko, da so nm oni sam prostor zrihtal, ostalo smo si pa sami nardil tko k je blo treba (pjača pa to :wink: )
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 08. Jan. 2007 13:12

tjask napisal/-a:MoJcHyKa sej men je bil hotel čist kul, pač se mi je zdel, da neki posebnga ne more bit, je bil pa za preživet. js sam pravm, da sm nad organizacijo čist razočarana, ker smo mi karte za žurko rezerverale že 10.12., pa bi kmal ostale brez. ker so tud sami na aganciji totalno neorganizirani, enkrat smo še klicale tja, da bi se pozanimale kaj je z rezervacijo, da bi bla 100%, pa nm je en reku da majo dele preveč dela, da bi se še s tem ukvarjal. zakaj so pol sploh rekl, da je treba rezerverat? no, sej pol smo dobile karte, ampak kr od enga druzga vodiča, ne od une naše... sej žurka je pa bla ja, to pa nč ne rečm... :)

Mi smo tudi skoraj ostale brez kart, ki smo jih rezervirale že mesec dni prej :roll: ... na srečo smo jih pol dobile, ampak žalostno, da smo mogle znoret do konca :motz: ... jz vem, da z njimi ne grem več ... pa še vodička je bla kr ene kokoš stara, niti malo za žur
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
ladybugs
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ladybugs » 21. Dec. 2008 22:18

A gre kdo letos v Bratislavo za novo leto? =)
Uporabniški avatar
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a MoJcHyKa » 22. Dec. 2008 9:57

Ej letos jih gre full v bratislavo, vsakega k ga vprašaš kam gre - bratislava :D tako, da ne skrbi, ne boš sama tam :lol: mi smo neki se tud menli, da bi šli, sam pol k smo že bli, smo se raje odločli za drugo destinacijo.
ladybugs
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ladybugs » 22. Dec. 2008 18:01

A res? No super pol nas bo veliko ;D Katero leto si pa ti bla? Je kaj za si ogledat v Bratislavi al je sam žurka ;DD
Uporabniški avatar
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a MoJcHyKa » 25. Dec. 2008 11:42

2006/2007 sem bla... Se pravi pred 2 leti.
Hm glede ogleda pa, ja no sej je kaj za vidt, čeprav jst ponavadi ne gledam neke znamenitosti in to, ker me ne tako zanima. Obvezno pa moraš it v nakupovalni center (like BTC), ker je full trgovinc pa res fulll fajn. Kje točn je, pa bi mogla mal pogledat po zemljevidi, ki smo ga dobili - sam ne vem točno kje ga imam. S katero agencijo pa greš? Drugače pa tud tako boš zihr vidla kake poznane tam, jst sem enih par vidla v bratislavi, ki jih v sloveniji nisem že kake pol leta (čeprav živimo sam kakih 15km narazen). Uglavnem meni je blo fenomenalno res, žurka pa to :D smo pa hodili v tiste bare, kjer je agencija organizirala.
ladybugs
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ladybugs » 25. Dec. 2008 21:14

Gremo z agencijo Collegium. Aja ..js bi pa rada kaj vidla, že če grem nekam ;)) Ja ja .. za te nakupovalne centre sm se že pozanimla.. sm vidla na netu da majo res dosti zanimivih trgovinc;) Tako da tam moram it obvezno:) A se je mogoče center klicau Au Park v tem kjer si ti bla ? Ja res nas bo letos veliko, samo z našo agencijo gre več kot 10 autobusov. A je res da je mesto ful pusto, da ni nikjer žive duše in da je ful slabo okrašeno? Ker dosti folka mi je reklo, da se ne splača hodit v Bratislavo, da je brezveze.. sam usak ma
drugačno mnenje. Upam da nam bo kul =) Aja.. kako je pa blo vreme ko si bla ti tam? je fuul mrzlo ? ..Hvala za info :) aja ..pa lepe božične praznike.

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]