bratislava
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
No jst sem šla s Supra Travel. Sicr pa sej so nas peljali na oglede, sam ne vem kaj ti rečet, sej ni bilo tako nezanimivo sam pač... če te ne tolk zanima ne gledaš ne sicr pa vem, da smo šli pogledt grad Devin in kolkr se spomnim je blo kar vredi, lep razgled pa to.
Ja ja mislm, da se je klical Au Park...uglavnm full fajn res
Glede folka pa to - ful so zrihtani, mislm če gledaš tako npr. ženske so od najstnic do starejših (70 let al pa več). Pa tudi za novo leto, ko je bila na prostem neka zabava, so vsi plesali in tako ful ga žurali npr. starejši, me kar mal presenetlo Kako je okrašeno pa se žal ne spomnim. Drgač pa mesto kot mesto ni neki waaw, sam meni je blo ravno tako fajn (sicr pa je meni hmal povsod vredi) glede drugih mnenj pa tega - lej odvisno zaradi kakega namena greš kje. Sam če ti cilj se ga fajn nažurat, pomoje ne boš razočarana.
Glede vremena pa, ja je kr zeblo, rokavičke, šal, kaka kapca ti ne bo škodla
Če rabiš še kaj pa vprašaj, kolikor se bom spomnila, ti bom pač povedla...
Ja ja mislm, da se je klical Au Park...uglavnm full fajn res
Glede folka pa to - ful so zrihtani, mislm če gledaš tako npr. ženske so od najstnic do starejših (70 let al pa več). Pa tudi za novo leto, ko je bila na prostem neka zabava, so vsi plesali in tako ful ga žurali npr. starejši, me kar mal presenetlo Kako je okrašeno pa se žal ne spomnim. Drgač pa mesto kot mesto ni neki waaw, sam meni je blo ravno tako fajn (sicr pa je meni hmal povsod vredi) glede drugih mnenj pa tega - lej odvisno zaradi kakega namena greš kje. Sam če ti cilj se ga fajn nažurat, pomoje ne boš razočarana.
Glede vremena pa, ja je kr zeblo, rokavičke, šal, kaka kapca ti ne bo škodla
Če rabiš še kaj pa vprašaj, kolikor se bom spomnila, ti bom pač povedla...
- katja_t_1980
- Debatorica
- Na forumu od: 16. 12. 2009
V katerem hotelu/hostlu ste pa bile in kako ste bile zadovoljne z njim?
Rada imam vse živali, celo človeka.
Samo en razlog je, da sem rojena v človeškem telesu - da lahko dosežem pravice za VSE živali.
Samo en razlog je, da sem rojena v človeškem telesu - da lahko dosežem pravice za VSE živali.
-
Marichuy90 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
Odpravljam se na krajši izlet v Bratislavo, 1 dan oz. ena nočitev. Je že kdo bil v tem mestu in lahko priporoči kak poceni hostel? Kaj se splača pogledati in koliko je od centra mesta oddaljen grad Devin?
Vaše izkušnje z mestom... vsaka info. mi bo prišla prav.
Vaše izkušnje z mestom... vsaka info. mi bo prišla prav.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Ni nič kaj posebnega, sta mi Praga in Budimpešta veliko bolj prijetni mesti.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov