Bovec

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
Uporabniški avatar
cokolada
Sramežljivka
Sramežljivka

Bovec

Neprebrana objava Napisal/-a cokolada »

pozdravček!
za dva dni se odpravljam v bovec in sem razmišljala da bi prenočila s fantom kar v tamkajšnem kampu, ker mi zgleda zelo lep in cenovno ugoden. kaj pravite, je še dovolj toplo? imate mogoče kakšne druge predloge, ker vse kar sem našla je precej drago (apartmaji, hotel). poleg tega bi prosila, če mi predlagate kaj se v okolici bovca res splača videt, priporočit kakšno dobro gostilno...
hvala
Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.
(Mary Kay Ash)
LaHauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LaHauteCouture »

mrzlo je zvečer.. je pa res da komarjev že bolj ali manj ni več :D
Uporabniški avatar
cokolada
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cokolada »

so v bližini bovca kakšne terme?
Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.
(Mary Kay Ash)
Uporabniški avatar
love.<3
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love.<3 »

slap boka, zlo lepo.. lahk se na polovici ustavš lahk greš pa čist do vrha. pol se ti splača jit v kobarid, muzej soške fronte, pa okol nek maš kao pot soške fronte (neki tazga).. pol drežnica tm maš mal vn 2 slapa (k se sicr hod sam 10 minutk) ampak sta ful lepa. pol greš do tolmina lahk pa tm kjer se tolminka pa soča stikata je res lepo za sprehajat. naprej od kobarida robič, breginj, robidišče tm je tut ful lepo. sploh dol ob nadiži k se sprehajaš je res lepa.
pa v okolici kobarida maš slap kozjak k je tut lep, tm maš pol še isto ene rove iz soške fronte. tm iz vrha je najlepši razgled sploh zj jesen k ni več tok drevja pa to.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Jaz v Bovcu zdaj ne bi več kampirala, ker se mi zdi premrzlo.
..PiKolina*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ..PiKolina* »

Meni osebno je Bovec super v vseh letnih časih :hearts: poleti je na voljo veliko adrenalinskih oz. ekstremnih športov, pozimi pa seveda smučarija na Kaninu :D
What's meant to be will always find its way!!
Aaiysha
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Bovec

Neprebrana objava Napisal/-a Aaiysha »

Komentar namenjan Love.<3: sem iz bovca. Opisala si zanimive izletne točke skoraj le kobarida in tolmina, medtem ko jih je v bovcu zagotovo več. med drugim veliko hribov, slapov, trdnjava kluže, tudi soška pot je zelo lepa kakor je lepa tudi reka soča. in še marsikaj.

September je bil zelo topel. menim, da niste navajeni mraza. Drugič pripelji fanta poleti. imela bosta veliko možnosti za kar se da lepe počitnice.
Uporabniški avatar
Lamia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lamia »

...
Zadnjič spremenil Lamia, dne 16. Mar. 2010 8:37, skupaj popravljeno 1 krat.
And I'd give up forever to touch you.
Aaiysha
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Bovec

Neprebrana objava Napisal/-a Aaiysha »

Kampirat je šla začetek oz sredi septembra..takrat je pa kampiranje še prou normalno, sploh č je lepo vreme. za zej dvomim da je junak k bi šu.
Uporabniški avatar
Lamia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lamia »

Aaiysha napisal/-a:Kampirat je šla začetek oz sredi septembra..takrat je pa kampiranje še prou normalno, sploh č je lepo vreme. za zej dvomim da je junak k bi šu.

Sorry, my bad :) nism vidla :)
And I'd give up forever to touch you.
Uporabniški avatar
love.<3
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love.<3 »

Aaiysha napisal/-a:Komentar namenjan Love.<3: sem iz bovca. Opisala si zanimive izletne točke skoraj le kobarida in tolmina, medtem ko jih je v bovcu zagotovo več. med drugim veliko hribov, slapov, trdnjava kluže, tudi soška pot je zelo lepa kakor je lepa tudi reka soča. in še marsikaj.

September je bil zelo topel. menim, da niste navajeni mraza. Drugič pripelji fanta poleti. imela bosta veliko možnosti za kar se da lepe počitnice.

vem da jih ni veliko iz okolice bovca kar sem opisala, ampak midva ne hodiva toliko do bovca, sva bolj okol kobarida
brez zamere :)
Odgovori