Bolgarija [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
a je bla katera v hotelu tia maria?
jo tlele berem vaše poste in sm čist v bedu... hrana full slaba, jz sm pa vzela zajtrk pa še večerjo.. pa da sobarce kradejo.. fak ej.. a se da naročit da ti sobarca ne pospravlja sobe?
aia pa še nekej me zanima.. kolk je pa kej razlike med sončno pa zlato obalo (v razdalji), pa če so kakšni prevozi organizirani med tema dvema?
jo tlele berem vaše poste in sm čist v bedu... hrana full slaba, jz sm pa vzela zajtrk pa še večerjo.. pa da sobarce kradejo.. fak ej.. a se da naročit da ti sobarca ne pospravlja sobe?
aia pa še nekej me zanima.. kolk je pa kej razlike med sončno pa zlato obalo (v razdalji), pa če so kakšni prevozi organizirani med tema dvema?
- levcek
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2006
°°°ČeŠnYa°°° napisal/-a:a je bla katera v hotelu tia maria?
mi smo hotli v hotel tia maria pa je biu ze poln
meni je bila hrana ful usec, smo meli zajtrk pa vecerjo samopostrezno - pa tiste solate njihove njammi..
smo se pa za zajtrk tako nažrli,da smo bli ravno prav lačni šele za večerjo
tako da čez dan nismo nič nikjer jedli, no enkrat smo sladoled uzeli samo
pazi pa ce bos uzela kaksen izlet da uprasas, kdaj je predviden prihod nazaj,nam se je enkrat zavlekel pa smo mogli večerjat pol venih... u bistvu tudi zato ker je imel hotel večerjo le do 20h, eni pa majo kr do 21h.
med sončno in zlato imas 2,5h vožnje, se ne splača hodit na drug konec
pri nas so ble sobarice OK, celo praznih flašk na mizi niso taknile, onesle so samo tiste pri/v košu.
Meli smo pa ves denar, ki ga nismo rabli in dokumente v sefu hotela
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Midve s sestro razmišljave, da bi šle letos v Bolgarijo. Katera obala pa je lepša (glede plaže in nasploh vsega), Sončna ali Zlata? Šle bi pa v hotel z najmanj 4* (kolikor gledam so kar zmerne cene v primerjavi s Španijo in Grčijo, kamor me več ne vleče). Kje ste bili zadovoljni tako s hotelom in plažo?
- dolensko_dekle
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 7. 2010
Zdravo
Midva z dragim se v tem mesecu odpravljava na Zlato obalo, hotel Sofia. Morda ima kdo kakšne izkušnje s tem hotelom? Oz. gre tja?
Lep pozdrav vsem....
Midva z dragim se v tem mesecu odpravljava na Zlato obalo, hotel Sofia. Morda ima kdo kakšne izkušnje s tem hotelom? Oz. gre tja?
Lep pozdrav vsem....
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
jaz priporočam Sončno obalo bolj kot Zlato. Plaža je več al manj ista na obeh, razlika je samo v tem, da je Sončna večja, več se dogaja (čez dan in zvečer), Zlata je še bolj v izgradnji...je tud ok, samo po mojem mnenju se še ne more primerjat s Sončno ... no pa sej se tud po cenah vid da je Zlata cenejša kot Sončna. Kar se hotelov tiče, je po mojem mnenju škoda metat dnar za neke hotele 4* ali 5*, ker so hoteli vsi več al manj novejši oziroma prenovljeni, tko da je 3* (če je novejši ali prenovljen hotel) čisto dovolj. Ne splača se vzemat polpenzion (zajtrk in večerjo) al all inclusive, ker je hrana dol fuuul poceni in tisti polpenzion ful preplačaš (pa še vprašanje kaj dobiš za jest). Na ulici si pač zbereš kar žliš in ješ kadar teb paše, pa še ceneje je. Jaz nisem mela neprijetnih izkušenj s sobarcami, drgač pa se da naročit, da ti ne pospravlja sobe, itak.
-
cdefgahc - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 3. 2010
no, midva z mojmu sva pa danes rezervirala počitnice in sicer v hotelu Park hotel golden beach. je že kdo bil tam ali pa v bližini? al pa če kdo ve, kaj je kej zanimivega tam okoli, da si greva pogledat. zdej to, da se je treba pazt denarja in ostalih stvari sem prebrala. so še kkšni taki napotki? oba greva prvič v bolgarijo, predvidevam pa da je tam življenje kar dost drugačno, zato bi kakeršni kal nasveti/ideje/priporočila prišla prou
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Tudi jaz razmišljam o Bolgariji letos in sicer za isti hotel (Park Hotel Golden Beach 4*). Je že kdo bil v tem hotelu? Morda kdo priporoča kakšnega drugega (4* ali 5*)? Važno, da je POL, da je vse v bližini hotela (kakšni klubi in kafiči) in pa seveda urejena peščena plaža. Kako je pa kaj dol drago/poceni?
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 16. Jun. 2011 8:29, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
To se lahko zgodi kjerkoli. Je dobro met s sabo Jeger, da razstrupi telo. Seveda pa je odvisno v katerem hotelu sta bila. Jaz sem za Bolgarijo od znancev slišala več ali manj same pozitivne izkušnje. So tudi mene na agenciji pred leti opozorili (sicer za Tunizijo), da se je že kdo zastrupil s hrano, celo v istem hotelu, ampak sama nisem imela nobenih težav.
Kolikor sem zasledila, je tale hotel med taboljšimi na Sončni obali.
Kolikor sem zasledila, je tale hotel med taboljšimi na Sončni obali.
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Mark Twain
-
Feminim - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2011
Kakšne so cene v Bolgariji (Sončna obala) v restavracijah in lokalih? So podobne našim na Obali ali je tam ceneje, kakor je slišat? Ne bi se rada prenaglila z dopustom in rezervirala storitev All Inclusive, ker bi lahko čisto po zmernih cenah prišla skozi z nočitvami z zajtrkom in kosilom zunaj, zato me zanima kakšna informacija glede cen.
Zadnjič spremenil Feminim, dne 16. Jul. 2011 13:37, skupaj popravljeno 1 krat.
-
mala-anchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 8. 2008
mene tudi zanimajo cene na Sončni obali, greva z dragim v sredo komaj čakam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov