Bolgarija [ZT]

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Emina » 11. Avg. 2005 9:36

sofia83 napisal/-a:Kam pa greš v Bolgarijo?

Ma nameravam cel krog narediti. Sofia, Plovdiv, Burgas, Varna, Nessebar, Pomorie...pa še vse kar je vmes. Čim več, no.
Ja, z nahrbtnikom na rami :)

Danielle: ja, vse kar si napisala nekako velja tud za Romunijo, ki sem jo že dala čez. Ne vem, no, ampak jaz ne razmišljam tako negativno, kakšen dopust bi pa pol bil???
Uporabniški avatar
a_nima_učk
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 7. 2005
Kraj: raj na zemlji

Neprebrana objavaNapisal/-a a_nima_učk » 17. Avg. 2005 15:41

no jaz sem se ravnokar vrnila iz bolgarije, kjer vidiš svašta!!!
okrog te znajo prinest kjerkoli si in karkoli želiš! drugače so pa ful prijazni, cene so tak tak, odvisno kaj ješ in piješ. če piješ njihove stvari je ful pocen, uvožene so pa isto k pr nas, tko, da se hitro znebiš denarja. obvezno je treba it na cabrio piknik, ki stane 69 levov na osebo, ampak je res noro. tudi v nessebar je ful dober it, pa še nore čevlje imajo tam. bila sem v hotelu regatta, kjer so ful prijazni in ustrežljivi. pazite na hrano, ker jaz sem 4 dni bruhala. groza!!! če še koga kaj zanima naj piše!!!
Caitlin
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Caitlin » 01. Sep. 2006 21:30

midva z lubijem sva dons rezervirala počitnice v Bolgariji. jeeee :D
greva pa 13. za 1 teden na sončno obalo v Hotel Kalina Garden. Pa me zanima če je kdo že bil tuki al ne?
Upam da se bova mela čimbol noro! In že vidim kako se bo vleklo teh 12 dni do takrat. :D
težko je muham enodnevnicam, če imajo slab dan!
evaeva
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a evaeva » 25. Apr. 2007 8:21

Združena tema

Ojla cosmice,
mene pa zanimajo vaše izkušnje z Bolgarijo. Tja se namreč odpravljam na poletni oddih...najverjetneje z last minute varjanto. Zanima pa me, kateri obalni kraj priporočate, kakšne so cene, se bolj splača vzet polpe3nz. al all.incl? Kaj pa vreme in temperature v začetku avgusta? Varnost?
Skratka, vsi ki ste že bili na morju v Bolgariji pa se vam ljubi kaj napisat :D ... na plan z odgovori.
Hvala in LP.
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Karja » 25. Apr. 2007 16:21

oj!

js sm bla letos polet v Bolgariji na enmu taboru. Hotel k nj bi imel 3 zvezdice je biu grozn ampak res grozn, tud use naokol je blo bl umazan pa tak, na plaži je pa po kanalizaciji smrdel... ampk je pa res d smo na poti k našmu hotelu vidl ful lepe hotele, tko d možn d smo mel mi smolo. all inclusiv se vsaj v turčiji pa tuniziji ful splača vzet, za bolgarijo pa res ne bi vedla, sam moj vtis glede na mesta pa to je biu da je na ravni kšne bosne al pa kj podobnga...

upam d boš našla kšn uredu hotel pa da boš uživala :wink:
tinaROSSI
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 4. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a tinaROSSI » 26. Apr. 2007 9:31

Jest sem bila na Zlati obali (Zlati peski) v enem hotelu 2 al 3 zvezdice. Bila sem 3 leta nazaj. Vreme na zacetku avgusta je praviloma ok, takrat je glavna sezona. Za varnost v samem sklopu Zlate obale ti ni treba toliko skkrbet, samo ko gres pa kam drugam npr. v Varno je pa mal tko no. Dost hitr te okradejo al pa okol prnesejo. Pazi se v menjalnicah. Drugace pa je bilo meni zelo vsec, takrat je bilo se zelo poceni, zdej ne vem, vrjetno je se vedno. Midva sva imela NZ, na vecerje sva hodila v restavracije, pa mi je bilo vsec, samo pri zajtrku je bilo mal smotano ker so ze vse pojedl predn sva midva dol prsla:), je bila samo se marmelada:), ampak dobr, sva pac sama kriva ker nisva prej vstala:). Em splaca se ti it na izlet z jeepi, je res zakon, tko mal adrenalinsko ce mas dobrga soferja, pa na bolgarski vecer se tud splaca, mi smo se mel res dobr, pa se vodicka je bla zakon, ena Sofija pri Relaxu. Je mal slabsa higiena mogoce v hotelu, ampak pustis mal napitnine pa je ok. Men je blo res fajn, bi sla koj se enkrat!
Uporabniški avatar
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a J.Lo » 27. Apr. 2007 10:09

Jaz sem bla lani v Bolgariji - Sončna obala. Imam na te počitnice ful ful ful lepe spomine, tak da se letos nameravamo še vrnit tja. Bili smo v hotelu s tremi zvezdicami, ki je bil lepo urejen, čist, vsak dan nova posteljina in brisače, z nekaj malo doplačila smo imele še klimo. Mi smo meli varianto nočitev z zajtrkom, zajtrk je res bil bolj bogi, ker ko smo se me dol spravle, so še samo jajca ostala vsako jutro :D Mislim, da se ti all inclusive ne splača vzet, ker je hrana v Bolgariji tako poceni in tako pestra, da ti bo potem na koncu žal. Nas je blo 7, pa smo v povprečju za zelo obilna kosila za vse skupaj plačali kakih 25 evrov, tu nekje. Plaža mi je bla tud ful všeč, da pa o nočnem življenju ne govorim. Mladine se tre, diskotek je ogrooomno, za vsakega se nekaj najde... :)
Res pa je, da moraš ful pazit pri menjavi denarja. Nam so to že takoj na agenciji rekli, se ga najbolj splača menjat v hotelu. In še nekaj; če z njimi poskušaš komunicirat v slovenščini ali srbo-hrvaščini, te takoj vzamejo za svoje, so bolj prijazni, ti dajejo nasvete, popuste,... Žal pri angleščini takoj vidijo samo denar...
Lahko imam vse.
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 9. 2006
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 27. Apr. 2007 12:41

Evaeva tud jaz se z kolegi letos odpravljam na počitnice v Bolgarijo-začetek avgusta.Mogoče se kje srečamo :D ! Kolegi so za all inclusiv varianto, ampak sem že od več ljudi slišala da je tam full poceni hrana & pijača, tako da bomo šli malo po agencijah pa pregledali ponudbe in se na podlagi tega potem odločili...Ampak res že komaj čakam :D !!!
Uporabniški avatar
Traxie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Traxie » 27. Maj. 2007 11:24

Jst sm bla na maturancu v Bolgariji. Bli smo na Golden Sands (Zlatni peski) in plac je res nor.

Neskoncna pescena plaza, beach bari, diskaci na vsakem koarku, poceni pjaca, "stojnice" s ponaredki (D&G, Dior...).
Hrana v hotelih je obupna (vsaj kar je pod 4 zvezdicami), zato jst all inclusiva ne bi svetvala, razen ce greste v res odber hotel. V vsakem primeru samo vzemte kaj proti prebavnim motnjam. Mi smo mel skor vsi drisko :oops: .
Tud ne bi priporocala hotela pod 3 zvezdicami. Razred iz paralelke je bil in so jim sobarce obleke kradle, vodicki je denar zginu iz sobe, en je iz balkona padu, ker je bla prenizka ograja (no pa mal je bil tud pjan :) ). Uglavnem same probleme so mel s tistim hotelom.
Pa izogibajte se kurb! Full so nesramne (pa res so na vsakem koraku). Moja sosolka se je ponesrec postavla na "njihov prostor" in so jo skor preteple :roll: .
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 31. Maj. 2007 12:52

Hehe tale s kurbami je dobra :lol: !!! Bom pazila na to :D !
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 02. Jun. 2007 14:05

Mi smo šli za maturantski izlet na Sončno obalo. Obupen hotel, umazano, vse pokvarjeno...Groza. Sam je pa res, da je bil naš hotel lih malo iz centra in je blo tudi zaradi tega najbrž bolj gnilo. No, pa tut morje je blo precej umazano in res OGROMNO trave je plavalo not, tko da smo se mi večinoma sončli. Jaz nebi šla še enkrat tja. Aja, moram pa pohvalit en super klub z živo rock in 80z glasbo. Tam je blo pa res super.
Sicer pa mi je že več ljudi zelo pohvalilo Zlato obalo.
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 02. Jun. 2007 14:11

Uf, hrana ja. Jaz bolj priporočam, da jeste zunaj, ker sem že večkrat slišala za slabo hrano v hotelih. Pri nas je bla ne samo slaba - obupna je bla. :? Pa res nisem tok zbirčna, sam je blo res nagravžno. Da ne govorim o tem, kako so hotli eni sošolki, ki je prišla 5 minut za nami, dat hrano ven iz pomij. :? Mi smo potem hodili ves čas ven jest, ker ziher najdeš neki zase - od stojnic s kebabi, palačinkami, McDonaldsa, restavracij...in je blo 100x boljše!
Moraš pa pazit, da ne piješ vode iz pipe in zelo priporočljivo je, da ne ješ sadja in zelenjave (razen tistega, kar ma debel olupek - npr. banane). Jaz sem se tega držala in nisem mela nobenih problemov, sošolke, ki so jedle sadje so pa vse mele drisko.

Pa glede kurb... :rofl: En fant iz paralelke se ga je na mrtvo napil in se izgubil. In so ga napadle neke kurbe, če hoče "sex on the beach" in je reku, da noče, da samo išče hotel in da jim plača, če ga peljejo do hotela. Pa so ga kar odjebale. :D Morejo pa res met rade svoje delo, če se branijo easy money-a. :lol: (pa fora je bla še v tem, da so bli samo ene 300m proč od hotela)
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 03. Jun. 2007 17:26

Tiavanna napisal/-a:Uf, hrana ja. Jaz bolj priporočam, da jeste zunaj, ker sem že večkrat slišala za slabo hrano v hotelih. Pri nas je bla ne samo slaba - obupna je bla. :? Pa res nisem tok zbirčna, sam je blo res nagravžno. Da ne govorim o tem, kako so hotli eni sošolki, ki je prišla 5 minut za nami, dat hrano ven iz pomij. :? Mi smo potem hodili ves čas ven jest, ker ziher najdeš neki zase - od stojnic s kebabi, palačinkami, McDonaldsa, restavracij...in je blo 100x boljše!
Moraš pa pazit, da ne piješ vode iz pipe in zelo priporočljivo je, da ne ješ sadja in zelenjave (razen tistega, kar ma debel olupek - npr. banane). Jaz sem se tega držala in nisem mela nobenih problemov, sošolke, ki so jedle sadje so pa vse mele drisko.

Pa glede kurb... :rofl: En fant iz paralelke se ga je na mrtvo napil in se izgubil. In so ga napadle neke kurbe, če hoče "sex on the beach" in je reku, da noče, da samo išče hotel in da jim plača, če ga peljejo do hotela. Pa so ga kar odjebale. :D Morejo pa res met rade svoje delo, če se branijo easy money-a. :lol: (pa fora je bla še v tem, da so bli samo ene 300m proč od hotela)

Hehe te kurbe so pa res smešne...Hja zdaj smo malo primerjali cene v različnih agencijah, pa smo ugotovili, da bi nas all inclusive varijanta v bolgariji prišla več kot da bi šli all inclusiv v tunizijo :eek: ! Ko smo si ravno izbrali taki datum, da je vse tak drago :? . Pa itak smo se odločli, da ne gremo all inclusive, ker če je hrana res tak obupna pol je tak brezveze... No bomo videli kaj pametnega bomo našli :D !
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 03. Jun. 2007 18:12

Ja moj je bil v Bolgariji in je reku, da ga je bejba kr prjela pač za njegovo premoženje in kr hotla it pač f*** in jo je tk zagrabu je reku da ji je skor roko zlomu...pa preč odrinu pod avto :D

Ma take babe sam... :evil:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
irina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a irina » 14. Jun. 2007 20:46

in kaj konkretno bolj priporočate? Zlato ali Sončno obalo?
Pa v katalogu sem videla sobe - kaj imajo res ločene postelje v dvoposteljnih sobah? Kako si pol to predstavljajo če pari pridejo?

:roll:

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]