Bolgarija [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
a_nima_učk - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2005
- Kraj: raj na zemlji
a je že bil letos kdo v bolgariji? zanimajo me kakšne so cene tam, če je kaj nočnega življenja, vodni športi? grem na sončno obalo in me ful zanima kako je?
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Js grem cez dva tedna pa ti pol sporocim sam ne grem na sunny beach. drgac pa nej bi blo use bl pocen
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
evo sm glih prišla (no...2.8.)...
sam sm bla na zlati obali, tak, da za cene ti ne morm točn povedat...itak je cenejše kot tu ali na hrvaškem...
nočnega življenja je več kot preveč...diskačov je ful pa tud za ful različnih okusov....na zlati obali je bla men najboljša papaya (r`n`b, rap...)...
vodni športi...vem sam, da je bil skuter tam pr nas 40 levov...ampak spet ne vem kako je s tem na sončni obali...
lahko ti pa zagotavljam (tako kot so meni že prej forumaši predn sm ja šla pa sm sprašvala tu), da se boš mela ful fajn, ker je res za vsakiga neki...
upam, da boš mela lepo vreme ap maksimalno uživala...
aja pa pazi se menjalnic pa tistih, ki ti sred ceste kaj prodajajo...
sam sm bla na zlati obali, tak, da za cene ti ne morm točn povedat...itak je cenejše kot tu ali na hrvaškem...
nočnega življenja je več kot preveč...diskačov je ful pa tud za ful različnih okusov....na zlati obali je bla men najboljša papaya (r`n`b, rap...)...
vodni športi...vem sam, da je bil skuter tam pr nas 40 levov...ampak spet ne vem kako je s tem na sončni obali...
lahko ti pa zagotavljam (tako kot so meni že prej forumaši predn sm ja šla pa sm sprašvala tu), da se boš mela ful fajn, ker je res za vsakiga neki...
upam, da boš mela lepo vreme ap maksimalno uživala...
aja pa pazi se menjalnic pa tistih, ki ti sred ceste kaj prodajajo...
Waiting in the queue oh whoopee doo
-
a_nima_učk - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2005
- Kraj: raj na zemlji
ej hvala vama, da sta mi odgovorili, ker me je res ful zanimal kakšne so cene!!! a mogoče veš koliko km sta narazen sončna in zlata obala? hvala
-
zmajcica7 - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2005
jst sm bla pa lansko leto. pa ti za cene tko povem, je ful pocen, tko da si moras kr prvoščt!npr.,gres v restavracijo pa dobis hišno specialiteto po ne vem tocn kolk,sm fuuuuuuuuuulllllllll pocen!! izleti so mal drazji, pa pazi na hrano,jst sm mela mal problemov, ampak vse se da prezivet (mal zganja pred vecerjico pa je )
lepo se mej pa uzivi
lepo se mej pa uzivi
-
metron - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 12. 2004
- Kraj: LjUbLjAnA
a_nima_učk napisal/-a:ej hvala vama, da sta mi odgovorili, ker me je res ful zanimal kakšne so cene!!! a mogoče veš koliko km sta narazen sončna in zlata obala? hvala
Kdo nima učk?
Mislm da ma zdj Kolegium za 11 dni s prevozom 65 tisoč. Prevoz izbiraš med avionom in busom, sam ce gres z busom, pol se 2 noči preziviš v BG in 2 v Sofiji.
Tko nekak...
-
leena - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jst nej bi sla tut cez dva tedna na zlato obalo, sam zdej ne vem k so ble te poplave pa to... me kr mal skrbi. a ma kdo kksne informacije kaj se dogaja gor, jst iscem po netu pa nic oprijemljivega ne najdem...
drugac pa KOMAJ CAKAM!!!
drugac pa KOMAJ CAKAM!!!
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe."
- Elizabetka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: Lj
sem slišala ,da je bolgarski folk pokvarjen ne vem kako je na tem
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
sofia83 napisal/-a: Kar se tiče cen - ja je cenejš k pr nas al pa na Hrvaškem, ampak ne spet tok kokr je blo par let nazaj. Tud Bolgari so pogruntal, da postaja njihova obala vse bol priljubljena in so cene kr navil v zadnjih letih.
ja res je....cene so kr nabil...vsaj na zlati obali...men so tisti, ki so bli lani govril kok so pice po 300sit pa pjača (alkohol) da je ful pocen...da naj mamo sam nočitev z zajtrkom, kar je bol pocen uzuni jest.....
no pol smo mi pač dobl last minute- polpenzion...in mi ni žal, ker res ni blo tisto ful, ful pocen...pica 700-1000sit, špageti 500 do 1500 sit, pjača je bla pa tak k pr nas...no sicer ne vsepovsod...koktejli so pocen med happy hours...
aja pa kebap je pol manjši k pr nas pa je tam okol 500 sit...sam mi ga nismo jedl, ker nam je vodička rekla naj se izogibamo te ulične hrane, ker so tiste omake in zelenjava po cele dneve na soncu in je pol to ful bljak za tvoj želodec itak...drisko boš pa mela 99%...lol....
no pa še enkrat-----> ziher se boš mela ful fajn, pa uživi kolkr se da ker ful, ful hit mine...
Waiting in the queue oh whoopee doo
- Danielle
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2005
- Kraj: Novo mesto
Upam,da se se nisi odpravila preden ti ne dam nekaj nasvetov:
1. Na plazo nosi samo brisaco,nekaj denarja za pijaco
2.ce nosis s sabo fotoaparat na plazo,ko si v vodi, naj je nekdo skos prisoten pri stvareh
3.ne priporocam menjavati v varni-nas so na glavni ulici kjer je pespot v menjalnici zelo veliko oguljfali;zunaj stojijo sleparji in ti za 50 eur ponujajo 200 levov, drugace v dobri menjalnici dobis 195levov,v slabsih pa nekje najmanj 185levov,
Tisti zunaj tipi te nahitro preslepijo-triki, potem pa ce si pameten in vidis za kaj se gre..zamenjas v menjalnici,kjer pa ti presteje prav denarja in spodaj porine manj...in seveda ne stejes,ker se tisti tipi rinejo,kot da ti hocejo nekaj vzeti,v bistvu te pa na menjalnici oguljfajo...mi smo sli na policijo,ki pa je povezana z mafijo...zunaj pred menjalnico je stalo 10 omar-tipov in potem so menjalnico zaprli in se pozvizgali na vse oguljfane turiste
4.priporocam da v hotelu vzemete 1sef in potem vzemas toliko denarja kot ga potrebujes
}
Ostalo:
Hrana in pijaca je ful poceni
Splaca se it ogledat nessebar in pa kaliakro
Poceni se da kupit breskovo rakijo-pri nas se take ne dobi in je odlicna
Priporocam nakup cd-jev bolgarska muzika-ivana,emilija itd..hiti,super muzika!
Posta je pri hotelu admiral zadaj-jaz sem jo 2 uri iskala
Ker je drzava revna in v njej vlada korupcija-podkupovanje,priporocam,da se pazite t.i. Dzeparosov-zenske,ciganke ful kradejo torbice itd...
Ps.za moske-poceni kurbe-50eur/noc-nekatere so lepe,ustimane, druge ciganke...
Pa lepe pocitnice!
Danielle
1. Na plazo nosi samo brisaco,nekaj denarja za pijaco
2.ce nosis s sabo fotoaparat na plazo,ko si v vodi, naj je nekdo skos prisoten pri stvareh
3.ne priporocam menjavati v varni-nas so na glavni ulici kjer je pespot v menjalnici zelo veliko oguljfali;zunaj stojijo sleparji in ti za 50 eur ponujajo 200 levov, drugace v dobri menjalnici dobis 195levov,v slabsih pa nekje najmanj 185levov,
Tisti zunaj tipi te nahitro preslepijo-triki, potem pa ce si pameten in vidis za kaj se gre..zamenjas v menjalnici,kjer pa ti presteje prav denarja in spodaj porine manj...in seveda ne stejes,ker se tisti tipi rinejo,kot da ti hocejo nekaj vzeti,v bistvu te pa na menjalnici oguljfajo...mi smo sli na policijo,ki pa je povezana z mafijo...zunaj pred menjalnico je stalo 10 omar-tipov in potem so menjalnico zaprli in se pozvizgali na vse oguljfane turiste
4.priporocam da v hotelu vzemete 1sef in potem vzemas toliko denarja kot ga potrebujes
}
Ostalo:
Hrana in pijaca je ful poceni
Splaca se it ogledat nessebar in pa kaliakro
Poceni se da kupit breskovo rakijo-pri nas se take ne dobi in je odlicna
Priporocam nakup cd-jev bolgarska muzika-ivana,emilija itd..hiti,super muzika!
Posta je pri hotelu admiral zadaj-jaz sem jo 2 uri iskala
Ker je drzava revna in v njej vlada korupcija-podkupovanje,priporocam,da se pazite t.i. Dzeparosov-zenske,ciganke ful kradejo torbice itd...
Ps.za moske-poceni kurbe-50eur/noc-nekatere so lepe,ustimane, druge ciganke...
Pa lepe pocitnice!
Danielle
Danielle
-
darchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2004
- Kraj: EU :-)
Jaz sem bila lani na sončni obali!
Super!
Ful poceni - ne spalča se ti vzeti polpenziona-imej samo zajtrke, ali pa še to ne, če rada dolgo spiš in potem nekaj poješ. Jej v restavracijah, pa to tistih, ko so malo izven turistične promenade - narediš sprehod, ker je fullll poceni! Zvečer obvezno na cocktail happy hour- plačaš enga dobiš dva (modva sva imela nonstop štiri na mizi).
Denar menjaj v hotelu, tiste menjalnice, ko so v uticah ob promenadi, te ful okrog prinesejo, pols e pa še pritožiti ne moreš, ker če kaj zineš, te kar obkolijo njihovi 'silaki'.
Midva sva šla v morje sam toliko, da sva lahko rekla, da sva se v črnem kopala, sicer sva bila ob bazenu - res so bile meduze, ampak toliko vstran od obale, da si se načeloma lahko normalno kopal-ampak, če kakšna zaide...
Dogaja se ful---vodni športi, zvečer lih ka si zmisliš, res fajn.
Tukaj pa poglej, kakšna gneča je na plaži v sezoni
Super!
Ful poceni - ne spalča se ti vzeti polpenziona-imej samo zajtrke, ali pa še to ne, če rada dolgo spiš in potem nekaj poješ. Jej v restavracijah, pa to tistih, ko so malo izven turistične promenade - narediš sprehod, ker je fullll poceni! Zvečer obvezno na cocktail happy hour- plačaš enga dobiš dva (modva sva imela nonstop štiri na mizi).
Denar menjaj v hotelu, tiste menjalnice, ko so v uticah ob promenadi, te ful okrog prinesejo, pols e pa še pritožiti ne moreš, ker če kaj zineš, te kar obkolijo njihovi 'silaki'.
Midva sva šla v morje sam toliko, da sva lahko rekla, da sva se v črnem kopala, sicer sva bila ob bazenu - res so bile meduze, ampak toliko vstran od obale, da si se načeloma lahko normalno kopal-ampak, če kakšna zaide...
Dogaja se ful---vodni športi, zvečer lih ka si zmisliš, res fajn.
Tukaj pa poglej, kakšna gneča je na plaži v sezoni
*I love sunshine*
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]