Božična in novoletna potovanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Ja jaz sem bla, sicer z drugo agencijo, ampak program je popolnoma enak.
Drugač jaz sem misla da ful bolj okrašen sam center mesta, več lučk pa tega, no saj mogoče bo letos kaj drugače. Je pa kr lepo, sam mrzlo ko hudič, pa ful piha. Tak da se toplo bolečt pa kak punč al pa kuhan vinček spit. Tam pri cerkvi Sv. Štefana še ti lonček zraven dajo, sam morš malo več plačat.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Moja kolegica je šla lan tja. Rekla je, da so bli u enm gnilm hotelu, kjer so mel usi ene pritožbe. To je logičn, kr tm so hoteli ful dragi, čeprou majo komi da 2*. Drgač so pa vstopnine u diskače drage, pa cene pjač tut....so pa mel baje Gigija lan pa diskači so baje noro velki-taki u tapravm pomenu besede
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
tiana1 napisal/-a:no js mam pa eno vprašanje glede beograda za novo leto in sicer mi smo se ta vikend spomnl da bi šli v beograd in zdej gledamo ponudbe in so ostale samo še variante za okol 30-35 čukov in to ni vse povsod morš še kr ornk doplačat. za silvestrovanje 25 evrov, skor vsak ogled je 10 evrov, večerja je okol 20 evrov in to je čist pr vsaki ponudbi. sej ok neki spustiš sam vseen je cena na konc kr mal večja kot pa tistih 20 jurjov k jih vsi omenjajo. plus to ane da dobiš povsod samo zajtr in morš še neki jest tko da mene zanima a smo mi kej narobe gledal pa obstaja kkšna bol varianta al je to to???? sej vem da smo se mal pozn spomnl sam tud tiste agencije k piše da je 20 tisoč majo tok za doplačat zravn da na konc pride krepko preko 30 tisoč. no pa če ma kera kkšne izkušnje kam je dobr it, kera agencija...kr nej napiše bom ful hvaležna
Mi gremo v Beograd za 38 čukov pa je že vse vštet v ceno...ogledi, ipd.
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
- pompomGirl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2006
Novo leto, oziroma novoletne praznike, mislim preživeti v Sarajevu. V kakšen bolj prestižnem hotelu (by the way....poznate kakšnega?).
No, zanima me glede shoppinga, seveda ...... se splača šopingirati, je kaj izbire,...??
Ne vem..... če se vam da, se mal razpišite kako in kaj je tam....(na splošno, ne sam šoping...kam/kaj se mi splača it pogledat, probat,....?)
HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No, zanima me glede shoppinga, seveda ...... se splača šopingirati, je kaj izbire,...??
Ne vem..... če se vam da, se mal razpišite kako in kaj je tam....(na splošno, ne sam šoping...kam/kaj se mi splača it pogledat, probat,....?)
HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
JSt bom s prjatli nekje v eni kočici. gremo že 29.ga gor, pol pa bomo mel pomojem kr vsak večer orto party, tko da me sploh ne skrbi, da ne bi blo fajn.
Je pa to last od sošolkine famlije, tko da bo tud bivanje brezplačno, edino kar bomo rabl hrane in pijače s sabo vzet. Komi čakam.
Je pa to last od sošolkine famlije, tko da bo tud bivanje brezplačno, edino kar bomo rabl hrane in pijače s sabo vzet. Komi čakam.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
jemina napisal/-a:Mi gremo zj s Supratravel v Bratislavo. A kdo kj ve o tej agenciji?
Ja valda. Ta agencija se je ornk izpostaula šele lan, letos pa sploh. Je pa čist na isto foro kt Colegium. Js sm šla s Supro u Bratislavo in je blo use tko kt treba, nč bat U ker hotel pa greš?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov