Božična in novoletna potovanja

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tamala`
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala` » 11. Nov. 2006 15:08

bejbika napisal/-a:kok je Tijana zadela Slovence ... :lach:

ps: ne se prosim zaletet v moj post, ker mi je vseeno kam vi greste na izlet ;)

Itak da se bomo :lach:
Pravzaprav ne zaletet ampak spotaknit :lach:
Uporabniški avatar
angel_girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2006
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a angel_girl » 11. Nov. 2006 23:03

tiasha napisal/-a:Wiihaaa jst grem pa v Beograd in zdej pa res že komi komi komi čakam ... in se tut ful veselim ... jejejjeje :D

a res?? s katero agencijo pa? ker midve s frendico se menva d bi šli :D sam še nisva čist odločeni... ;) kaj nama ti priporočš?? a greš za 2 al 3 dni?
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 12. Nov. 2006 0:58

jz upam, da mi bo uspelo frende naštimat, da gremo v Bratislavo :)
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
MissRap
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MissRap » 12. Nov. 2006 18:07

A ve kdo,če je še kje fraj za it v Beograd z vlakom?
K pr collegiumu je že vse zasedeno.
LP
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 12. Nov. 2006 18:53

jemina napisal/-a:jz upam, da mi bo uspelo frende naštimat, da gremo v Bratislavo :)

Jaz tud grem, jupi. :freude: Sam še čakam da tu kdo pove, ko je že bil tam, če se splača it, pa kak je pa to ... No saj itak šla bom v vsakem primeru. Sam ne za novo leto, malo prej.

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

MissRap
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a MissRap » 12. Nov. 2006 22:06

buffy-ann napisal/-a:
jemina napisal/-a:jz upam, da mi bo uspelo frende naštimat, da gremo v Bratislavo :)

Jaz tud grem, jupi. :freude: Sam še čakam da tu kdo pove, ko je že bil tam, če se splača it, pa kak je pa to ... No saj itak šla bom v vsakem primeru. Sam ne za novo leto, malo prej.

Ja jst sm bla.
Mesto grdo.V mestu se za nl zunaj nič ne dogaja,nikjer nobenga človeka.
Diskoteke pa poune.
Če greš organizirano je zelo fajn,k vas bojo vse Slovence dali v en velik disko.Za pit in za jest so cene malo bolj poceni kot pri nas.
Pazite,da boste blizu centra(max 2km od centra),k se ne splača fol zapravljat za taxije.Aja pa če vam kdo reče,da je v kšnem disku bolš,ne vrjet.Če te zanima še kej pa praši.
LP
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 13. Nov. 2006 13:16

MissRap napisal/-a:
buffy-ann napisal/-a:

Ja jst sm bla.
Mesto grdo.V mestu se za nl zunaj nič ne dogaja,nikjer nobenga človeka.
Diskoteke pa poune.
Če greš organizirano je zelo fajn,k vas bojo vse Slovence dali v en velik disko.Za pit in za jest so cene malo bolj poceni kot pri nas.
Pazite,da boste blizu centra(max 2km od centra),k se ne splača fol zapravljat za taxije.Aja pa če vam kdo reče,da je v kšnem disku bolš,ne vrjet.Če te zanima še kej pa praši.
LP

Ja jaz ko sem gledala slikce mesta v predbožičnem času se mi ni zdelo grdo in prazno ... no kakorkoli. Kakšne so pa cene če si hočeš kaj kupit-kič, kakšne cunje, spominki, alkohol itd.

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima

Toše R. I. P.

MissRap
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a MissRap » 13. Nov. 2006 14:59

Od vsega naštetega sm kupla samo alkohol.Cene so pa malo cenejše kot pri nas.Seveda je treba provat absint,ki ga gor dobiš v trgovini.
LP
Uporabniški avatar
tiana1
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a tiana1 » 13. Nov. 2006 15:08

no js mam pa eno vprašanje glede beograda za novo leto in sicer mi smo se ta vikend spomnl da bi šli v beograd in zdej gledamo ponudbe in so ostale samo še variante za okol 30-35 čukov in to ni vse povsod morš še kr ornk doplačat. za silvestrovanje 25 evrov, skor vsak ogled je 10 evrov, večerja je okol 20 evrov in to je čist pr vsaki ponudbi. sej ok neki spustiš sam vseen je cena na konc kr mal večja kot pa tistih 20 jurjov k jih vsi omenjajo. plus to ane da dobiš povsod samo zajtr in morš še neki jest tko da mene zanima a smo mi kej narobe gledal pa obstaja kkšna bol varianta al je to to???? sej vem da smo se mal pozn spomnl sam tud tiste agencije k piše da je 20 tisoč majo tok za doplačat zravn da na konc pride krepko preko 30 tisoč. no pa če ma kera kkšne izkušnje kam je dobr it, kera agencija...kr nej napiše bom ful hvaležna :D
lady bug
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 10. 2006
Kraj: Bratislava

Neprebrana objavaNapisal/-a lady bug » 13. Nov. 2006 20:29

Bratislava je res grda, ampak strogi center je v božičnem času kr kul-ne pozabi na štantke z "varenim vinom" in drugimi malenkostmi-je ceneje kot pri nas, ne pa bistveno-če ti je do rock muske priporočam "aligator" (je v centru), če pa ti je do partyja pa "duna" klub-vstopnine so minimalne (cca600 sit).
Bratislava res ni lepa, če jo primerjaš z Lj in drugimi metropolami, pač pozna se nizek standard itd... ampak je kul za žurat in tud domačini se razživijo, glede na to, da so v drugih letnih časih precej zamorjeni (vsaj po mojih izkušnjah). Ne pričakuj pa kakšnega znanja angleščine, prej nemščino!
LP
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 13. Nov. 2006 20:42

No kakorkoli, jaz si želim it in bom šla, pol pa poročala o vseh "grdotah" Bratislave. :D

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima

Toše R. I. P.

Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 14. Nov. 2006 0:04

Js sm bla tm 2 let nazaj. Žurka je bla dobra, šampanc še bolši, mesto je pa res pusto, nč pametnga za vidt, mraz ful, piha sibirski veter :( , nobenga novoletnga vzdušja, redkokoga sploh vidš zuni...taki so moji spomini, pa sm se useen mela res hudo dobr :D
lady bug
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 10. 2006
Kraj: Bratislava

Neprebrana objavaNapisal/-a lady bug » 14. Nov. 2006 10:28

Ma sm tko napisala k da je Bratislava čisti obup-sej ni, men je blo zmeri kul k sm bla tm, odvisno od človeka-men sede spoznavat tuje kulture, njihove običaje...sploh pa sem primorana, ker ta jezik študiram:)

Drgač pa glede šopinga-njihovi šoping centri so neprimerno boljši kot naši, Bata na vsakem vogalu, cene nižje (razn od miss sixty..)-priporočam Aupark in Paladium. Če pa boš v lastni režiji pa se obvezno malo pred slovaško mejo ustavite v Parndorf outlet village-mini mesto s samimi outleti-same dobre firme in zelooo ugodne cene!
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 15. Nov. 2006 7:47

*purple bitch* napisal/-a:mene pa zanima za tiste, ki ste ble na predbožičnem izletu na Dunaju , kakšne so kej cene na tistem božičnem "sejmu", pa kaj kej vidš in če je treba ful vstopnin doplačat?

tenkju :)

Jaz na tistem sejmu sploh nisem blizu štantov prišla ker je bla taka gužva. :D Folk kr kupuje pa gleda, majo pa veš večinoma sladkarije, spominke, svečk en milijon, lučk, skratka takih stvari no ... mislim pa da cene niso glih neke ful pretirane, glede na to kolko so eni kupovali.
Ja jaz sem šla za en dan z agencijo in nismo nobene vstopnine meli v ceni, tak da če si hočeš sam it kaj pogledat morš verjetno kr plačat. Mi nismo meli nič notranjih ogledov itd.

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima

Toše R. I. P.

Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jozica1 » 15. Nov. 2006 10:14