Božična in novoletna potovanja

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 20. Okt. 2009 8:45

Mene je dragi ful lepo presenetil :D
Mi tko, reče: "no, sedaj ki ne bo nobene žurke, lahko kam odpotujeva"
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
:knuddel: :freude: :love:

Sedaj se začnejo zbiranja. hihi
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 10. Nov. 2009 12:03

Midve z mami se za letos med prazniki (po Božiču in pred novim letom) odločava za Berlin (3 dni) in New York, ampak za NY so samo ponudbe za 5 dni. Je katera že šla za tako kratek čas in ali se splača (se da videt dosti - taglavne znamenitosti, mal šopinga itd.)? :)
mala-lena
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 6. 2007
Kraj: Ilirska Bistrica

Neprebrana objavaNapisal/-a mala-lena » 17. Nov. 2009 12:14

Hejla ...

Zdaj je spet čas za študiranje v smeri Novega leta ... in tut jaz sem mal v stiski kje praznovati leto 2010 :?:

Torej, mene pa zanima, če mogoče veste za kakšno dobro restavracijo kjer bi bilo dobro praznovati Novo leto?
Letos sva se s fantom odločila, da bi si privoščila večerjo, kot sva to že enkrat storila, saj sva namreč prvo skupno novo leto praznovala na Bledu (leta nazaj, seveda), kjer sva si privoščila večerjo in je blo "fenomenalno", tako da letos študirava v tej smeri.

Tako da, ima kdo kakšen dober nasvet glede te večerje in kje? Hvala :)
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 21. Nov. 2009 13:55

Hejla punce!
Rabim kakšno idejo, nasvet .. Malo sem že gledala po internetu, pa mi ni ratalo najt nič pametnega, tako da vprašam še tukaj, zgubit nimam kaj :D
Moja starša bi rada šla letos nekam sama silvestrovat (tipo kakšne toplice), ampak ker 31. oba še delata, iščeta kakšno ponudbo samo za eno noč (iz 31. na 1.) ... Ampak vse kar sem do zdej našla je za več nočitev :?
Če mi zna katera svetovat za kakšno dobro (pa ne lih predrago) ponudbo, ki bi temu ustrezala, bi bla res hvaležna za pomoč! :)
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 24. Nov. 2009 21:14

sem skoraj prepricana da ne bosta nasla aranzmaja za 1 nocitev, ker ce ima hotel moznost gostit nekoga za 7 dni, ali nekoga samo za 1, dan, 6 dni pa prazna soba (ker nihce ne bo sel do 31. na dopust ali pa od 1. naprej) sigurno raje izbere 7 dni =)

midva sva pa danes rezervirala hiskoooo za novo leto :D 7 dni, istra, 2km od morja, 6 posteljna samostojna hisa, dve etazi, luksuzna oprema, kamin, ogrevanje, kad, 2 spalnici s francosko posteljo - se bova po nekaj dneh selila :D lastna terasa, ograjen VELIK lastni vrt.... OMG komaj cakam! kaksna uzivancija...lepo bova psa spustila na vrt naj koplje in lula in kaka midva se bova pa sproscala....(=sala mala) joj kako zelo rabim to, sploh ker bo december na faksu ultra naporen :?

(prava penzionista sma... :rofl: :knuddel: )

aja cene so ful ugodne, priporocam kaj takega ce bi radi mir za novo leto :D ce se gre z druzbo je pa sploh drobiz cena na enega..
Zadnjič spremenil red_rose, dne 24. Nov. 2009 21:43, skupaj popravljeno 1 krat.
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a frigga » 24. Nov. 2009 21:28

red_rose napisal/-a:epo bova psa spustila na vrt naj koplje in lula in kaka midva se bova pa sproscala

In lastnik bo, predvidevam, navdušen nad tem.

Zakaj gre pes sploh z vama, če tam ne bosta imela časa zanj? Jst vem, da bi ga v takšnem primeru raje v v varstvu pustila, če bi tako naneslo, da bi mi samo gužvo delal (sicer dvomim, da bi se to kdaj zgodilo, ampak vseeno).
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 24. Nov. 2009 21:37

joooj no hec je bil :D naj samo omenim da je povod za te pocitnice najin pes, da gremo zarad njega kamor gremo, da je lokacija izbrana zarad njega (popolnoma na samem, izhodisce ogromno izletov, morje v blizini...) in da na pocitnicah vedno prezivljamo kvalitetni cas skupaj, tako da brez skrbi :P

cel teden ne bova pocela popolnoma NIC drugega kot vozila psa naokrog na sprehode... :D
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 24. Nov. 2009 22:31

Libido. napisal/-a:Hejla punce!
Rabim kakšno idejo, nasvet .. Malo sem že gledala po internetu, pa mi ni ratalo najt nič pametnega, tako da vprašam še tukaj, zgubit nimam kaj :D
Moja starša bi rada šla letos nekam sama silvestrovat (tipo kakšne toplice), ampak ker 31. oba še delata, iščeta kakšno ponudbo samo za eno noč (iz 31. na 1.) ... Ampak vse kar sem do zdej našla je za več nočitev :?
Če mi zna katera svetovat za kakšno dobro (pa ne lih predrago) ponudbo, ki bi temu ustrezala, bi bla res hvaležna za pomoč! :)

js sm bla lani al predlani, ne spomnim se zdej v Termah Snovik za Novo leto, cena na enega za dve nočitvi s polpenzionom v apartmaju je bila 120 eur/osebo , bilo pa je dva dni minimalno.
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a frigga » 24. Nov. 2009 22:35

red_rose napisal/-a:joooj no hec je bil :D naj samo omenim da je povod za te pocitnice najin pes, da gremo zarad njega kamor gremo, da je lokacija izbrana zarad njega (popolnoma na samem, izhodisce ogromno izletov, morje v blizini...) in da na pocitnicah vedno prezivljamo kvalitetni cas skupaj, tako da brez skrbi :P

cel teden ne bova pocela popolnoma NIC drugega kot vozila psa naokrog na sprehode... :D

Ma ni panike, samo hotela sem povedat, da je včasih brezveze jemat psa s sabo, če veš, da ne boš imel časa zanj. Jst bi ga v takšnem primeru raje v kakšnem dobrem varstvu pustila. Sicer bi te pa prosila, da mi poveš, kam točno greste, ker sem imela jst poleti ogromne probleme z iskanjem apartmaja na kukr tolk normalni plaži, kjer bi bili dovoljeni tudi psi.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 24. Nov. 2009 22:53

ja to se strinjam, ampak midva se na pocitnicah res ogromno prilagajava njemu, in ga hoceva met s sabo ker se imamo superca skupaj =)

glede plaze za to lokacijo kamor gremo zdaj, ti ne znam pomagat, za apartmaje ti lahko priporocam spletne strani ( http://www.adrialin.com/si/index.html , http://www.uniline.hr/hrvaska/ ), ker gremo zdaj za novo leto, pojma nimam kako je tam poleti. bli smo lani za prvega maja v ankaranu, ni blo guzve in je lahko bil spuscen na vseh plazah, pa potem smo bili en vikend junija v Puli - Banjole, tudi tam so se nasli malo bolj mirni koticki na plazi, pa dosti drugih s psi, pa potem smo bli se blizu Labina na istri en vikend julija -> tam smo hodili na same samotne plaze, kjer smo bli sami ali pa se kdo s svojim psom :D take da si je se nasel prijatelje in neskoncno uzival. nama je pogoj da je lahko na plazi spuscen in da to nikogar ne moti, pa da je senca. saj na hrvaskem se ogromno tega najde, pac je treba it malo dlje pes, ampak se splaca. v neka turisticna sredisca pa jaz niti ne mislim rinit s psom, sploh pa se ne zna obnasat na plazi z vec kopalci ker hoce ljudi resit ven iz vode ker misli da se utapljamo :D

in pa ker je tole OT, prosim da nadaljujeva tukaj: http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=20693&postdays=0&postorder=asc&start=45
Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 24. Nov. 2009 23:17

Mogoče katera ve, kako je v zimskih mesecih v Lignanu v Italiji? Se splač it tja za novo leto? Se kaj dogaja ali je bolj mrtvo?
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 24. Nov. 2009 23:44

evva napisal/-a:
Libido. napisal/-a:Hejla punce!

js sm bla lani al predlani, ne spomnim se zdej v Termah Snovik za Novo leto, cena na enega za dve nočitvi s polpenzionom v apartmaju je bila 120 eur/osebo , bilo pa je dva dni minimalno.

in kako je blo? sam a ni tam tko vec al mn za starcke :) ?
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 25. Nov. 2009 21:21

ej je blo ful mladih...ampak to sva šla samo zato, ker je moj moral 1.delati, pa je pač Kamnik najbližje Ljubljani. Je fajn za sprostitev, pa dobro hrano majo, ampak nothing special...drugače hodiva v Beograd vsako leto in upam, da greva letos tudi.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 29. Nov. 2009 1:14

Je bila katera v decembru ali prav za novo leto v Benetkah (tko na enodnevnem izletu z agencijo)? Kako je kej blo? Je dost mrzlo tam? :D
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 29. Nov. 2009 12:10

^^Ne znam ti povedat kako je kaj tam takrat (na 31.dec. sem bila enkrat samo par uric na letališču :D), pričakuj pa gužvo..

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov