Mi tko, reče: "no, sedaj ki ne bo nobene žurke, lahko kam odpotujeva"
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
:knuddel:

Sedaj se začnejo zbiranja. hihi
red_rose napisal/-a:epo bova psa spustila na vrt naj koplje in lula in kaka midva se bova pa sproscala
Libido. napisal/-a:Hejla punce!
Rabim kakšno idejo, nasvet .. Malo sem že gledala po internetu, pa mi ni ratalo najt nič pametnega, tako da vprašam še tukaj, zgubit nimam kaj
Moja starša bi rada šla letos nekam sama silvestrovat (tipo kakšne toplice), ampak ker 31. oba še delata, iščeta kakšno ponudbo samo za eno noč (iz 31. na 1.) ... Ampak vse kar sem do zdej našla je za več nočitev![]()
Če mi zna katera svetovat za kakšno dobro (pa ne lih predrago) ponudbo, ki bi temu ustrezala, bi bla res hvaležna za pomoč!
red_rose napisal/-a:joooj no hec je bilnaj samo omenim da je povod za te pocitnice najin pes, da gremo zarad njega kamor gremo, da je lokacija izbrana zarad njega (popolnoma na samem, izhodisce ogromno izletov, morje v blizini...) in da na pocitnicah vedno prezivljamo kvalitetni cas skupaj, tako da brez skrbi
cel teden ne bova pocela popolnoma NIC drugega kot vozila psa naokrog na sprehode...
evva napisal/-a:Libido. napisal/-a:Hejla punce!
Rabim kakšno idejo, nasvet .. Malo sem že gledala po internetu, pa mi ni ratalo najt nič pametnega, tako da vprašam še tukaj, zgubit nimam kaj
Moja starša bi rada šla letos nekam sama silvestrovat (tipo kakšne toplice), ampak ker 31. oba še delata, iščeta kakšno ponudbo samo za eno noč (iz 31. na 1.) ... Ampak vse kar sem do zdej našla je za več nočitev![]()
Če mi zna katera svetovat za kakšno dobro (pa ne lih predrago) ponudbo, ki bi temu ustrezala, bi bla res hvaležna za pomoč!
js sm bla lani al predlani, ne spomnim se zdej v Termah Snovik za Novo leto, cena na enega za dve nočitvi s polpenzionom v apartmaju je bila 120 eur/osebo , bilo pa je dva dni minimalno.