Božična in novoletna potovanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
no angel napisal/-a:delusional napisal/-a:bog kristus, a ti veš da tele poljaki ki so prnesli garje na kardeljevo ploščad, so jih staknili v budimpešti v hostlu?
Sam sej na to lahk v bistvu naletiš kjerkoli ... ti hostli so itak vprašljivi, ne sam v Budimpešti, ampak povsod.
men so hostli že nasplošno ogabni.nevem, use mi zgleda tko na čip varianto narjen in us atista posteljnina in use..Pa folk ki zraven tebe spi, pa ponoč prdi, pa kšn smrdi, pa kšn krade...Ne,tega nebi zmogla nkol.Sploh pa tuširanje v skupnih kopalnicah, nazadnje v kempu m dobro pokasirala glivice na nogi skoz centimetr pa pou debele šlape
špelca, ja kukr kter.Jst rabm razlago, tud v naravoslovnem muzeju.tam je tud velik kamnou in usega in razlage zraven v nemščini, ki mi ne pomagajo prou dost.odvisn kakšn člouk si in kaj želiš odnest od določenga videvanja.
Tebe ne zanima, mene zanima, lolitoo lohk da tud ne zanima, zanima pa spet nekoga tretjega.
drgač pa kot sm rekla, naš vodiš je biu krasen, vedu je res ful ful velik.
aja do Schönbrunna so nas peljali pa samo pred, za notr ni bilo časa.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
^^Z nami bo tudi verjetno tako, le da smo se mi začeli glede novega leta menit že oktobra, pa se še vedno nismo nič zmenili... Ful bi šli radi v BG (z vlakom nujno!), ampak naš frend ne bo šel samo z nama z mojim fantom, in bi rad, da gre še kdo poleg... Moje sošolke se še zmišljujejo... Moja frendica tudi.
Tko da verjetno bova za božično potovanje kr u LJ v mojem študentskem domu, za novo leto pa s frendom tudi na tem koncu...
Tko da verjetno bova za božično potovanje kr u LJ v mojem študentskem domu, za novo leto pa s frendom tudi na tem koncu...
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
no, mi se že tudi od septembra menimo, da bi šli nekam za novo leto ... sedaj smo pa ugotovili, da so vse poceni opcije že razprodane :S
a ve mogoče katera, če lahko prideš z osebno v bratislavo?
a ve mogoče katera, če lahko prideš z osebno v bratislavo?
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
mitkica - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Joj...na ta Andrejev sejem se pa odpravljam že ohoho let...
Mimi_M...kako to zgleda? en kup robe za darila in novoletnega stuffa? A se tudi kaj drugega dogaja tam? Meni bi bilo sicer bolj všeč, če bi se to dogajalo v sredini decembra, ampak dobro...sej december se bliža
Mimi_M...kako to zgleda? en kup robe za darila in novoletnega stuffa? A se tudi kaj drugega dogaja tam? Meni bi bilo sicer bolj všeč, če bi se to dogajalo v sredini decembra, ampak dobro...sej december se bliža
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Ma uni sejem je (na kateremu sicer ni ne vem česa, ampak tko.. šali, majce, lonci..), srečelov, avti za se zaletavat... pa veliko mandulatov, oreščkov..
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Ma to greš bolj zaradi vzdušja, gužve, vonjav...
Kupiš si pa kakšno malenkost - mandolat, kake rokavičke, nogavičke, šali ipd... Lani mi je bilo ful žal za eno torbico, ki si je nisem kupila
Je pa samo ta vikend, ja - ko goduje Sv. Andrej
Kupiš si pa kakšno malenkost - mandolat, kake rokavičke, nogavičke, šali ipd... Lani mi je bilo ful žal za eno torbico, ki si je nisem kupila
Je pa samo ta vikend, ja - ko goduje Sv. Andrej
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov