Božična in novoletna potovanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
delusional napisal/-a:bog kristus, a ti veš da tele poljaki ki so prnesli garje na kardeljevo ploščad, so jih staknili v budimpešti v hostlu?
Sam sej na to lahk v bistvu naletiš kjerkoli ... ti hostli so itak vprašljivi, ne sam v Budimpešti, ampak povsod.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
miau napisal/-a:^^ Jst bom šla tut v Budimpešto za novo leto in bi mi kakšna info več pršla zelo prav Šla bova s fantom na svojo roko za ene tri dni. Mi lahko kdo priporoči kak uredu pa pocen hostel?
Kakšne dve elti nazaj so bli eni znanci s collegiumom v budimpešti pa so bli totalno razočarani.Ker spiš v dijaškem domu,kao novo leto se pa žura v neki telovadnici al kako.Drgač majo pa dol res hude diskače,usaj polet majo.
-
miau - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2008
kamis napisal/-a:miau napisal/-a:^^ Jst bom šla tut v Budimpešto za novo leto in bi mi kakšna info več pršla zelo prav Šla bova s fantom na svojo roko za ene tri dni. Mi lahko kdo priporoči kak uredu pa pocen hostel?
Kakšne dve elti nazaj so bli eni znanci s collegiumom v budimpešti pa so bli totalno razočarani.Ker spiš v dijaškem domu,kao novo leto se pa žura v neki telovadnici al kako.Drgač majo pa dol res hude diskače,usaj polet majo.
-
daisy - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 10. 2006
- Kraj: Gorenjska
natašika napisal/-a:daisy napisal/-a:mi gremo letos v budimpešto za nv, prek supra travel upam da bo fajn
kolk plačate? Midva sma tud razmišljala, da bi šla prek tega supra travel
dali bomo približno 170-180€ za 3 NZ na osebo:)
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
To je spet odvisno kaj si greš pogledat. V muzejih recimo imajo slušalke in ubistu je govorjenje tvojega vodiča bolj ali manj odveč. O Dunaju pa itak lahko izveš iz kake knjigice (vodiča). Jst sm bla z Ars-longo (al kako je že) in vsi so meli full fajn vodiče, razn seveda mi in nisem zvedla nič več kot bi si lahko tudi sama prebrala (na moja vprašanja pa tako ali tako ni znala odgovoriti). Zdej spet drugo je, če greš zaradi žura, al pa da doživiš mesto kot tako (brez zanimanja za zgodovino le tega).
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
lolitaa napisal/-a:Mene zanima, če je šla kera v lastni režiji na Dunaj tam okol božiča.Kako je, a se splača?
Moj kolega je bil pred kratkim, čist v lastni režiji in je pojamral, da je ful drago; menda je bil hotel še najbolj (če gledaš v primerjavo z ostalim) ugoden...
mogoče te pridejo vse vstopnine, kamor pač greš, ceneje, če greš v okviru agencije, ker verjetno dobil kakšen popust za velike skupine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
agencije ponavad ne vključujejo v ceno, vstopnin.usaj večina ne, je treba precej dobro povprašat kaj točno vključuje potovanje in katere vstopnine, če sploh jih.
drugače pa ja Dunaj je kr drag, kr računaj na kave z mlekom (ki so btw v avstriji kot deci vode) na krepko čez dva evra.
Poleg tega pa so tud ostale stvari kr drage.hoteli pa tko tko, na bookingu lohk najdeš dost ok hotel pa ne tolk drag, sam če gledaš za novoletni čas je treba pohitet, ker ko sm jst gledala že kšn mesec nazaj so ble kapacitete nekje zapolnjene do konca.
spelca, v muzeju n unem trgu kjer sta dva nasproti si stoječa identična muzeja, niso mel nobenih slušalk, usaj jst jih nism našla.Drgač pa slušalke, usaj men, ki m marsikej zanima, ne nudijo odgovorovna moja uprašanja.
sva šla pa midva takrat s Palmo na Dunaj in sva mela enga vodiča, že bolj starejši deda, ki je vedel ma čist use karsi ga uprašal in razložil tud use.Tko, da jst nism ostala brez nobene razlage in brez nobenga podatka.
odvisno kakšne želje imaš.Če te ne zanima nekej o določeni stavbi/koncu, pa če ti je ost sam to da vidš kolk je lepa, potem itak ne rabiš nobenga zraven, da ti kej pove.Česi pa tak, kot naprimer jst, ki želim izvedet čimveč, sploh zgodovinskega, potem izlet brez vodiča v tem stilu odpade.
drugače pa ja Dunaj je kr drag, kr računaj na kave z mlekom (ki so btw v avstriji kot deci vode) na krepko čez dva evra.
Poleg tega pa so tud ostale stvari kr drage.hoteli pa tko tko, na bookingu lohk najdeš dost ok hotel pa ne tolk drag, sam če gledaš za novoletni čas je treba pohitet, ker ko sm jst gledala že kšn mesec nazaj so ble kapacitete nekje zapolnjene do konca.
spelca, v muzeju n unem trgu kjer sta dva nasproti si stoječa identična muzeja, niso mel nobenih slušalk, usaj jst jih nism našla.Drgač pa slušalke, usaj men, ki m marsikej zanima, ne nudijo odgovorovna moja uprašanja.
sva šla pa midva takrat s Palmo na Dunaj in sva mela enga vodiča, že bolj starejši deda, ki je vedel ma čist use karsi ga uprašal in razložil tud use.Tko, da jst nism ostala brez nobene razlage in brez nobenga podatka.
odvisno kakšne želje imaš.Če te ne zanima nekej o določeni stavbi/koncu, pa če ti je ost sam to da vidš kolk je lepa, potem itak ne rabiš nobenga zraven, da ti kej pove.Česi pa tak, kot naprimer jst, ki želim izvedet čimveč, sploh zgodovinskega, potem izlet brez vodiča v tem stilu odpade.
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
V naravnoslovnem muzeju mislim, da več ali manj ne rabiš slušalk oz. vodiča, vsaj mene ni zanimala vsaka vrsta živali, ki so notr- pogledala sm malo okoli, pa Venera me je zanimla. Za umetnostnega mi je pa žal zmanjkalo časa-to je bil recimo že problem, da sem bila z agencijo, saj me umetnost veliko bolj privlači kot naravnoslovje-pa nisem imela možnosti pogledat. Ja, sej pravim, da to je full odvisno od vodiča. Mi smo šli z Ars Longo točno zato, ker imajo umetnostne zgodovinarje, ki naj bi bili zelo razgledani. In sej so bli. Vsi razn naše vodičke. V palači Schönbrunn recimo so slušalke in poleg tistih informaciji (ki jih je bilo ob vsaki sliki dovolj in si že tako za celoten ogled porabil ogromno časa) ne potrebuješ drugih ne glede na to koliko te stvar zanima. Če pa res kaj manjka tudi vodič ponavadi ne ve.
S cenami se strinjam-drago. Jst sm mela že tako prazno denarnico, ker sm ravno prišla iz Prage in je bil po tamkajšnih nizkih cenah Dunaj kar hud udarec (če pa recimo ješ v MacDonaldsu so cene približno enake,..).
S cenami se strinjam-drago. Jst sm mela že tako prazno denarnico, ker sm ravno prišla iz Prage in je bil po tamkajšnih nizkih cenah Dunaj kar hud udarec (če pa recimo ješ v MacDonaldsu so cene približno enake,..).
And if your head explodes with dark forebodings too
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov