Božična in novoletna potovanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 16. Jan. 2010 23:34, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
če bi kera šla na sensaton white v amsterdam .. z eno s foruma sva se že neki dogovarjale, zdej smo baje 3, bi blo fajn da bi nas blo 6, ker pridemo vsi skupaj ceneje skozi .. če je kera za, da bi šla žurat za ny z enimi neznankami - ZS
Let's swim to the moon .....
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
°PeeKaBoo° napisal/-a:gregalina napisal/-a:Midva pa grema 19.12. na Dunaj s TA Palma. Je Palma bol pocen kot Sonček! Tut če ma Sonček Dunaj za dva 55€, Palma pa 60€, vseeno pri Palmi na koncu manj plačaš kot pri Sončku (ker imajo svoje finte, ki jih je treba videt!)
Ja..res je..55€ je samo med tednom se mi zdi..drgač je 65€ ane?
Ja, 65, pa še prijavnina ni všteta.
A pri Palmi je že prijavnina všteta?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
Palma ima prijavnino za enodnevne izlete 8€ (izlet "Kraljevski Dunaj": 59,90€/2 osebi + 8€ prijavnina = 66,40€).
Ko si pa na Sončkovi strani zračunaš za izlet "Predbožični Dunaj": 55€/2 osebi + 8€ prijavnina = 63€. Pol majo pa v "Splošnih pogojih" napisano za prijavnino:
Kera finta a ne...Tu je pa kr 15€, pri izračunu pa 8€
Dans sem pa še rezervirala za 13.12. predbožični München...december bo pester!
Ko si pa na Sončkovi strani zračunaš za izlet "Predbožični Dunaj": 55€/2 osebi + 8€ prijavnina = 63€. Pol majo pa v "Splošnih pogojih" napisano za prijavnino:
Trenutno znaša 8 € za rezervacijo potovanja v vrednosti do 50 € oz. 15 € za rezervacijo potovanja v vrednosti nad 50 €.
Kera finta a ne...Tu je pa kr 15€, pri izračunu pa 8€
Dans sem pa še rezervirala za 13.12. predbožični München...december bo pester!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
gregalina napisal/-a:Palma ima prijavnino za enodnevne izlete 8€ (izlet "Kraljevski Dunaj": 59,90€/2 osebi + 8€ prijavnina = 66,40€).
Sam fora je pri Palmi, da imajo različne kraje odhodov različne cene. 59,90 je iz Maribora, iz Ljubljane je 66,90 € brez prijavnine torej 74,90 €
Kje si pa rezervirala Munchen? Pa kolk si dala?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Božičkovo mesto, kjer je odprta Božičkova pošta.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
lolitaa napisal/-a:Božičkovo mesto, kjer je odprta Božičkova pošta.
O zakon, to pa nisem vedla da je tko, ker sem nekje brala in je pisalo, da je tam samo pošta.
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
*mala* napisal/-a:gregalina napisal/-a:Palma ima prijavnino za enodnevne izlete 8€ (izlet "Kraljevski Dunaj": 59,90€/2 osebi + 8€ prijavnina = 66,40€).
Sam fora je pri Palmi, da imajo različne kraje odhodov različne cene. 59,90 je iz Maribora, iz Ljubljane je 66,90 € brez prijavnine torej 74,90 €
Kje si pa rezervirala Munchen? Pa kolk si dala?
Ja verjetno je več za plačat, ker je iz LJ več km kot iz MB (kr neki...).
München sem pa rezervirala pri Don Travel - KLIK. Prijavnina je pa tu najceneje - 5€. Se splača!
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
bog kristus, a ti veš da tele poljaki ki so prnesli garje na kardeljevo ploščad, so jih staknili v budimpešti v hostlu?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov