Božična in novoletna potovanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 16. Jan. 2010 23:38, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
theNinna napisal/-a:Ryu napisal/-a:daisy napisal/-a:..katero agencijo priporočate za predbožični Dunaj?
midva greva z Alpetourjem
jaz pa grem s Sončkom In se mi zdi, da je ta ponudba tudi najbol poceni (55€ za dve osebi).
A je kera ze sla tja s Sončkom? hmmm se mi zdi zanimivo, čeprav sem na Dunaju že bla, ampak zal ne decembra - pa bi sla
I love SISLEY& RW
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Libido. napisal/-a:T3j4 napisal/-a:Libido. napisal/-a:^^ja, meni je lih to dobro, da za 4 prijateljce je nižja cena ... ampak žal meni ne bo uspelo še 3 zbrat, že 1 nevem če mi bo ratalo ... nobena noče it
hm... evo sva že dve , še dve rabva !
ja, jaa .. kera gre?
A to Munchen pa Pacha? Ker verjetno greva tja s kolegom... Ampak sej pravm, za gej prjatle pa nč popusta
-
LoLLypoop=)) - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
- Kraj: =)) kr tuky
sAdie napisal/-a:theNinna napisal/-a:Ryu napisal/-a:daisy napisal/-a:..katero agencijo priporočate za predbožični Dunaj?
midva greva z Alpetourjem
jaz pa grem s Sončkom In se mi zdi, da je ta ponudba tudi najbol poceni (55€ za dve osebi).
A je kera ze sla tja s Sončkom? hmmm se mi zdi zanimivo, čeprav sem na Dunaju že bla, ampak zal ne decembra - pa bi sla
Collegium - predbožični Dunaj 39.9 eur...
- Gost
Mogoče ve kako zgleda predbožični Salzburg s Kompasom? Je morda že bil kdo bil tam s kakšno agencijo pred božičem? Na kateri ulici se bomo bolj ustavili in bomo šli lahko v kakšno trgovinco, predvsem pa me zanima kakšne in katere trgovince so tam v bližini?
Tko, zanima me vaše izkušnje, če je že kdo bil itd.
Hvala, lp, m.
Hvala, lp, m.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
sončk napisal/-a:Libido. napisal/-a:T3j4 napisal/-a:Libido. napisal/-a:^^ja, meni je lih to dobro, da za 4 prijateljce je nižja cena ... ampak žal meni ne bo uspelo še 3 zbrat, že 1 nevem če mi bo ratalo ... nobena noče it
hm... evo sva že dve , še dve rabva !
ja, jaa .. kera gre?
A to Munchen pa Pacha? Ker verjetno greva tja s kolegom... Ampak sej pravm, za gej prjatle pa nč popusta
ja, to ja ampak res bi lahko blo tudi za tipe kej popusta ...
Let's swim to the moon .....
-
LoLLypoop=)) - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
- Kraj: =)) kr tuky
vse agencije imajo podobno ponudbo predbožičnih izletov...hmmm...težko se je odločit za eno in da bo res fajn...
rada bi da je res zanimivo, da imas kaj vidt, da je vzdušje in seveda romantika :francais:
rada bi da je res zanimivo, da imas kaj vidt, da je vzdušje in seveda romantika :francais:
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
MatejaO napisal/-a:Mogoče ve kako zgleda predbožični Salzburg s Kompasom? Je morda že bil kdo bil tam s kakšno agencijo pred božičem? Na kateri ulici se bomo bolj ustavili in bomo šli lahko v kakšno trgovinco, predvsem pa me zanima kakšne in katere trgovince so tam v bližini?
Hvala, lp, m.
salzburg je tko no....Mrzuuuuuuuuuu lani sva bla midva z mojim na prebožičnem izletu tam in naju je res skor pobralo od mraza.Zihr je blo minus petnajst če ne še več
drgač pa tko no, nč spešl.Mislm sej je lepo pa to, pa tm maš tud božični sejemček s štantki pa drsališče sredi mesta.drgač pa ni neki posebnega.se pa res splača it na grad, tm maš enkraten razgled, pa še ful lepo je.sam peš no pri minus petnajst ko sva šla zanalšč peš na grad (drugač bi šla z vzpenjačo) sva se prov fajn pogrela, pa še pomojem sem prvič hodila po klancu k ma skor 90 stopinj naklona je pa gor tud en muzejček pa štantki pa tko...
sem bla pa s palmo, predvidevam pa da je ring kamor te plejejo z busom isti in vse ostalo tud, glede na to da smo se srečal s kompasovimi udeleženci in isto istopil iz busa.
-
theNinna - Debatorica
- Na forumu od: 31. 3. 2008
- Kraj: Prlekija
kamis napisal/-a:Tale sonček ma super ponudbe za dve osebi.razmišlam da bi presenetla svojo kolegico pa naju kr prjavla,pajst bi plačala.K drgač nikol ne bove šle
Ja jas sem se glih zato odločla za sončka... in je prijateljca bla kar pozitivno presenečena
Tak da komaj čakam na 13.12.
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
*purple* napisal/-a:MatejaO napisal/-a:Mogoče ve kako zgleda predbožični Salzburg s Kompasom? Je morda že bil kdo bil tam s kakšno agencijo pred božičem? Na kateri ulici se bomo bolj ustavili in bomo šli lahko v kakšno trgovinco, predvsem pa me zanima kakšne in katere trgovince so tam v bližini?
Hvala, lp, m.
salzburg je tko no....Mrzuuuuuuuuuu lani sva bla midva z mojim na prebožičnem izletu tam in naju je res skor pobralo od mraza.Zihr je blo minus petnajst če ne še več
drgač pa tko no, nč spešl.Mislm sej je lepo pa to, pa tm maš tud božični sejemček s štantki pa drsališče sredi mesta.drgač pa ni neki posebnega.se pa res splača it na grad, tm maš enkraten razgled, pa še ful lepo je.sam peš no pri minus petnajst ko sva šla zanalšč peš na grad (drugač bi šla z vzpenjačo) sva se prov fajn pogrela, pa še pomojem sem prvič hodila po klancu k ma skor 90 stopinj naklona je pa gor tud en muzejček pa štantki pa tko...
sem bla pa s palmo, predvidevam pa da je ring kamor te plejejo z busom isti in vse ostalo tud, glede na to da smo se srečal s kompasovimi udeleženci in isto istopil iz busa.
Ob keri uri ste šli pa domov?
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
Midva pa grema 19.12. na Dunaj s TA Palma. Je Palma bol pocen kot Sonček! Tut če ma Sonček Dunaj za dva 55€, Palma pa 60€, vseeno pri Palmi na koncu manj plačaš kot pri Sončku (ker imajo svoje finte, ki jih je treba videt!)
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
theNinna napisal/-a:kamis napisal/-a:Tale sonček ma super ponudbe za dve osebi.razmišlam da bi presenetla svojo kolegico pa naju kr prjavla,pajst bi plačala.K drgač nikol ne bove šle
Ja jas sem se glih zato odločla za sončka... in je prijateljca bla kar pozitivno presenečena
Tak da komaj čakam na 13.12.
Kdaj morš pa plačat - ob rezervaciji?
gregalina napisal/-a:Tut če ma Sonček Dunaj za dva 55€, Palma pa 60€, vseeno pri Palmi na koncu manj plačaš kot pri Sončku (ker imajo svoje finte, ki jih je treba videt!)
no daj povej kaj več noooo
I love SISLEY& RW
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov