Božična in novoletna potovanja

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 20. Okt. 2008 16:14

^^sensation white v amsterdam al v melbourne :D

(sej vem da amsterdam :P)

mene mika bolj klub pacha (ker je bolj poceni :D) ... al pa qountdown :)
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 20. Okt. 2008 16:15

ej T3j4, post vseeno pošlje, čeprou javlja napako!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

daisy napisal/-a:..katero agencijo priporočate za predbožični Dunaj?

midva greva z Alpetourjem :D
Uporabniški avatar
theNinna
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 31. 3. 2008
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a theNinna » 20. Okt. 2008 16:19

Ryu napisal/-a:
daisy napisal/-a:..katero agencijo priporočate za predbožični Dunaj?

midva greva z Alpetourjem :D

jaz pa grem s Sončkom :P In se mi zdi, da je ta ponudba tudi najbol poceni (55€ za dve osebi).
Zadnjič spremenil theNinna, dne 20. Okt. 2008 16:22, skupaj popravljeno 1 krat.
T3j4
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a T3j4 » 20. Okt. 2008 16:22

^^ ja sem pol opazla :) !

Libido , amsterdam ja, seveda se ne bi branla tut melbourna a žal ni financ :D ! Ja sej meni je Pacha tut uredu, pa še 4- prjatlce majo ceneje :), kar je še tolk bolš :D
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 20. Okt. 2008 16:53

^^ja, meni je lih to dobro, da za 4 prijateljce je nižja cena ... ampak žal meni ne bo uspelo še 3 zbrat, že 1 nevem če mi bo ratalo ... nobena noče it :?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 20. Okt. 2008 16:58

Tamarra* napisal/-a: Pa če ne greš samo za en dan, je tudi boljše z avtom, si neodvisen od javnih prevozov in nevemčesaše :)

V Parizu smo bili z avtom, pa smo kar lepo koristili javni prevoz. Sicer je bilo to še pred dobo Garminov, ampak glede na nizko ceno podzemne se niti pod razno ni vredno zajebavat s kaotičnim prometom, iskanjem parkplaca in izgubljanjem med znamenitostmi.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 20. Okt. 2008 17:04

jullia_ napisal/-a:
Tamarra* napisal/-a: Pa če ne greš samo za en dan, je tudi boljše z avtom, si neodvisen od javnih prevozov in nevemčesaše :)

V Parizu smo bili z avtom, pa smo kar lepo koristili javni prevoz. Sicer je bilo to še pred dobo Garminov, ampak glede na nizko ceno podzemne se niti pod razno ni vredno zajebavat s kaotičnim prometom, iskanjem parkplaca in izgubljanjem med znamenitostmi.

se strinjam.absolutno je neumnost it nevem nekam v neko velemesto, kjer si prvič, z lastnim prevozom.najprej ne poznaš ne cest ne nič, kar lahko pomeni, da se hitro zapleteš v kšn krog iz katerga težko prideš, potem neumnorno iščeš parkplace po mestu, za le-te še plačuješ, nisi sproščen, ne moreš nobenga spit (kšn kuhan vin recimo za novegaleta čas)....pršparaš pa tud ne nč.
To je čist brezveze, jst nikol nebi šla tko, razen če grem nekam kjer poznam ceste in to in da to ni neko velemesto ala Pariz.že v Reko ko sva šla sva 45 minut krožila po tistih njihovih enosmernih in mislm, da nkol več ne bova zapeljala v center notr.Čas je bil dragocen in midva sva ga brezveze pol popušila, ker sva iskala izhod iz centra.
in to zame tud ni doživetje, niti za voznika (no zdej sva oba ampak vseeno :D ) da more mislt na sto stvari ko gre na izlet.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 20. Okt. 2008 17:33

Libido. napisal/-a:^^ja, meni je lih to dobro, da za 4 prijateljce je nižja cena ... ampak žal meni ne bo uspelo še 3 zbrat, že 1 nevem če mi bo ratalo ... nobena noče it :?

Na žalost je res tko ja plus to, da sm jst še dežurna ravno med prazniki, tko da sm očitno obsojena bit doma :(

No ja, vsaj vem, kje bom.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 20. Okt. 2008 20:13

*purple* napisal/-a:najprej ne poznaš ne cest ne nič, kar lahko pomeni, da se hitro zapleteš v kšn krog iz katerga težko prideš, potem neumnorno iščeš parkplace po mestu, za le-te še plačuješ, nisi sproščen.

Še dobro da obstaja za takšne in drugačne probleme naš Garmin :D dobro, o parkiriščih ne bom izgubljala besed, ker res majo blesavo vse skupaj tam :?: In ja, jaz sem bolj sproščena z avtom kot pa z javnim prevozom, ker pri javnem prevozu že skoraj zgubim živce če se morem kdaj od doma v mesto peljat :P sicer pa, kak za koga :D
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
T3j4
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a T3j4 » 20. Okt. 2008 20:24

Libido. napisal/-a:^^ja, meni je lih to dobro, da za 4 prijateljce je nižja cena ... ampak žal meni ne bo uspelo še 3 zbrat, že 1 nevem če mi bo ratalo ... nobena noče it :?

hm... evo sva že dve :) , še dve rabva :D :wink: !
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 20. Okt. 2008 22:53

Tamarra* napisal/-a:
*purple* napisal/-a:najprej ne poznaš ne cest ne nič, kar lahko pomeni, da se hitro zapleteš v kšn krog iz katerga težko prideš, potem neumnorno iščeš parkplace po mestu, za le-te še plačuješ, nisi sproščen.

Še dobro da obstaja za takšne in drugačne probleme naš Garmin :D dobro, o parkiriščih ne bom izgubljala besed, ker res majo blesavo vse skupaj tam :?: In ja, jaz sem bolj sproščena z avtom kot pa z javnim prevozom, ker pri javnem prevozu že skoraj zgubim živce če se morem kdaj od doma v mesto peljat :P sicer pa, kak za koga :D

khm, jst Garminu ne zaupam, ker Garmin ni vedno tko zanesljiv.
Na poti na morje naju je peljal kar po travnikih in po makadamih, čeprav je bila možnost le teh izključena.ampak on je pač našel ceste, ki so vrisane v zemljiško knjigo ampak nikoli dograjene.Tko, da zanašat se na to skos, ne obrodi vedno pozitivnih sadov.

drgač pa kukr za koga, res je.Čeprav se meni zdi neumno it na nek izlet oziroma silvestrovanje z avtomobilom, sploh v kakšno nepoznano velemesto.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 21. Okt. 2008 8:07

..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 22:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 21. Okt. 2008 8:48

Jaz bi tudi šla nekam, ampak mislim da bom to novo leto doma ostala in prišparala za daljši izlet kasneje. Drugače pa bi šla v Amsterdam ali Rim ali.. :P
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 21. Okt. 2008 9:02

T3j4 napisal/-a:

hm... evo sva že dve :) , še dve rabva :D :wink: !

ja, jaa .. kera gre? :D
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 21. Okt. 2008 13:47

~NIA~ napisal/-a:Collegium - Novo leto

kr pousod bi šla..

Eh, jst pa s Collegiumom nikoli nikamor več...sem raj doma kot pa v enih na pol podirajočih se hotelih s k***** organizacijo...

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov