Božična in novoletna potovanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
°PeeKaBoo° napisal/-a:Jst se pa med Božičkovim mestom & Dunajem odločam... Pa mi ne uspeva.. Kaj se vam zdi bolš/lepš? Še posebi tiste, ki ste že ble
Dunaj je zakon . Sem bla že 4krat pa bi šla še petič, ampak letos ne bo ratal .
Drgač pa pomoje more bit tud Božičkovo mesto fajn.
Žrebita .
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 16. Jan. 2010 23:41, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
°PeeKaBoo° napisal/-a:^^ok, hvala ..a je velik štantov tam oz. možnosti za božični shopping?
je ja, kr dost.maš un božični sejem pa majo ceu kup zadevščn
*hox*...ne. če majo oni napisan, ti nimaš kej.Ne moreš zahtevat tega.raqvno v tem je fora teh napisov, da se zaščitijo pred tiskarskimi škrati.
-
natašika - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 1. 2007
Libido. napisal/-a:natašika napisal/-a:sem šla preverit danes in je res napačna cena ja škoda
zakaj pol zdej na strani ne spremenijo, kreteni?
(kolko je pa prava cena?)
prava cena je pa 398€ al nekak tak.. oni tip se je samo začel smejat, ko sma mu to omenla, in pač reko, da če bi bla taka cena res, bi cel kompas šal v luft
Začutim ko zadane <3
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
^^ kako so pa to lahko falili, da so namesto 398 napilai 1,62 mi pa res ni jasno ... sej niti podobo ni ... ne bi rekla da bi falili vejico, in bi blo v resnici 162 ... whatever ... sploh pa se mi skoraj 400€ zdi preveč za 3 (al 4) dni v bratislavi ..
Let's swim to the moon .....
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
mene pa moj za novo leto pelje vpariz..sm včer zvedla jejjjjjjjj (darilo za R.D.)..in to prek collegiuma..a je mogoče že kera bla? kkšne izkušnje, nasveti? kako je kej z avtobusom..k 15 ur ni mal?
drgač pa kje se splača silvestrovat..ker organizirano je na prostem.
drgač pa kje se splača silvestrovat..ker organizirano je na prostem.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
^^iz kataloga od Supra travel:
Čas potovanja - 11ur iz Ljubljane
Čas potovanja - 11ur iz Ljubljane
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js zdej svojega prepričujem za kak predbožični izlet. Js se navdušujem nad Dunajem, on pa nad tem Božičkovim mestom, ki bil na prejšnji strani predlagan. Kje pa je sploh to mesto? A se mogoče bolj splača z avtom?
Kaj pa Dunaj? Je kej za parkirat v centru?
Kaj pa Dunaj? Je kej za parkirat v centru?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov