Božična in novoletna potovanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
ŽuŽa napisal/-a:natašika napisal/-a:a je katera poklicala za tole bratislavo? oz že rezervirala al pa kaj? mene zanima v čem je fintato good to be true
Finta je pomoje ta, da se je notr prikradu ˝tiskarski škrat˝.
Ja, ampak finta je pol tut ta, da ti dejansko lahko zahtevaš izlet za tako ceno, ker če ne je to zavajanje kupceu!

-
*skokica* - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2008
*hox* napisal/-a:ŽuŽa napisal/-a:natašika napisal/-a:a je katera poklicala za tole bratislavo? oz že rezervirala al pa kaj? mene zanima v čem je fintato good to be true
Finta je pomoje ta, da se je notr prikradu ˝tiskarski škrat˝.
Ja, ampak finta je pol tut ta, da ti dejansko lahko zahtevaš izlet za tako ceno, ker če ne je to zavajanje kupceu!
Po moje imajo pa kje v pogojih uporabe napisano, da lahko pride do napak na sajtu ali pa kaj takega, kot tudi to ponavadi piše v katalogih. Po mojem mnenju so zaščiteni pred takimi nevšečnostmi.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 16. Jan. 2010 23:43, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
*hox* napisal/-a:^^ Sam če bi jim poslala inšpekcijo, bi pa mogl prodat po taki ceni.Isto je v trgovinah.
v kolikor majo napisano ali v splošnih pogojih nekje na spletni strani oziroma v drobnem tisku, da si pridružujejo pravico do napak in spremembo cen oziroma programa, jim žal lahko pošlješ vse inšektorje naše države na urad, pa jim nihče ne bo mogel nič

°PeeKaBoo°...božičkovga mesta sicer ne poznam, lahko pa povem za Dunaj.Dunaj je ful lep, pravljičen in vse.Nevem, men je blo res fenomenalno.Tud zdej študirava da bi šla za novo leto na dunaj.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 16. Jan. 2010 23:42, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
*purple* napisal/-a:*hox* napisal/-a:^^ Sam če bi jim poslala inšpekcijo, bi pa mogl prodat po taki ceni.Isto je v trgovinah.
v kolikor majo napisano ali v splošnih pogojih nekje na spletni strani oziroma v drobnem tisku, da si pridružujejo pravico do napak in spremembo cen oziroma programa, jim žal lahko pošlješ vse inšektorje naše države na urad, pa jim nihče ne bo mogel ničpač, ljudje in tehnika nismo nezmotljivi in nevem zakaj je tole tok težko razumet?Če se znotiš si pa kreten?
![]()
V trgovinah majo tut ne vem kaj napisan, sam če je cena na izdelku (tut če ni taprava) imaš pravico zahtevat, da ti prodajo po taki ceni.
In kreteni so zato, ker po enem tednu (ali še več) ne opazijo napake.

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov