Božična in novoletna potovanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Js sm pa glih učeri rekla da še vedno nič ni in sem tut skos samo Kompas čekirala. Zdej recimo je za en dan (do tega božičnega programa) pač tm napisano, ta božični g. je pa nad tem, ane?? No, in tega učeri 200% ni blo. Okej, pa sej ni važn.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Midve z mamo (mogoče gre še fotr z nama) greva v Berlin za 2 - 3 dni (odvisno kakšen program majo letos). Tavečje znamenitosti, šoping, predbožični spirit pa to... in že komaj čakam! Če gre fotr z nama, pol bomo koristili njegov bon, ki ga je dobil za abraham, tak da se nam splača nekam it v decembrskem času, da ne bomo pognali korenin doma. Ker ponavadi smo šli skos na Dunaj ali pa v München, pa je že mal zlajnano.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
ŽuŽa napisal/-a:Wuhuuuuu komi čakam Gardaland decembra .
A je kera že bla ? Me zanima kakšne so temperature in kaj se oblečeš. Govorim že 10000000 let, da zdej pa grem in zdej bi pa res šla. Kaj snega je kej tam ponavadi ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
- *hox*
- Cosmofrik
p!ka napisal/-a:ŽuŽa napisal/-a:Wuhuuuuu komi čakam Gardaland decembra .
A je kera že bla ? Me zanima kakšne so temperature in kaj se oblečeš. Govorim že 10000000 let, da zdej pa grem in zdej bi pa res šla. Kaj snega je kej tam ponavadi ?
Hahaha. Oblečeš se valda tko, da te ne zebe, kaj pa naj bi oblekla druzga? Sej tut če greš v kakšn lunapark sredi zime pri nas, se nič spešl ne oblečeš. Sneg bi znau bit, ker pri njih ga je vedno več in prej (vsaj tko mi je rekla kolegica z italije). Aja, pa vodne naprave ne delajo.
Js upam, da bo sneg in da bova z žužo meli božičkove kape na glavi.
- *hox*
- Cosmofrik
*QueenBitch* napisal/-a:
Tole mora bit pomota al neki
O zakon. Če kdo hoče it, se lahko zbuni in dejansko dobi izlet za tako ceno.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Ryu napisal/-a:jest bi pa zlo rada vidla predbožični Dunaj upam, da mi bo kdaj uspel it tja in si ogledat vse tiste smrekce in okraske in it malo v shoping tam...
Jst isto sam letos mi po vsej verjetnosti ne bo uspel it tja spet . Preveč načrtov mam za decembra haha.
Drgač pa ful se splača it, Dunaj je name v božičnem času naredu res lep vtis .
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov