Božična in novoletna potovanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
jagodka85 napisal/-a:Libido. napisal/-a:no ja, to je že bolj sprejemljivo (glede dinarčkov) ... samo še 3 prijatelce morem zbrat
Pick me, pick meeeee Sej vem, da nism prjatlca, ampak rabm koga za sabo met, da nam sama lutala tam
Tole je zakkoooonnn...sm učer prečekirala use in sm čist navdušena. .
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
jagodka85 napisal/-a:Libido. napisal/-a:no ja, to je že bolj sprejemljivo (glede dinarčkov) ... samo še 3 prijatelce morem zbrat
Pick me, pick meeeee Sej vem, da nism prjatlca, ampak rabm koga za sabo met, da nam sama lutala tam
hehe ... komot še kera?
ma moje kolegice sploh nočejo it (nikamor - ker mamice ne bojo dale dinarčkov (kao) )
Let's swim to the moon .....
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Ah dej dej, še na obroke lahko vzamejo, sicer pa sploh ni drago. Res je, da je treba met dinarčke še za s sabo, ampak to se že najde.
Sicer pa vem kk je to ja, jst tud pomoje ne bom našla nobene, k bi šla zravn, ker al so zasedene, al ne poslušajo take muske al pa jim enostavno ni do tega, da bi šle sm ... ah ja, spet bom doma
Sicer pa vem kk je to ja, jst tud pomoje ne bom našla nobene, k bi šla zravn, ker al so zasedene, al ne poslušajo take muske al pa jim enostavno ni do tega, da bi šle sm ... ah ja, spet bom doma
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
~NIA~ napisal/-a:*hox* napisal/-a:Ooo zakon si Nia, sam to so verjetno šele dons gor dal, ker učeri 100% še nič ni blo.
to je blo že 1 tedn nazaj ko sm gledala, biliv mi!!
Ni mogl bit, ker z žužo spremljava vsak dan in sva se lih včeraj nazadnje pogovarjali in so bili datumi samo do 2.11. Res!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov