Božična in novoletna potovanja

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
miss_kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 7. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a miss_kitty » 28. Nov. 2007 14:07

Ok. hvala za nasvet. Itak bomo malce pogledal po agencijah in bom potem malce poročala o kakšnih zanimivih ponudbah.
Just dance!
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 28. Nov. 2007 16:25

Midva pa gledava Prago in Budimpešto...
Kak predlog? Katera agencija?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
nevika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a nevika » 29. Nov. 2007 22:05

js si pa že skos želim novo leto preživet v eni hiški,ki je čist na samem in kjer je polno snega.da bi bla z eno druščino al pa v dvoje in pol bi ble bakle,pa pol na koncu nikol ne pride do tega,k enostavno ni šanse za to al pa frendi nočjo tko.upam da se mi bo kdaj to uresničlo,k mam dost tega praznovanja v mestu in okolici.hočem v gozd!!!!!mal me trga vem ja
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 04. Dec. 2007 19:48

miss_kitty napisal/-a:A lahko poveš s katero agencijo ste šli v Beograd in koliko približno ste plačal? Ker tudi meni Collegium ne diši preveč:S

Sorry, mal pozno odgovarjam...upam da vsen dost zgodi...uglavnem, šli smo z Loka Turistom, dal smo pa okrog 130 €.
ada22
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ada22 » 04. Dec. 2007 23:47

Pika 20......jst sm bla predlani v sarajevu za novo leto....šli smo z agencijo collegium........men je blo fuuuuuuuuuuul zakon,res miha je biu najboljši vodič......šli smo po mestu,po vojnem sarajevu,izlet v Mostar.......skoz je blo neki.......za silvestrovo so imeli organizirano zabavo,sm mi nismo šli z njimi ampak smo šli v eno diskoteko aquo....pa je blo noro
domačini itak fuuuuuuul prijazni,taksisti še posebi.......res je blo zakon:)
no razn hotel je biu bolj bogi.....sm itak nismo bli skor nč v hotelu
upam da se boš mela tok fajn ko jst:)
lp
Uporabniški avatar
dorothea
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a dorothea » 05. Dec. 2007 20:18

nevika napisal/-a:js si pa že skos želim novo leto preživet v eni hiški,ki je čist na samem in kjer je polno snega.da bi bla z eno druščino al pa v dvoje in pol bi ble bakle,pa pol na koncu nikol ne pride do tega,k enostavno ni šanse za to al pa frendi nočjo tko.upam da se mi bo kdaj to uresničlo,k mam dost tega praznovanja v mestu in okolici.hočem v gozd!!!!!mal me trga vem ja

ja jst tutttt :) jst bi najraje nekje na angleškem podeželju tm mi je tko lepo pa tiste hišice iz opeke, pa sneg pa jst pa moj fant pa.... :)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 06. Dec. 2007 0:27

NOVO

Zanima me če je bil kdo v salzburgo in kako je kej tam?sploh recimo zdej med božičem in to?
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 07. Dec. 2007 19:13

*purple* napisal/-a:NOVO

Zanima me če je bil kdo v salzburgo in kako je kej tam?sploh recimo zdej med božičem in to?

Midva sva bila lani, voznja tja je kar dolga, mesto lepo, bila sva 16. 12., mislim, da ni bilo snega, soncen dan, veliko ogledov, gneca kot povsod v teh mestih, samo mesto pa je razmeroma majhno, ima utrdbo, s katere je lep razgled, gor vozi gondola, sicer je pa vse zelo zelo drago, mislim, da sva iskala nekaj pametnega za pod zob pa je bilo vse tako fino, da brezveze. To je mesto za fancy ljudi, za izlet pa ni slabo :wink:
Uporabniški avatar
the one
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 8. 2007
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a the one » 17. Dec. 2007 18:10

sred decembra smo js pa se nevem kam it :S:S to je grozn....ubistvu si zelim bit v slo. ...sam sm predouk cakala da me ksn puvab na ksno zabavo pa nč.....zdej pa kaj čm...zihr je use ze zaseden(ksna kranjska al pa ksne koče)
...in kam nej grem :cry: ... a gdo slučajn ve za kšno brunarco tko za prespat ??????? ;)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Dec. 2007 20:25

pomojem si že mal pozna za vseskupej.vsaj kolikor vem gredo brunarce taprve, pa tudi kakšne kranjska gora, bovec, bohinj, bled.Če je plac so samo še kakšni hoteli, ki pa seveda za dneve okoli novega leta računajo grešne denarce. :?
kšno potovanje edino, beograd, praga, dunaj, bratislava ipd..
Uporabniški avatar
Vylynk@
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Vylynk@ » 28. Dec. 2007 13:07

Mogoče kdo ve kako je za novo leto v puli??? ... ker se še odločam če bi šla tja samo ne vem kako imajo kaj tam za novo leto ??
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 28. Dec. 2007 19:22

jst pa po vsem veselju da bom nekje v tujini/0d doma..bom doma u pojstlci s svojmu mišotam..pa mi je čist ql, se sploh ne obremenjujem, drug let pa nekam na PLAŽO se sončat tazga cajta RESNO. :cool:
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 28. Dec. 2007 22:21

Ja js tud. Letos bova (spet) doma. Upam, da bo nasledn let kej boljs. ;)
Uporabniški avatar
natašika
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a natašika » 22. Sep. 2008 8:15

Novo:

kam grete letos kaj na božična/novoletna potovanja? :)
midva razmišljama o kaki pragi al pa bratislavi pa nikjer ne najdem kakse fajn ponudbe... ma kdo kako idejo?? katera agencija je najbolj fajn oz najbolj primerna? :D
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 22. Sep. 2008 9:01

Jst bi šla pa ful rada v Pariz, moj bi šel pa v Amsterdam :) . Ful upam da nama uspe kej uresničit.
No če ne to pa spet Dunaj haha :D .

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov