Božična in novoletna potovanja

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 26. Okt. 2007 16:01

Jaz grem letos z mamo spet v tujino pred prazniki (ponavadi začetek decembra, ko je že vse v božičnem vzdušju in mesto okrašeno). Letos greva v Berlin in že komaj čakam! :)
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 26. Okt. 2007 16:36

Js pa še zj pojma nimam, kje bom za novo leto z lubijem :cry:
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 26. Okt. 2007 17:54

Aja... za novo leto jaz še tudi ne vem kje bom. Verjetno doma, ampak bomo videli, kaj bo prinesel čas (se je že zgodilo, da smo se zadnji dan zmenili kje in kako bomo doživeli novo leto :D).
Uporabniški avatar
Lady_Violet
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_Violet » 29. Okt. 2007 15:20

Midva sva našla eno ful dobro potovanje v Italijo za 3 dni pol za 31 decembra si v Benetkah na večerji pa silvestrovanju. Sam se še odločava, ali bi šla v tujino, ali bi bila v Sloveniji.

Sva pa gledala tudi za Portorož v hotelu Slovenija, k prirejajo večerjo itd. sam se nama glih ne splača, ker pol k zračunaš ceno, so ceneje Benetke, kot pa Portorož.. :roll:
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 29. Okt. 2007 16:49

js grem pa za nov let v beograd z agencijo stc-srbski turistični center in me zanima če je katera že bila in kako je vse skupaj organizirano? kakšne imate izkušnje. pa kakšna je vožnja z busom..imam slabe izkušnje pa me zanima če je vsaj približn udobno če si že 8 ur notr??
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 29. Okt. 2007 18:09

tanika* napisal/-a:pa kakšna je vožnja z busom..imam slabe izkušnje pa me zanima če je vsaj približn udobno če si že 8 ur notr??
O Beogradu ti žal nimam kej za povedat, ne poznam, so mi pa znane daljše vožnje z avtobusom in prvo kar bi jz svetovala: NE sedet na zadnjih sedežih, kot je bilo to včasih "kul". :) Iz preprostega razloga, ko si oseba pred tabo nagne(al karkol) sedež nazaj, ti nimaš it kam nazaj in si stisnjen kot sardela v konzervi. Najboljši sedeži so v srednjem delu za vrati, ki imajo običajno še kakšno poličko in ogromno prostora za noge. :) Sam je pa res, da se v takih aranžmajih ne da glih sedeže izbirat..preveriš pa vseeno lahko pri agenciji.
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a barby* » 29. Okt. 2007 21:11

tanika* napisal/-a:js grem pa za nov let v beograd z agencijo stc-srbski turistični center in me zanima če je katera že bila in kako je vse skupaj organizirano? kakšne imate izkušnje. pa kakšna je vožnja z busom..imam slabe izkušnje pa me zanima če je vsaj približn udobno če si že 8 ur notr??

Jaz sem šla, vožnja za tja je zakon, za nazaj preceeeej man :D pa na meji med hrvaško&srbijo so ful tečni, sploh prvi :roll: . Za to agencijo pa ne vem kak je.
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 01. Nov. 2007 12:02

kkšna huda verzija za Pariz?? (išem in iščem...)
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
SpiCy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 10. 2007
Kraj: SpaCe

Neprebrana objavaNapisal/-a SpiCy » 15. Nov. 2007 10:51

jz pa za letos še vedno nevem kam..tako me je mikala tujina zdej pa nikogar ,ki bi šel z mano:( vsi delajo al pa bojo doma al pa v dvoje al pa so že rezerviral ket...tko da vrjetn ostajam kar tu in our country:D

am vožnja z busom se mi je vedno zdela zanimiva, posebj douge vožnje.seveda če je biu tudi avtobus saj približno vredu(alpetour,relax...)...pač klima, gretje,"dobr zrak", dobri sedeži....:D

do pariza smo se vozili cca 13 ur
iz bosne, ko smo šli 1x pa preko cele hrvaške obale od J pa gor do SLO pa rekordnih 17 ur( minus 1h vseh postankov skupaj) in toj je bila ena najmučnejših in najdaljših vožen ever... tok se je vleklo, vedno podobna mesta in obala, saj nis mogu vedeti kje točno sploh si in kadar koli smo prašali a smo že pršli...še vedno smo bili na hrvaškem:D(pač umes smo spal in bili zbegani)
_- I don`t play your rules I make my own -_
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 15. Nov. 2007 15:42

bolhica napisal/-a:kkšna huda verzija za Pariz?? (išem in iščem...)

Ja js tud, pa pomoznosti z letalom, ker bus pa to mi ni glih najbolj všeč.
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 15. Nov. 2007 17:22

Josephina sam..je ful drago letalo pa te zadeve FUL! vsaj za novo leto ane..drugač pa po francosk se lih ne znam ment in bi bla prou jeba če bi nekej na peš sama iskala pa kalkulirala kako pa kaj..tok da agencija stoposta!! :?
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 15. Nov. 2007 20:44

v Parizu imajo zdej neke politične pizdarije, tko da bi jst svetovala da dobro premisliš če bi šla tja, da na koncu ne boš tri dni v hotelu visela, denarja pa itak ne boš dobila naza, ker to spada pod "višjo silo" :?

Drugače pa se jst letos odpravljam v Munchen za en dan, tam nekje 22. decembra (če bo vse posreči), za novo leto, bom pa prvič v 21 letih odkar sem tukaj preživela v centru ljubljane. :) (in me prav nič ne mika :? )
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 15. Nov. 2007 20:58

bolhica napisal/-a:Josephina sam..je ful drago letalo pa te zadeve FUL! vsaj za novo leto ane..drugač pa po francosk se lih ne znam ment in bi bla prou jeba če bi nekej na peš sama iskala pa kalkulirala kako pa kaj..tok da agencija stoposta!! :?

Nja res je ja. Mah midva se ne veva, glih zarad dnarja, ker zdej neki sparava za avto, tko da... Mogoc bova clo doma ostala.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 15. Nov. 2007 23:56

Mi pa gremo u Prago, upam, da bo fajn! Nas gre za spremembo celo 6!!! A je res tam ful ful mrzlo? To me najbolj skrbi... pa da bo dragi tečn :roll:
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 19. Nov. 2007 17:23

OT: Ga bo pa malo spil pa še ti ga boš grela ;)

Meni je pa samo nekaj omenil, da misli on meni plačatai neko potovanje...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov