Božična in novoletna potovanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Midva pa v Barcelono za 10 dni, če bo vse po planu
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
mene pa zanima od vas, ki ste že bili, katero agencijo priporočate za beograd za novo leto. kakšne imate kaj izkušnje, cene, namestitev?? collegium še nima ponudbe, sm pa najdla eno drugo stran k je že ful..pa nevem kaj nej se zdaj odločim :
Povezava
če se kateri da bi mi res prav prišlo nekaj izkušenj. aja pa če katera ve kako je s temi sobami za 2 osebi, ker bi bila rada s fantom sama v sobi pa moraš skoraj povsod doplačati, nikjer pa ne piše koliko??
tenks
Povezava
če se kateri da bi mi res prav prišlo nekaj izkušenj. aja pa če katera ve kako je s temi sobami za 2 osebi, ker bi bila rada s fantom sama v sobi pa moraš skoraj povsod doplačati, nikjer pa ne piše koliko??
tenks
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Hed Kandi napisal/-a:najboljše mi je blo v bratislavi ker smo meli res hudo žurko, najslabše mi je blo v brnu, beograd je bil nekje vmes, letos pa bi šla ful nekam v tople kraje..da pričakam novo leto ob kakem bazenčku in koktejlčku ...hja sanjam malo
Evo isto, najboljš smo se mel v Bratislavi, k je bla huda družbica, kul folk na busu, smo res vsi skupi ga žural in je blo d best.
V Beogradu blo pa bolj tko .. Mogoče smo preveč pričakoval, ker smo se mel eno leto prej tok fajn in je blo pol tle neki vmesnga - ok, sam ne pa vau.
Zdej pa dost Collegiuma .. Letos verjetno kej v Sloveniji, čeprav kaki mal toplejši kraji se čist fajn slišijo. Če ne druzga pa kšna Španija, bi bla čist ok varianta.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
annabell - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2006
- Kraj: dolina metuljev
Je bila že katera v Budimpešti?
jst sm bla lani in smo se meli kr uredu...s collegiumom, kar pomeni d smo tut mal preplačali vso zadevo. usaj jst sm mela tak občutek. za novo leto pa je blo organizirano silvestrovanje na ekonomski fakulteti v centru budimpešte. dali smo ene 30 eurou, če se prou spomnem in pol si pač meu pijačo(spiu si lahko kolkr si zmogu in kar si hotu) ušteto pa ene bedne sendviče. meni je blo fajn k je bla družba tut ta prava...
-
lil_tjashy - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2007
js pa kolegica pa letos pičiva u london že 23. decembra tko da božič pa novo leto dočakamo v londonu...prvič v velikem mestu za novo leto...upam da bo fajn, pa še u šoping gremo lah
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Jaz bom letos kr doma oz. v Lj. Sem bila ze lansko leto pa je blo prov kul...dobra zurka je bla.
Neki razmislam da bi letos zur organizirala nekje...kr v kaksnem skladiscu hehe pac ker vem da bo ful ljudi v Lj, ki bi z veseljem prsli na zur.
Neki razmislam da bi letos zur organizirala nekje...kr v kaksnem skladiscu hehe pac ker vem da bo ful ljudi v Lj, ki bi z veseljem prsli na zur.
-
lil_tjashy - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2007
ela85 napisal/-a:lil_tjashy, daj malo se razpiši prek koga greš, koliko te bo stalo... kaj se spomniš
S kolegico sva rezervirale letalsko karto na easyjetu iz Brnika in je vse skupaj s taksami in vsem za dve prišlo 117 evrov(karta za eno je bla 51 evrov), ker so imeli do 15. al 20. septembra 25% popusta na karte in sva hitro rezervirali.
Hostel pa sva ful iskali prek neta pa mal spraševali kolege, ki so gor. Priporočili so nama Picadilly hostel ki je direkt u centru samo naja je motlo da nimajo kuhinje, čeprov je fuuul dober hostel. Potem sva pa najdle en hostel tut dost v centru in to prek neta(hostelworld.com) in ful poceni. Imenuje se Central hostel, dale sva pa približno dvesto evrov za eno se pravi okoli 400 za dve. Rezervirale sva prek neta, tko da sva plačali nekaj že zdaj ostalo pa bova ko prideva v hostel.
V London oz. na letališče Stansted prideva okoli desetih zvečer in potem greva z vlakom do centra. Vlak sva tudi že gledali na netu, vozi na vsake pol ure se mi zdi in je cenejši od Stansted expresa.
Hvala bogu pa imava gor tudi ene par kolegov
Zaenkrat je to to...če te pa še kej zanima pa praši.
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
mene pa zanima, če pozna katera mencingerjevo kočo na veliki planini? včasih je bila odprta, lani pa smo bili v bohinjski bistrici in smo šli gor gledat, pa so bli tam neki angleži. po moje so to kar kupili. ve kera kaj več? bi blo fajn biti tam čez praznike.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov