Božična in novoletna potovanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 489 prispevkov
• Stran 32 od 33
•
Prejšnja
1 ... 29, 30, 31, 32, 33
Naslednja
- SunRose
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2005
- Kraj: UK
delusional, super!
Sicer še nism bla tm za novo leto, ampak sm slišala, da je blo noro lani. tko d je za nekej minut še mene zamikal, d bi šla
Sicer še nism bla tm za novo leto, ampak sm slišala, da je blo noro lani. tko d je za nekej minut še mene zamikal, d bi šla
The future belongs to those who believe in the beauty of their deams.
[Eleanor Roosevelt]
[Eleanor Roosevelt]
- Alimar
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 11. 2009
Nekaj idej na straneh Kam in kdaj.
Morda pa bo katere zanimiva
Morda pa bo katere zanimiva
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
Jst grem decembra 2x na Dunaj (prvič KOL, potem pa s kolegicami preverit predbožično vzdušje), prav za Novo leto se pa ne bi šla tja na mraz gužvat. To sva z mojim naredila samo enkrat, 5 let nazaj sva šla v Prago, sicer lepo mesto, ampak sem skor zmrznila. Za božične in novoletne praznike sva potem vedno šla kam bolj na toplo, letos bomo pa kar lepo doma
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Meni so ti novoletni aranzmaji za 3 dni v Budimpesto, za 2 dni na Dunaj, za 3 dni v Sarajevo ipd. totalno mimo. Itak nimas nic od potovanja v mesto, skos si na busu ali vlaku, 1 dan potem v mestu da praznujes novo leto in potem cel mackast, zmatran in zaliman nazaj na bus in v Slovenijo.....kje je point???
Za take vrste novo leto mi je skoda denarja, ki ga placas agenciji...
...gres rajsi za cel teden nekam v lastni reziji....se mas pomoje 100x boljs.
Za take vrste novo leto mi je skoda denarja, ki ga placas agenciji...
...gres rajsi za cel teden nekam v lastni reziji....se mas pomoje 100x boljs.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Sam ok no, niso tako daleč ti kraji. 4-5 ur vožnje, kar ni panike.
Js bolj ne razumem tistih for v Pariz za 5 dni, od tega 2 dni vožnje, 2 nočitvi. Od tega pa res nimaš nič (cena pa taka, da sem js 1 teden tam, z letalom).
Js se pozimi izogibam zunanjega sveta in mi tud na misel ne pade preživet novo leto zunaj. Raje na toplem. Čeprav me je mikal Dunaj za 1 vikend, pa žal odpade zaradi obveznosti na faksu
Js bolj ne razumem tistih for v Pariz za 5 dni, od tega 2 dni vožnje, 2 nočitvi. Od tega pa res nimaš nič (cena pa taka, da sem js 1 teden tam, z letalom).
Js se pozimi izogibam zunanjega sveta in mi tud na misel ne pade preživet novo leto zunaj. Raje na toplem. Čeprav me je mikal Dunaj za 1 vikend, pa žal odpade zaradi obveznosti na faksu
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
Tole z agencijo je res odvisno od aranžmaja. Jst sem šla enkrat s kolegi v Beograd smo šli z vlakom in je bil un partyvagon, tko da smo praktično začel žurat že eno uro po odhodu in do jutra, pol smo bli tm 3 cele dni pa pol in itak vsak večer en žur, pa čez dan full mesta vidl (valda, če nisi tok neumn, da prespiš dan) in pol spet žurka celo pot nazaj. Se pa strinjam, da je teh varjant z busom al pa tud z vlakom, ko te res nategnejo z opisom kar velik, tko da morš bit pozorn na drobn tisk. Letos bom pa pomoje bl lokalno, verjetn bo v zadnjem momentu kej padl, ker se mi večji plani ponavad podrejo..
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Prvi neprebran prispevek • 489 prispevkov
• Stran 32 od 33
•
Prejšnja
1 ... 29, 30, 31, 32, 33
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov