Božična in novoletna potovanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Ok sej vem da še poletja ni konec in že o tem razmišljam, samo je stvar takšna d aimam pač zelo malo plačo in bi mogla že zdej počasi se odločit kam in kako, vedet približno ceno in vsak mesec po mal prišparat da mi nebi zagustilo na koncu..
uglavnem zanimajo me vašo prejšnji novoletni doživljaji, kako ste se imeli, kam ste šli, hotel, cena, okoliš, kolk je drago ipd...
aja pa v kakšno ameriko lih nebi šla oziroma afriko...Me zanima bolj evropa in pa brez letala
uglavnem zanimajo me vašo prejšnji novoletni doživljaji, kako ste se imeli, kam ste šli, hotel, cena, okoliš, kolk je drago ipd...
aja pa v kakšno ameriko lih nebi šla oziroma afriko...Me zanima bolj evropa in pa brez letala
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
Mi zdej nazadnje nismo nkamr tko hodil, bli smo pa v lovskem vikendu k je v lasti staršev od enga kolega, pa je blo ful fajn. Polnoči sm na strehi prčakala, pa svoj ognjemet smo mel, pa povsod je blo ogromn snega okol da je blo že skor tko k v pravljici... Men je blo ful dobr!
Always look on the bright side of life!
- angkoriata
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 6. 2006
bla sm za novo leto enkrat v Pragi in je res super lepo mesto.Sicer nisem šla prek agencije ampak s kolegom,ki je od tam tko da sm mela zastonj za spat,ampak pomoje teli paketi prek agencij sploh niso dragi,sploh študentski...tko okrog 20.000-40.000,odvisno pač za kolko dni greš ane
- mala bula
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2006
- Kraj: Posočje
Maš dost teh ponudb, Ilirika, Collegium... Tam nad 20.000 so cene. Priporočam kakšno Prago al pa Beograd (tu še nisem bla, si pa želim, baje je noro!), Budimpešto ... nikakor pa ne Bratislave- vsaj nam je bilo tam obupno, grdo, sivo mesto, ljudje neprijazni, počasni-totalni antituristični, nč ne dogaja, beda v glavnem. Taka je vsaj moja izkušnja.
Aja, pa mogoče še Krakov (prekrasno mesto)!
Aja, pa mogoče še Krakov (prekrasno mesto)!
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Midva sva bla predlani v Srbiji (Novi Sad). Šli smo z busom, ki smo ga organizirali privat, tako da smo šli samo kolegi in znanci, vključno z vodičem, in je blo res super. Dol smo bli 4 dni, vmes smo hodili še na razne oglede, nakupovali v Beogradu, v Novem Sadu pa smo pričakali novo leto na glavnem trgu ob koncertu Željka Joksimovića. Hotel smo imeli res čisto pod nosom - par metrov od trga in padeš direkt skoz vrata (mislim da s 3 zvezdicami, prav lepo urejen hotel, razen najin razgled je bil bolj siromašen). Ne vem točno koliko je stalo, ker je blo to moje darilo, ampak po moje ni blo pretirano drago. Tam nekaj čez 20k + nekaj denarja za s sabo, s tem da je dol res vse tako poceni, da se kar načudiš - mislim predvsem cunje, čevlje in podobno - pa tudi hrana in pijača sta dokaj poceni, odvisno na kakšno restavracijo naletiš (recimo, kar se pijače tiče, njihovo pivo je strašno poceni, če pa hočeš Laško, si na istem kot pri nas). Res smo se imeli tako fajn, da tega zlepa ne moreš pozabit in bi z veseljem šla še kdaj, ampak v bodoče bomo načrtovali preživljanje praznikov še kje drugje. Se pa da tudi doma kakšno dobro fešto nardit, če je le družba in prijeten prostor.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Jest sm si prov rekla, da letos pa ni šans, da sem v Sloveniji, ker mi prov mori ta vsa prednovoletna evforija in vprašanja; "kam greš pa ti za novo leto" po 20x dnevno tko, da bi šla letos ful rada nekam v tujino - kšna Praga, Budimpešta... sam bi šla tko ne-žurersko, ampak čist tko relaxing za 3, 4 dni. A je kdo sploh že preživel tko novo leto --> v tujini, v dvoje in ne-žurersko?
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Migrena, nvem če se ti za nežurerskega silvestra splača u tujino. Zdj je sicr tut odvisn kam bi šla,ampak mislm, da je pol že bol, da nek u sloveniji najameta s tipom kšno sobo al pa apartma, pa to že zdj hmau, doklr je še izbira.
Drgač sm pa bla 2 leti nazaj z Bobo toursom u Bratislavi in so use organiziral tko kt je treba, 2partija sta bla, na ta prvega sicr nism šla, je biu pa za silvestra u istm diskaču in mi je blo ful noro. Sicr smo bli u diskaču u velki večini Slovenci, sam tega niti opazu ni člouk. Mest ni biu skor nč okrašen, tko bl pust, hotel je biu **** tko da je biu res u nulo spedenan, drgač je pa ukol bl beda-komi da vidš kšnga človeka kje čez dan, vse sivo, mraz...
Lan sm bla pa u Brnu, pa je blo tut hudo, hotel je biu siccr mau slabši, ampak sobe še zmer hude...za silvestra je colegium organiziru u enm diskaču i ntja smo šli, biu je en rave party, tko da mi je blo ful hudo. Drgač je pa mest na splošn ful bedn, u suboto se nimaš u centru km dt, lokalou sploh ne poznajo, mraz je k svi*a...
Najbolša stran podobnih mest je, da je šampanc glede na naše razmere dost pocen, zato pr naju teče k u potokih , slaba pa, da se na zlo lahk način zastrupiš z vodo (ne jim nasedat, da jo loh pijš, če maš mau bl občutliu želodc) al pa s hrano-midva z lubijm sva se u eni restauraciji verjetn s svalki-pa tko dobri so bli
Letos pa še nvem kam grem, vem sam da se ne mislm spet vozt 8 ur z busom, k mi je ful muka...mugoče mi mt zrihta app u Bohinju, bomo še vidl, se oglasm kasnej, kr me u tork čaka še morje
Drgač sm pa bla 2 leti nazaj z Bobo toursom u Bratislavi in so use organiziral tko kt je treba, 2partija sta bla, na ta prvega sicr nism šla, je biu pa za silvestra u istm diskaču in mi je blo ful noro. Sicr smo bli u diskaču u velki večini Slovenci, sam tega niti opazu ni člouk. Mest ni biu skor nč okrašen, tko bl pust, hotel je biu **** tko da je biu res u nulo spedenan, drgač je pa ukol bl beda-komi da vidš kšnga človeka kje čez dan, vse sivo, mraz...
Lan sm bla pa u Brnu, pa je blo tut hudo, hotel je biu siccr mau slabši, ampak sobe še zmer hude...za silvestra je colegium organiziru u enm diskaču i ntja smo šli, biu je en rave party, tko da mi je blo ful hudo. Drgač je pa mest na splošn ful bedn, u suboto se nimaš u centru km dt, lokalou sploh ne poznajo, mraz je k svi*a...
Najbolša stran podobnih mest je, da je šampanc glede na naše razmere dost pocen, zato pr naju teče k u potokih , slaba pa, da se na zlo lahk način zastrupiš z vodo (ne jim nasedat, da jo loh pijš, če maš mau bl občutliu želodc) al pa s hrano-midva z lubijm sva se u eni restauraciji verjetn s svalki-pa tko dobri so bli
Letos pa še nvem kam grem, vem sam da se ne mislm spet vozt 8 ur z busom, k mi je ful muka...mugoče mi mt zrihta app u Bohinju, bomo še vidl, se oglasm kasnej, kr me u tork čaka še morje
-
MIGRENA - Cosmofrik
*slamca* napisal/-a:Migrena, nvem če se ti za nežurerskega silvestra splača u tujino.
Ne, ne, ne sam v Sloveniji ne jest bi šla nekam v tujino tko mal mesto raziskovat pa se potepat, pit kuhanga vinčka na unih "štantih" pa tko... sam fora je recimo, če greš s Collegiumom gre itak folk ga žurat pa pit.
-
_kocka_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 2. 2006
- Kraj: Dolenjska
Js sm se ze udelezila tovrstnih variant, Collegium ipd.
To, da v glavnem zuras in ne vidis kaj dosti je res...
Ampak js sm pac taka, da se kdaj pa kdaj rada odklopim in mi to totalno pase. Do zdej mi je blo na teh variantah se zmeri ful noro
To, da v glavnem zuras in ne vidis kaj dosti je res...
Ampak js sm pac taka, da se kdaj pa kdaj rada odklopim in mi to totalno pase. Do zdej mi je blo na teh variantah se zmeri ful noro
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
-
MIGRENA - Cosmofrik
_kocka_ napisal/-a:Ampak js sm pac taka, da se kdaj pa kdaj rada odklopim in mi to totalno pase. Do zdej mi je blo na teh variantah se zmeri ful noro
Tut men paše odklop in sem že bla na tako varijanto v ČG pa Krfu itd. sam letos bi pa res rada eno mal bol umirjeno varijanto... prov neda se mi it na neko žurko - sj pil pa žural ga bomo že tko cel december po malem (k je pač veseli december )...
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
No, jaz sem bila pa zadnja tri leta v umirjenem krogu ožjih prijateljev, letos grem pa v Talin, jupi, prav veselim se veseljačenja
Prejšnja leta sem bila parkrat doma pri nas, pri prijateljicah (če je kdo sam doma), dvakrat v Bohinju na vikendu, enkrat Beograd. To odkar ne hodimo več s starši, seveda.
Prejšnja leta sem bila parkrat doma pri nas, pri prijateljicah (če je kdo sam doma), dvakrat v Bohinju na vikendu, enkrat Beograd. To odkar ne hodimo več s starši, seveda.
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
sofia83 napisal/-a:Sicer pa ... Barcelona, okoli 25 stopinj cez dan, 20 stopinj ponoci, si samo v enem tanjsem pulovrcku ... Kaj je loh lepsga?
25 stopinj si mela za silvestra u Barceloni??? Skor da ne vrjamm, kr sm bla js tm en let u začetku oktobra mesca pa jih ni blo 25, kr čim si stopu s sonca, te je takoj zazebl...
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
sofia83 napisal/-a:Zvoncica, kako pa greste v Talin? Prek kaksne agencije al tko solo? Ker Talin mi je tud ful zanimiv, ceprav po drugi strani ne bi rinla v se vecji mraz ...
Na lastno pest, z avionom do Londona, pol so pa od L do Talina čarterski poleti. Gremo pa zato, ker bosta dol pol leta na izmenjavi kolegica&njen tip pa bomo kar pri njih spale, pa še vodiče bomo imele zastonj
Ni pa še čist 100%no, dokler ne kupimo kart za avione
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov