Božična in novoletna potovanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Preveri na hostelworld, hostels, booking, itd...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Marichuy90 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
Zanima me, kakšne izkušnje imate z rezervacijami prek interneta. Je varno in zanesljivo? Še vedno malo dvomim v ta način bookinga.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Marichuy90 napisal/-a:Zanima me, kakšne izkušnje imate z rezervacijami prek interneta. Je varno in zanesljivo? Še vedno malo dvomim v ta način bookinga.
Pri meni ni bilo tudi še nikoli nič narobe in tudi še nikoli nisem slišala, da bi kdo imel kakšne probleme.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Si ne predstavljam več drugega načina rezerviranja in plačevanja, kot preko interneta. Od koncertov, letov, hotelov, prevozov z/na letališče, tudi kakšne atrakcije.
Če rezerviraš na varnih in "formalnih" stvareh res nima jit kaj narobe.
Če rezerviraš na varnih in "formalnih" stvareh res nima jit kaj narobe.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Izida
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 3. 2010
- Kraj: somewhere
arrow napisal/-a:Tole z agencijo je res odvisno od aranžmaja. Jst sem šla enkrat s kolegi v Beograd smo šli z vlakom in je bil un partyvagon, tko da smo praktično začel žurat že eno uro po odhodu in do jutra, pol smo bli tm 3 cele dni pa pol in itak vsak večer en žur, pa čez dan full mesta vidl (valda, če nisi tok neumn, da prespiš dan) in pol spet žurka celo pot nazaj. Se pa strinjam, da je teh varjant z busom al pa tud z vlakom, ko te res nategnejo z opisom kar velik, tko da morš bit pozorn na drobn tisk. Letos bom pa pomoje bl lokalno, verjetn bo v zadnjem momentu kej padl, ker se mi večji plani ponavad podrejo..
Še kaj več povej prosim, o samem Beogradu namreč (hrana, dočakanje novega leta itd:)hvala
It`s just me
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
Ja to je odvisno s kero agencijo mislš it. Mi smo glede hrane mel zrihtano tradicionalno srbsko večerjo (ni blo nunjo, pač so ponudl), ostalo smo pa jedl kokr je naneslo. Zajtrk v hotelu, ostalo pa tko, čevapi, pleske pa take. Mel smo organizirano prednovoletno, novoletno in ponovoletno žurko, vsaka drugje in v drugem stilu. Zadnja je bla na splavih npr. Čez dan smo mel pa oglede al pa smo sami okol hodil, odvisno kako si se zmenu z vodičem. Novo leto si lahko prčaku zuni na trgu al pa notr kjer je bil organiziran žur, v neki dvorani. Za spat si si pa tud sam zbral ker hotel bi hotu met al pa hostl in si tud plaču pol glede na to.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
- vrtavka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 10. 2010
Marichuy90 napisal/-a:Zanima me, kakšne izkušnje imate z rezervacijami prek interneta. Je varno in zanesljivo? Še vedno malo dvomim v ta način bookinga.
Če je tako, lahko hostlu, kjer bi rada prespala, pošlješ email, pa se direkt zmeniš za rezervacijo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov