Božična in novoletna potovanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
el bou napisal/-a:jz grem pa al beograd al pa kranjska gora
No če ne bom šla v makedonijo, se pa mogoče še vidiva . Nočem ti pokvarit pričakovanj, ampak v Kr. Gori se nič ne dogaja.... je nekej štantov, mal muske, pa ob polnoči en skromen ognjemet... No edino če misliš bit kje v apartmaju s svojimi kompanjoni.... pol si lahko sami naredite žurko...
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Jst pa še ne vem, kje bom za NL. Za kakšno kočo je zdej že kar malo prepozn, pa še to mi je ful smotan, ker lahko najameš povsod za min.7 dni. Tko da, če ne bo drugače, bova šla s fantom k njemu na vikend v Kg; bova pa novo leto za spremembo pričakala v topli pojstelci
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Z babami gremo v Beograd.
Cotkica, se mi zdi, da el bou že pozna stanje/dogajanje v Kranjski Gori.
Cotkica, se mi zdi, da el bou že pozna stanje/dogajanje v Kranjski Gori.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
men ap tok ni do enih potvanj za novo leto.grem raj par dni po novem letu. al pa kak teden prej... ne maram vse te evforije...za letos razmišljam da bi kr delala, če ne pa zna bit kak bohinj
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
cotkica napisal/-a:el bou napisal/-a:jz grem pa al beograd al pa kranjska gora
No če ne bom šla v makedonijo, se pa mogoče še vidiva . Nočem ti pokvarit pričakovanj, ampak v Kr. Gori se nič ne dogaja.... je nekej štantov, mal muske, pa ob polnoči en skromen ognjemet... No edino če misliš bit kje v apartmaju s svojimi kompanjoni.... pol si lahko sami naredite žurko...
vem kako je v kranjski gori.... sm tm ze 3 leta zapored... smo vedno v hisi si nardimo svoj zur, pa gremo se mal vn in je kul...
tud za apartma in to mi ni treba skrbet, ker mam gor hiso...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Jaz bom letos kr doma po moje...pa bom par folka povabla pa bo. Zmer bl mi gre na zivce ta histerija okrog novga leta pa kok more bit huda zurka in pol so vsi razocarani ker kej ne gre po planih...ponavad so res neplanirane zurke najboljse.
Sm bla pa lani v Krakowu s Collegiumom pa sm se se enkrat prepricala da tele pasje procesije z agencijami niso zame. Bom sla rajs v lastni varjanti ce bom ze hotla kam it..pa se to pol po novem letu.
Sm bla pa lani v Krakowu s Collegiumom pa sm se se enkrat prepricala da tele pasje procesije z agencijami niso zame. Bom sla rajs v lastni varjanti ce bom ze hotla kam it..pa se to pol po novem letu.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
*purple bitch* napisal/-a:mene pa zanima za tiste, ki ste ble na predbožičnem izletu na Dunaju , kakšne so kej cene na tistem božičnem "sejmu", pa kaj kej vidš in če je treba ful vstopnin doplačat?
tenkju
Js sm bla k so mel eno akcijo lani, da placa en, gresta pa dva. Sam si z mami nisva zelele ogledvt mesta k smo bli ze stokrat tm, tko da za doplacila ne vem, ni pa ful neki velik. Cene na tistm sejemcku so pa cist sprejmljive, podobn k pr ns tm ob Ljubljanci k so une hisce pa prodajajo decembr, sam mors prcakvt da bo ful enih kicastih neuporabnih stvari, k se pol prah na njih nabira
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
Božič - seveda doma
Novoletne praznike bom pa preživela z meni najlubšima osebama in še tremi prijatelji ... destinacija za vas neznana
mal so mi te destinacije ala Budimpešta, Praga, Brno, Bratislava, Beograd že tok zlajnane, da konc ... kolegica je bila pred 5 ali 6 leti za NL v Beogradu, pa jih je šlo iz cele Slovenije (opa!) en dober minibus ... sedaj pa vsi neki navaljivajo v Beograd ... k mutavi na telefon ... jst osebno še zmeraj navijam za Sarajevo, Skopje, Split (trojni S) - Beograd pa bo letos padu mesec dni prej
kok je Tijana zadela Slovence ...
ps: ne se prosim zaletet v moj post, ker mi je vseeno kam vi greste na izlet
Novoletne praznike bom pa preživela z meni najlubšima osebama in še tremi prijatelji ... destinacija za vas neznana
mal so mi te destinacije ala Budimpešta, Praga, Brno, Bratislava, Beograd že tok zlajnane, da konc ... kolegica je bila pred 5 ali 6 leti za NL v Beogradu, pa jih je šlo iz cele Slovenije (opa!) en dober minibus ... sedaj pa vsi neki navaljivajo v Beograd ... k mutavi na telefon ... jst osebno še zmeraj navijam za Sarajevo, Skopje, Split (trojni S) - Beograd pa bo letos padu mesec dni prej
kok je Tijana zadela Slovence ...
ps: ne se prosim zaletet v moj post, ker mi je vseeno kam vi greste na izlet
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov