Božična in novoletna potovanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
4 leta nazaj sem šla s kolegom preko agencije v Beograd. V hotelu smo imeli ščurke, v noči iz 31. na 1.1. smo bili v središču streljanja in pokanja pod nogami, v vseh lokalih gužve in nemogoč vstop, ker si moral predhodno rezervirat, tako da smo se 3/4 časa sprehajali po ulicah in srečavali sumljiv folk, šele proti jutru smo našli eno večjo barako z domačo muziko, ki se je po dobre pol ure našega prihoda zaprla. Potem smo šli jest pljeske po njihovo, kar je bila edina pozitivna stvar v vsem novoletnem času v Beogradu. Ne priporočam, da se ga obiskuje v tem času, ampak ob drugih priložnostih (drugo rundo sem bila okrog 1. novembra in je bila zgodba popolnoma drugačna). Tudi nasploh me taka masovna praznovanja po mestih ne fascinirajo, zato bomo letos z mojim dragim in drugim dragim (psom) na Krasu, v bajtici bogu iza nogu. Scenarij bo približno tak, da se bo kuhalo in peklo, veliko jedlo in nekaj tudi popilo, erotične igrice, veliko sexa, predvsem pa radosti in veselja, tudi v naravi. Ker, saj veste, kakršen je prvi dan novega leta, tako je potem celo leto..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
- Gost
Živjo
No, sedaj pa so se že začea božična in novoletna potovanja oziroma izleti. Jaz grem sicer čez tri tedne v Salzburg in me zanima, če je že kdo bil in kako je zgledalo. Kdaj ste šli, kdaj ste se vrnili? Kakšno je bilo vreme, kaj ste si ogledali, kaj ste lahko kupili.
Grem pa v Salzburg in s Kompasom.
Hvala že vnarej za vse informacije. lep dan, m.
No, sedaj pa so se že začea božična in novoletna potovanja oziroma izleti. Jaz grem sicer čez tri tedne v Salzburg in me zanima, če je že kdo bil in kako je zgledalo. Kdaj ste šli, kdaj ste se vrnili? Kakšno je bilo vreme, kaj ste si ogledali, kaj ste lahko kupili.
Grem pa v Salzburg in s Kompasom.
Hvala že vnarej za vse informacije. lep dan, m.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
salzburg je mrzuuuuuuuuuuuuu Ampak res!lani je bla tle mila zima in tle v ljubljani tud prbližn ni blo tko mrz kot gor.toplo se oblečta in obujta, ampak res toplo!
drgač je pa kr lepo no.splača se it na grad peš (črpou je strmooooo), ker maš fuuuul lep razgled na okrašeno mesto.
kupt se da pa use kar se da kupt u drugih austrijskih mestih.Od njihovih spešl novoletnih okraskov, do ostalih zadevščn (peciva, itd...).
Vrem je blo pa tko no oblačno, pa ledeno
sm šla pa s Palmo, tko da ne vem kako je s kompasom.
drgač je pa kr lepo no.splača se it na grad peš (črpou je strmooooo), ker maš fuuuul lep razgled na okrašeno mesto.
kupt se da pa use kar se da kupt u drugih austrijskih mestih.Od njihovih spešl novoletnih okraskov, do ostalih zadevščn (peciva, itd...).
Vrem je blo pa tko no oblačno, pa ledeno
sm šla pa s Palmo, tko da ne vem kako je s kompasom.
-
*Penelope* - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 9. 2008
Hey..
A ve kira za kakšen poceni dvodnevni izlet za dve osebi?
A ve kira za kakšen poceni dvodnevni izlet za dve osebi?
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Sm glih učer pršla iz Beograda.Pravjo da baje letos za novo leto ne bo tako dobro kot prejšna leta ker majo finančno krizo in morjo baje šparat.Ognjemet naj ne bi biu tako veličasten kot leta poprej in tudi pevcov na trgih naj bi bilo manj.Je blo pa res presenetljivo toplo dol je blo 18C.
-
Mene pa zanima kk je kej v benetkah zdaj ob tem času?
-
A so še vedno popolave, al je že kej bolš?
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ne, poplav ni več (sem dobila info direktno z Benetk)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov