Božična in novoletna potovanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 489 prispevkov
• Stran 3 od 33
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 33
Naslednja
- metuljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2004
Mi pa vedno ostanemo v Sloveniji. In gremo vedno nekam drugam, nas je pa klapa kakšnih 20 ljudi. Za letos pa še ne vemo kam it
Radi bi pač malo žura na silvestrovo, pa da bi bli v kakšni fajni kočici ali kaj podobnega.
In ker vem, da ste na tem forumu iz vseh koncev slovenije, bi vas prosila za kakšno idejo kam se splača it.
Radi bi pač malo žura na silvestrovo, pa da bi bli v kakšni fajni kočici ali kaj podobnega.
In ker vem, da ste na tem forumu iz vseh koncev slovenije, bi vas prosila za kakšno idejo kam se splača it.
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Je bil/a že kdo v predbožičnem Dunaju???
Jaz bi šla letos pa nevem od kdaj do kdaj je...kaj priporočate? Vlak ali avto? Agencija???
Jaz bi šla letos pa nevem od kdaj do kdaj je...kaj priporočate? Vlak ali avto? Agencija???
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- babyface***
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Lansko leto nas je šlo 8 v Bratislavo - blo je res zakon
Letos pa nas gre 12 v Beograd, tko da upam da bo tud žurka - mora bit
Letos pa nas gre 12 v Beograd, tko da upam da bo tud žurka - mora bit
Ni junak tisti, ki nikoli ne pade, ampak tisti, ki vstane vsakič ko pade ...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Midva sva že skoraj izbrala en ful lušten apartmajček na Obali za nekaj dni, je bolj umirjeno, ampak to sva tudi želela, da bova vsaj nekaj dni v miru uživala in počivala, sama
tko mal odmaknjeno iz središča, pa vseeno bova imela vse na dosegu roke - par km stran.
Sam še lubi mora dokončno potrdit, čeprav je rekel, da se že vnaprej strinja z mojo izbiro
tko mal odmaknjeno iz središča, pa vseeno bova imela vse na dosegu roke - par km stran.
Sam še lubi mora dokončno potrdit, čeprav je rekel, da se že vnaprej strinja z mojo izbiro
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Tigi napisal/-a:Je bil/a že kdo v predbožičnem Dunaju???
Dunaj je v tem času res lep... Sam je pa fuuuul mrzlo! Js ti odsvetujem da greš z agencijo, ker te skoz sam gonjo okol, najbolš je it z avtom, ni daleč, pa še od nikogar in od ničesar nisi odvisn. Se splača it, sam fajn oblečen!
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
no angel napisal/-a:Tigi napisal/-a:Je bil/a že kdo v predbožičnem Dunaju???
Dunaj je v tem času res lep... Sam je pa fuuuul mrzlo! Js ti odsvetujem da greš z agencijo, ker te skoz sam gonjo okol, najbolš je it z avtom, ni daleč, pa še od nikogar in od ničesar nisi odvisn. Se splača it, sam fajn oblečen!
Jaz sem bla lani na predbožičnem Dunaju, z agencijo. Meni je blo kr fajn, razen da je ful ful hladno, piha ko satan, tak da se je treba res fajn oblečt. Men je z agencijo fajn it, ker so me pač določene stvari zanimale in sem mela koga vprašat, pa še peljejo te na vse tiste pomembne točke. Zdaj ko sem mesto že malo bolj spoznala, pa bom sigurno še šla kdaj sama z avtom, ker nisi od nikogar odvisen, pogledaš si, kaj te zanima, greš, kam bi rad šel itd. Aja, pa na tistem novletnem sejmu je bla ubitačna gužva - ker smo šli tja bolj proti večeru, jaz nisem do nobenga štanta sploh zravn prišla. Je pa drugače ful lepo ko so tak lučke po celem mestu pa to ...
Letos pa načrtujem predbožično Bratislavo. Je že bil kdo?
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
pinkyica - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 6. 2006
- Kraj: zagorje ob savi
jz sm bla pa lani z kloge pa kolegicam ... kr u enem vikendu čist tko na samem okol pouno snega... ubistvu vikend je tko nad mestam in je tak lep pogled biu ob pounoč ognjemet,snegec kepanje,... uf ... tabol je blo ...
mislem da sploh ni treba it u tujino da dozivs nepozabn nov let sam treba je znat nardit taprav vzdusje
mislem da sploh ni treba it u tujino da dozivs nepozabn nov let sam treba je znat nardit taprav vzdusje
Flirting isn't a sin... it's a hobby.
- _vrtnic@17_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2006
uuu...jst grem pa letos...sicer ne z slivestrovo ampk med počitnci u paris...gremo lpu sz vlakm...ku mam jst ful poceni karto in tku d...gremo pogledt lepote pariza...z dan alpa dva ...nč posebnega...sam je moja velika želja vidt paris...tku d...I can't wait
- šejla
- Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 8. 2006
Za silvestrovo je ponudba za Paris in Disneyland na eni agenciji za 5 dni,sam z avtobusom in lahk računaš 2.5 dni vožnje. Drgač je pa cena 43.000. Pocen,sam tale vožnja bi mene ubila. V ceno je pa vključeno vse,prevoz,polpenzion 2x,neki ogledi,..
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
metuljčica napisal/-a:Mi pa vedno ostanemo v Sloveniji. In gremo vedno nekam drugam, nas je pa klapa kakšnih 20 ljudi. Za letos pa še ne vemo kam it
mene ubistvu tud zanima če kdo ve za kšno kočo al pa kej podobnga tm za 13 folka v Sloveniji, pa da bi bla po možnosti prosta
tnx vnaprej
Prvi neprebran prispevek • 489 prispevkov
• Stran 3 od 33
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 33
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov