Božična in novoletna potovanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
valy_baly - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 8. 2008
Z mojo družbico sem bila že 2krat v Beogradu in vsakič smo se imeli noro in zato razmišljamo, da bi tudi letos šli( kmalu bo očitno postalo že tradicija ).
Drugače imajo pa že ogromno ponudb od travel pointa, ki so cenovno zelo ugodne.
Drugače imajo pa že ogromno ponudb od travel pointa, ki so cenovno zelo ugodne.
Izkušnje so najboljša šola. Samo šolnina je zelo draga( Sartre)[/i]
-
bleona - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 4. 2008
a pa se v sarajevu,glede na to da v tem delu prevladujejo muslimani,za novo leto vseeno veliko dogaja?
jz bi sicer šla 1x tja pogledat,samo mi je ful fajn, da če nekam tko greš, da vidiš kakšen narod tam živi,ne pa cele trume turistov.
ravno tko mi je recimo krf.vsi rinejo tja na maturanca(sej vrjamem da so nori žuri pa da je vse organizirano)..ampak, pol pa tja prideš so pa sami slovenci,namest kkšni domačini.
ne ciljam zdej na kake hude tipe(domorodce:)),ampak pač na narod določene države...nevem no
jz bi sicer šla 1x tja pogledat,samo mi je ful fajn, da če nekam tko greš, da vidiš kakšen narod tam živi,ne pa cele trume turistov.
ravno tko mi je recimo krf.vsi rinejo tja na maturanca(sej vrjamem da so nori žuri pa da je vse organizirano)..ampak, pol pa tja prideš so pa sami slovenci,namest kkšni domačini.
ne ciljam zdej na kake hude tipe(domorodce:)),ampak pač na narod določene države...nevem no
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
jz tud ne bi šla za novo leto v Beograd al pa Sarajevo, ker je potem isto, če grem na Fužine tud poleti ne hodim na dopust na "slovenske" destinacije
sem bla že v obeh mestih, pač kr tko enkrat sred leta, in sta mi obe zakon - predvsem zarad hrane pa ker sm pač jugonostalgik
sem bla že v obeh mestih, pač kr tko enkrat sred leta, in sta mi obe zakon - predvsem zarad hrane pa ker sm pač jugonostalgik
-
valy_baly - Sramežljivka
Do sedaj smo hodili preko agencij. Čas smo si sami organizirali, ker se nam je vsakič šlo samo za hotel in prevoz( vsi smo zaposleni in malo leni kar se tiče organizacije:oops: ) Večje razlike v ceni pa tako ali tako ni.
-
valy_baly - Sramežljivka
Do sedaj smo hodili preko agencij. Čas smo si sami organizirali, ker se nam je vsakič šlo samo za hotel in prevoz( vsi smo zaposleni in malo leni kar se tiče organizacije:oops: ) Večje razlike v ceni pa tako ali tako ni.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
*zverinica* napisal/-a:jz tud ne bi šla za novo leto v Beograd al pa Sarajevo, ker je potem isto, če grem na Fužine tud poleti ne hodim na dopust na "slovenske" destinacije
sam da je razlika v tem, da so dol stokrat bolj normalni in gostoljubni ljudje,kot pa v fužinah in nasplošno po sloveniji!
drgač pa me zanima če ktera kej ve, a te "študentske" agencije (jupiter, moondial, collegium) tud organizirajo kšne božično novoletne variante.Namreč nč ne zasledim, usaj kej konkretnega ne
sm pa mal gledala pa se mi use zdi drago.Še najbolj me je iz tira spravl to, da piše kao za novo leto v Sarajevo-Mostar pa še neki.In če prebereš doplačila ugotoviš, da dobiš sam sarajevo, za mostar in ostalo morš pa kr še doplačat in se ti praktično nekak ne splača, ker daš lih tok če greš za en tedn na eno lest minit varianto v tople kraje za ceu tedn sam qrc ker za lest minit ni časa
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov