Božična in novoletna potovanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
ja, jst sm tudi učerej že gledala .. ker so se lih eni družinski kolegi pogovarjali, da je treba zdej že rezervirat ker je že skoraj vse zasedeno ... in nism našla še sploh nobene ponudbe .. tako da nevem od kje njim da je že skoraj vse zasedeno
drugače si pa že ene 3 leta (prej sm bla itak "premlada" da bi šla sama, brez staršev ) želim it nekam tako za novo leto .. ampak nikoli ni bla niti ena izmed kolegic navdušena nad tem
tako da letos če nobene ne uspem prepričat bom šla pač sama me sploh ne briga ..
kera gre z mano?
drugače si pa že ene 3 leta (prej sm bla itak "premlada" da bi šla sama, brez staršev ) želim it nekam tako za novo leto .. ampak nikoli ni bla niti ena izmed kolegic navdušena nad tem
tako da letos če nobene ne uspem prepričat bom šla pač sama me sploh ne briga ..
kera gre z mano?
Let's swim to the moon .....
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ah teli kolegi so se res mal zmotl, ker sm tud jst gledala pa ni nobene ponudbe nikjer
drgač pa ni treba tok prej rezervirat, naši so šli usi zadnji moment pa se je našlo za 8 folka placa.
Drgač pa letos bi šla v Sarajevo, sam ljudje komplicirajo Verjetn bom spet segnila v ljubljani, ijeeeej.
Drgač pa v prebožičnem času greva pa v Minhen Mislm da z avtom, v muzej, pa na ogled mesta za čez vikend
drgač pa ni treba tok prej rezervirat, naši so šli usi zadnji moment pa se je našlo za 8 folka placa.
Drgač pa letos bi šla v Sarajevo, sam ljudje komplicirajo Verjetn bom spet segnila v ljubljani, ijeeeej.
Drgač pa v prebožičnem času greva pa v Minhen Mislm da z avtom, v muzej, pa na ogled mesta za čez vikend
-
Libido. - Cosmopsiho
*purple* napisal/-a:Drgač pa letos bi šla v Sarajevo, sam ljudje komplicirajo Verjetn bom spet segnila v ljubljani, ijeeeej.
a pri tebi tudi al kaj? pri mojih ljudeh je tako, da mamice ne bojo dale denarja .. nemejebat, jst si bom tudi sama plačala tako da ja, jst bom najvrjetneje tudi gnila doma, sama
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Js bi šla pa pariz al pa kkšn tak romantičen kraj, sam k moj neče neki sanja o Bratislavi, lani sva bila v Beogardu in je bilo zakon,razen to da sm zbolela prvi dan ko sem pripla tja in skoz mela 39 vročine , tko, da sploh nevem če nebi bla raj kr doma A je že kera šla mogoče v Pariz čez Nov let..kok so kej cene itd? Ker ponudb na netu še nism najdla
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Jst uno k sm pisala Pariz al pa Amsterdam mislm za predbožični čas, ne za novo leto.
Za novo leto bomo pa pomoje spet nekje v Sloveniji...upam da v kakšni kočici na toplem . Fino bi blo.
No dj če katera kje opaz kakšne predbožične ponudbe nej plis tuki napiše.
edit:
Tuki sm neki našla: klik. Natašika tud za Pariz je ena ponudba umes, če ne druzga usaj vidš kok je prbližna cena za 3 dni.
A ma katera že kakšne izkušnje s to agencijo?
Za novo leto bomo pa pomoje spet nekje v Sloveniji...upam da v kakšni kočici na toplem . Fino bi blo.
No dj če katera kje opaz kakšne predbožične ponudbe nej plis tuki napiše.
edit:
Tuki sm neki našla: klik. Natašika tud za Pariz je ena ponudba umes, če ne druzga usaj vidš kok je prbližna cena za 3 dni.
A ma katera že kakšne izkušnje s to agencijo?
-
natašika - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 1. 2007
mmm žuža hvala ti.. tale pariz res ni napačen, samo dvomim da bi moj bil za.. on je bolj na vzhod usmerjen, hehe
upam da bojo agencije čimprej pa čimveč ponudb dale.. da se pol lažje odločiš.. letos mi ni za v sloveniji bit, ker do zdaj ni bla neki ekstra čaga
upam da bojo agencije čimprej pa čimveč ponudb dale.. da se pol lažje odločiš.. letos mi ni za v sloveniji bit, ker do zdaj ni bla neki ekstra čaga
-
Libido. - Cosmopsiho
mja, jst ne bi šla lih z eno "neznano" agencijo a s collegiumom imate dobre izkušnje? (ker je tak bolj poznan) ... al pa z jupitrom bi šla, od tistih ki so že bli, da je ful dobro, pa že animatorje poznam (z maturantskega)
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Libido. napisal/-a:*purple* napisal/-a:Drgač pa letos bi šla v Sarajevo, sam ljudje komplicirajo Verjetn bom spet segnila v ljubljani, ijeeeej.
a pri tebi tudi al kaj? pri mojih ljudeh je tako, da mamice ne bojo dale denarja .. nemejebat, jst si bom tudi sama plačala tako da ja, jst bom najvrjetneje tudi gnila doma, sama
ne pr men se jim pa ne da sploh ne v Bosno, ker oni pa že noujo nardone poslušal.ma sej krneki.najraj bi šla tud jst sama
drgač pa tale pariz, tole je čist precenjen in zasoljen
drgač pa Dunaj tooook lepo..
-
Libido. - Cosmopsiho
jst bi šla al pa tole ... pa na dunaju tudi še nism bla, ko vsi pravite da je tako lep
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]