Božična in novoletna potovanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miss_kitty - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2005
- Kraj: hollywood
Ok. hvala za nasvet. Itak bomo malce pogledal po agencijah in bom potem malce poročala o kakšnih zanimivih ponudbah.
Just dance!
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Midva pa gledava Prago in Budimpešto...
Kak predlog? Katera agencija?
Kak predlog? Katera agencija?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- nevika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 4. 2006
js si pa že skos želim novo leto preživet v eni hiški,ki je čist na samem in kjer je polno snega.da bi bla z eno druščino al pa v dvoje in pol bi ble bakle,pa pol na koncu nikol ne pride do tega,k enostavno ni šanse za to al pa frendi nočjo tko.upam da se mi bo kdaj to uresničlo,k mam dost tega praznovanja v mestu in okolici.hočem v gozd!!!!!mal me trga vem ja
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
miss_kitty napisal/-a:A lahko poveš s katero agencijo ste šli v Beograd in koliko približno ste plačal? Ker tudi meni Collegium ne diši preveč:S
Sorry, mal pozno odgovarjam...upam da vsen dost zgodi...uglavnem, šli smo z Loka Turistom, dal smo pa okrog 130 €.
- ada22
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 4. 2007
Pika 20......jst sm bla predlani v sarajevu za novo leto....šli smo z agencijo collegium........men je blo fuuuuuuuuuuul zakon,res miha je biu najboljši vodič......šli smo po mestu,po vojnem sarajevu,izlet v Mostar.......skoz je blo neki.......za silvestrovo so imeli organizirano zabavo,sm mi nismo šli z njimi ampak smo šli v eno diskoteko aquo....pa je blo noro
domačini itak fuuuuuuul prijazni,taksisti še posebi.......res je blo zakon:)
no razn hotel je biu bolj bogi.....sm itak nismo bli skor nč v hotelu
upam da se boš mela tok fajn ko jst:)
lp
domačini itak fuuuuuuul prijazni,taksisti še posebi.......res je blo zakon:)
no razn hotel je biu bolj bogi.....sm itak nismo bli skor nč v hotelu
upam da se boš mela tok fajn ko jst:)
lp
-
dorothea - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
nevika napisal/-a:js si pa že skos želim novo leto preživet v eni hiški,ki je čist na samem in kjer je polno snega.da bi bla z eno druščino al pa v dvoje in pol bi ble bakle,pa pol na koncu nikol ne pride do tega,k enostavno ni šanse za to al pa frendi nočjo tko.upam da se mi bo kdaj to uresničlo,k mam dost tega praznovanja v mestu in okolici.hočem v gozd!!!!!mal me trga vem ja
ja jst tutttt jst bi najraje nekje na angleškem podeželju tm mi je tko lepo pa tiste hišice iz opeke, pa sneg pa jst pa moj fant pa....
- Gost
*purple* napisal/-a:NOVO
Zanima me če je bil kdo v salzburgo in kako je kej tam?sploh recimo zdej med božičem in to?
Midva sva bila lani, voznja tja je kar dolga, mesto lepo, bila sva 16. 12., mislim, da ni bilo snega, soncen dan, veliko ogledov, gneca kot povsod v teh mestih, samo mesto pa je razmeroma majhno, ima utrdbo, s katere je lep razgled, gor vozi gondola, sicer je pa vse zelo zelo drago, mislim, da sva iskala nekaj pametnega za pod zob pa je bilo vse tako fino, da brezveze. To je mesto za fancy ljudi, za izlet pa ni slabo
-
the one - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2007
- Kraj: lj
sred decembra smo js pa se nevem kam it :S:S to je grozn....ubistvu si zelim bit v slo. ...sam sm predouk cakala da me ksn puvab na ksno zabavo pa nč.....zdej pa kaj čm...zihr je use ze zaseden(ksna kranjska al pa ksne koče)
...in kam nej grem ... a gdo slučajn ve za kšno brunarco tko za prespat ???????
...in kam nej grem ... a gdo slučajn ve za kšno brunarco tko za prespat ???????
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
pomojem si že mal pozna za vseskupej.vsaj kolikor vem gredo brunarce taprve, pa tudi kakšne kranjska gora, bovec, bohinj, bled.Če je plac so samo še kakšni hoteli, ki pa seveda za dneve okoli novega leta računajo grešne denarce.
kšno potovanje edino, beograd, praga, dunaj, bratislava ipd..
kšno potovanje edino, beograd, praga, dunaj, bratislava ipd..
-
Vylynk@ - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
Mogoče kdo ve kako je za novo leto v puli??? ... ker se še odločam če bi šla tja samo ne vem kako imajo kaj tam za novo leto ??
huda spletna igra http://www.travian.si/?uc=si1_25925
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Ja js tud. Letos bova (spet) doma. Upam, da bo nasledn let kej boljs.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov