Božična in novoletna potovanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
Bulma napisal/-a:chiqqa napisal/-a:jz računam na beograd al pa prago..sam še potn lsit si morm jit delat ker osebna ni dovolj..
Osebna ni dovolj? Za Češko? Jaz sem letos bila na Češkem, pa je bila osebna dovolj.
Za Prago je dovolj osebna, za Beograd morš met pa potni list.
Always look on the bright side of life!
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Dagi napisal/-a:Bulma napisal/-a:chiqqa napisal/-a:jz računam na beograd al pa prago..sam še potn lsit si morm jit delat ker osebna ni dovolj..
Osebna ni dovolj? Za Češko? Jaz sem letos bila na Češkem, pa je bila osebna dovolj.
Za Prago je dovolj osebna, za Beograd morš met pa potni list.
Aaaa-drugače pa jaz tudi premišljujem da bi šla z n.leto v Beograd. Samo se mi valda ne bo izšlo
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Ja, zdaj je za v države EU dovolj osebna. Sem ravno ne dolgo nazaj iskala ta podatek in lahko potrdim, da je res!
-
latinochiqui - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 4. 2007
- Kraj: ok. lj
Živjo!!
Letos gremo baje v Brno s Collegiumom... Pa bi vas prosila za mnenje glede Brna.. Je lepo mesto, kakšne so cene, zabava (s collegiumom ali v centru), itd... ??
Mene ravno ne vleče tja, sam vsi kolegi grejo.. zdej me pa res zanima, če so se dobr odločili... Kaj vi pravite? Je vredno it v Brno za novo leto al ne?
Letos gremo baje v Brno s Collegiumom... Pa bi vas prosila za mnenje glede Brna.. Je lepo mesto, kakšne so cene, zabava (s collegiumom ali v centru), itd... ??
Mene ravno ne vleče tja, sam vsi kolegi grejo.. zdej me pa res zanima, če so se dobr odločili... Kaj vi pravite? Je vredno it v Brno za novo leto al ne?
-
cReAmY - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 4. 2007
vse je odvisno od družbe, zakaj pa ne grete v Bratislavo ali Beograd? Tja vem da gre največ folka..pa v Bratsilavo gre letos Omar, v Beograd pa Lara love pa dj silvain (s Collegiumom).
Drugače pa kjerkoli pomoje Collegium poskrbi da se boste mel noro.
Drugače pa kjerkoli pomoje Collegium poskrbi da se boste mel noro.
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
latinochiqui napisal/-a:Živjo!!
Jst sm bla lani v Brnu s Collegiumom in je blo tok bedno, da tud za C od Collegiuma nočem več slišat... Dal so nas v en bedn motel, ki sploh ni bil ogrevan do trenutko, ko smo prispel tja, iz mesta smo bli oddaljeni 10km, v motelskem baru so nehal točt alkohol, ko so presodil, da je folk preveč pijan (wtf), za novo leto se v centru ni nič dogajal razen povprečnega ognjemeta na trgu ob polnoči. Prov grozn je blo, ker smo skor sami hodil po centru. Diskoteka, ki jo je mel Collegium zakupljeno za tisto noč, je bla pa tud največja beznica moožn.
Bla sem pa prejšnje leto v Beogradu z eno lokalno agencijo in je blo res na nivoju. Tud ene pritožbe nimam čez organizacijo, v mestu samem se pa tko al tko ful dogaja. 31. decembra je blo 5 odrov postavljenih s petimi različnimi zvrstmi muske, stojnice so ble po celem mestu, folk je blo ogromn.
Mal sem se razpisala, sam debata o Brnu al pa Collegiumu mi vsakič načne živc...
-
hehe sorry pa hvala! ja lani smo bli v bratislavi.. na moj predlog. Letos pa naj bi šli v brno na njihov predlog.. joj, sej ne vem kaj naj.. škoda denarja se mi zdi.. rajš bi šla v portorož.. se mi zdi, da bi blo ful lepš.. pa nobenga matranja na busu... in ob morju ognjemet
sej če jst ne grem, tud fant ne bo šel.. sam mu bo pol kriza, ker ne bo s frendi..... tko da ne vem.. dej še skritizirajte brno, tko da jst ne bom v dvomih pa da še njih prepričam
hvaaalaaaa
sej če jst ne grem, tud fant ne bo šel.. sam mu bo pol kriza, ker ne bo s frendi..... tko da ne vem.. dej še skritizirajte brno, tko da jst ne bom v dvomih pa da še njih prepričam
hvaaalaaaa
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
^^ Js ti lahk dam sam informacije iz druge roke ( ) - en moj kolega je bil tam 2 leti nazaj, pa je reku da je blo ful bedno. Šli so pa z eno agencijo, sam se ne spomnem točn s ktero.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
cReAmY - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 4. 2007
ja vrjetn res ne bo neki ful folka kr se pač vsi odločajo bolj za večja mesta...glede hotela je pa tko..d si ga sam zbereš in veš kaj prčakvat..če si boste zbral hostel se pozanimajte ce je to cez leto dijaski dom ali kaj v tem stilu, da potem ne bo razocaranj
se vedno ostane Beograd, Sarajevo, Praga...lahko tud romantični Pariz, kjer definitivno zabava bo! pa vlak ne bus
se vedno ostane Beograd, Sarajevo, Praga...lahko tud romantični Pariz, kjer definitivno zabava bo! pa vlak ne bus
-
No, da zdej povem svojo izkušnjo glede brna.... Fantu sm rekla, da ne grem tja (in on avtomatsko zdej tud ne gre).. in zdej je čist slabe volje pa ves zoprn... kot da sm jst kriva, da se njegovi kolegi tko brezglavo odločajo... Slabo izkušnja, pa niti tm še nism bla
Drugač sm pa jst predlagala, da gremo lepo z dvema avtoma (5 folka v vsak avto) na dunaj al pa v portorož.. se mamo tm lepo, hotela itak ne bi rabil, ker ne bi spal.. zjutri bi pa lepo šli domov... In bi ful poceni čez pršli, ful luštn bi se mel pa še v lepšem mestu bi bli.. pa naj je to dunaj al pa portorož... A nimam prov? Sam zdej je prepozn... Tipi..
Drugač sm pa jst predlagala, da gremo lepo z dvema avtoma (5 folka v vsak avto) na dunaj al pa v portorož.. se mamo tm lepo, hotela itak ne bi rabil, ker ne bi spal.. zjutri bi pa lepo šli domov... In bi ful poceni čez pršli, ful luštn bi se mel pa še v lepšem mestu bi bli.. pa naj je to dunaj al pa portorož... A nimam prov? Sam zdej je prepozn... Tipi..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov