Božična in novoletna potovanja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Midva se tut odločava kam bova šla za kakšen dan
Mava tut to opcijo božični dunaj ... samo še ni sigurno ... mogoče se v zadnjem momentu premisliva in kam drugam pičiva
Mi je pa Dunaj za božič oz. okoli novega leta ful lep ... spoloh pa božični sejem
Mava tut to opcijo božični dunaj ... samo še ni sigurno ... mogoče se v zadnjem momentu premisliva in kam drugam pičiva
Mi je pa Dunaj za božič oz. okoli novega leta ful lep ... spoloh pa božični sejem
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
MissRap napisal/-a:rinca napisal/-a:Lansko leto sva bla v Pragi, letos greva pa za 16 dni v Kambodžo. Me je moral nekaj časa prepričevat, ampak zdaj pa komaj čakam!
A gresta z agencijo?Kolko dnarja te bo pa pršlo to?
LP
ja, s trektrekom greva. pride pa 420.000 sit za enega.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Ej rinca ful hudo. to je ena izmed držav, ki bi jo najraj obiskala. Moja teta jo je in je bla čist navdušena.
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Punce, a gre še kšna na našo obalo za nou let? Zanima me, če je res taka tuga dol pozim al se kej dogaja. Js bom najbrž u app u centru Pirana, pa me zanima kaj use loh počnem, pa če je še kje bližji kšn bazen, al je najbližji u Bernardinu?
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
*slamca* napisal/-a:Kako je pa z bazeni? A se bližje kt u Bernardinu ni nikjer za kopat- razn morja ???
ne..bernardin je najbližje, pa še velk bazen je pa welnes majo pa kar čš majo....sicer pa mislm da itak pelje bus do Fornač, pol maš pa tri minutke peš do bazena...al pa če greš iz pirana direkt peš do tja ti ne vzame več kot 1o-15 minut...bližje pa ni bazena v piranu..razen fiesa če ma kšnega notranjega, sam tud mislm da ne...ti je pa isto al greš v bernardin al v fieso...
- crni_tulipan
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 11. 2006
A ve kdo za kakšno delo v Ljubljani za silvestrovo?..
hvala in lp vsem!
hvala in lp vsem!
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
sodelavka jaz neee.. bom kr doma.. zunaj je cist prevec mrzlo_Petra_ napisal/-a:a gre kdo na pohorje za novo leto??
Hello, 911. I''m on fire!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov