Bnačna kartica & ryanair
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 4 prispevkov
• Stran 1 od 1
- vilamalina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 11. 2013
Pozdravljeni
Kupujem letalsko karto pri ryanair in ko pridem do plačila se mi malo zatakne... Imam kartico od abanke in desno spodaj piše maestro. Ampak ko izberem meastro kot način plačila lahko izpolnim samo 16 številk moja jih ima pa 19....
Ali ima kdo kakšno idejo kaj je fora?
Kupujem letalsko karto pri ryanair in ko pridem do plačila se mi malo zatakne... Imam kartico od abanke in desno spodaj piše maestro. Ampak ko izberem meastro kot način plačila lahko izpolnim samo 16 številk moja jih ima pa 19....
Ali ima kdo kakšno idejo kaj je fora?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Z Maestro se ponavadi ni plačevalo preko spleta, vsaj z našimi ne- nekatere tuje so drugačne (tud ne vem, če TOLE sploh deluje?
Mastercard, Visa- zanesljiva rešitev!
Mastercard, Visa- zanesljiva rešitev!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- vilamalina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 11. 2013
navedena je med opcijami, samo menda skoraj nikomur ne dela, tako da sem si šla narediti Viso Electron
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Je, ampak niso vse Maestro kartice iste.
Pravilna odločitev
Pravilna odločitev
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Prvi neprebran prispevek • 4 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov