Berlin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja Alexanderplatz tega se spomenm...smo bli full...si se kej švercala z podzemno? Mi smo se dva dni k nismo vedl da je treba štemplat karto
Ja treba bo spet kej it v Berlin...
Ja treba bo spet kej it v Berlin...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
SIEENA napisal/-a:Ah, sm se ja, ampak zato, ker sm pozabila kupt karto. Sam itak skor nikol niso preverjal.
Ja nm, se je isto naredl...
Je ati men reku ker je bil tm ane, da bi tako kazen plačal da kr adijo...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
jest sem bla v Berlinu 2x, enkrat s [olo in enkrat privat. Pa morm rečt, da mi tko kul kot kakšno drugo nemško mesto. Ful se mi zdi mrzu pa ves siv, pa nima centra tko kt recimo ostala nemška mesta pa če hočš it kao na šoping ulco je sploh ni...morš ful okol prehodit, ker nimajo zgoščene urbanistike. Sploh vzhodni Berlin. Sicer so pa fajn znamenitosti, zlo poučno..
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
js sem bla nad Berlinom ful navdušena, čeprav nisem veliko vidla.spali smo v slovenski hiši, ful lepo in ugodno, postelje majo božanske .bla sem tudi zelo navdušena nad Tropical Isalnd Resort-om, ki je iz Berlina oddaljen 60 km.Cela stvar je fenomenalna, vse je narejeno kot da si na plaži, bazeni, barčki, mivka...u glavnem ful dobro.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
Antea - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 7. 2005
saarah napisal/-a:Lolita, kok pa so kej cene v tej slovenski hiši?
http://www.slovenskidomberlin.de/
Tu sem jaz živela. In je res lepo in tudi splača se.
-
Tigi - Cosmopsiho
Meni je žal, da nisem ša letos za novo leto tja...
Mi je žal ampak kaj češ...sem ba pa nekaj let nazaj in je blo res krasno...
Tako, da bo treba spet it...
Mi je žal ampak kaj češ...sem ba pa nekaj let nazaj in je blo res krasno...
Tako, da bo treba spet it...
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Letalska povezava v Berlin je tudi iz Graza (družba InterSky).
Za cenami nisem pobrskala, ker gre za nizkocenovnega prevoznika in je najbrž dosti odvisno od tega, koliko vnaprej rezerviraš vozovnico.
Za cenami nisem pobrskala, ker gre za nizkocenovnega prevoznika in je najbrž dosti odvisno od tega, koliko vnaprej rezerviraš vozovnico.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov