Berlin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- illusion2
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
- Kraj: trenutno lj
jaz sem za - ampak enkrat poleti bi šla....čeprav sem to poletje "nezasedena" samo 2.polovico julija...
(p.s.: ni me hotelo rpijaviti pod mojim nickom (za nič na svetu ), tako da...sem dodala 2 k prejšnjemu nicku - mogoče pa mi lahko pomagajo moderatorji/admin do bom imela moj prejšnji nick "nazaj" ?)
(p.s.: ni me hotelo rpijaviti pod mojim nickom (za nič na svetu ), tako da...sem dodala 2 k prejšnjemu nicku - mogoče pa mi lahko pomagajo moderatorji/admin do bom imela moj prejšnji nick "nazaj" ?)
- airbus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 2. 2006
Januarja sem bil v tem hotelu: http://www.ichotelsgroup.com/h/d/6c/1/en/hd/berab
Zelo v redu, čisto nov, zelo prijazni, v centru in zelo poceni! Priporočam!
Letel sem pa z Germanwings iz Zagreba in ker sem letel z njimi, sem imel še 15 % popust v hotelu.
Zelo v redu, čisto nov, zelo prijazni, v centru in zelo poceni! Priporočam!
Letel sem pa z Germanwings iz Zagreba in ker sem letel z njimi, sem imel še 15 % popust v hotelu.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kdo gre z mano poleti v Berlin??? Ampak nevem kdaj takrt k bi blo ugodno.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
Ja jst bi šla. Jst bom frenda prašala če bi mal pogledu ker on ma nos za take reči in bom rekla da nej mal pogleda kdaj in ker host se splača. Pol pa še obvestim in tista k hoče gre lahk zraven. Ker letos sm rekla, da grem.
Jst bom šla gotovo na tole Že prej sm hotla jit s frendam na tole....za par dni v Berlin pa še da znamenitosti vidm pa ta lepi Berlin.
Če je kdo zainteresiran nej mi pove
Jst bom šla gotovo na tole Že prej sm hotla jit s frendam na tole....za par dni v Berlin pa še da znamenitosti vidm pa ta lepi Berlin.
Če je kdo zainteresiran nej mi pove
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
Ja vidm, da je kr neki kandidatov za Berlin...jst tud mislim jit ampak na žalost Easy jet ne leti več tja...
Polet bom šla al pa za 1.maj drugač pa sem se s kolegam menla da bi šla kr z avtom
Mogoče kdo ve koliko je km iz Slovenije do Berlina? Pa ne po zračni poti!
Polet bom šla al pa za 1.maj drugač pa sem se s kolegam menla da bi šla kr z avtom
Mogoče kdo ve koliko je km iz Slovenije do Berlina? Pa ne po zračni poti!
-
Tigi - Cosmopsiho
Alina jau kok si pa ti velik srce ej :bussi:
Hvala!!!
Se nama kdo pridruži na poti?
Hvala!!!
Se nama kdo pridruži na poti?
-
_kocka_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 2. 2006
- Kraj: Dolenjska
Js sm bla tud takoj k se je odprla proga Lubljana-Berlin Easyjet. Spali smo v Odysee. Ful usec mesto, ful prjazni ljudje, dost dogaja.
Se za informacijo: sli smo si tud pogledat Sachenhaus taborisce... Ljudje so glede Hitlerja in 2. svetovne vojne zelo obcutljivi (tudi mladina). Npr. smo enkrat pogovarjal z nakljucnim osebkom na podzemni (vse ok, ful prjazn), ko smo omenl da iscemo taborisce se je obrnu in odsel... Podobno se je nardil veckrat...
Drugac pa zelo priporocam, eno ful zanimivo mesto!
Se za informacijo: sli smo si tud pogledat Sachenhaus taborisce... Ljudje so glede Hitlerja in 2. svetovne vojne zelo obcutljivi (tudi mladina). Npr. smo enkrat pogovarjal z nakljucnim osebkom na podzemni (vse ok, ful prjazn), ko smo omenl da iscemo taborisce se je obrnu in odsel... Podobno se je nardil veckrat...
Drugac pa zelo priporocam, eno ful zanimivo mesto!
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
Hely_3 napisal/-a:Jst bom šla gotovo na tole
Ja kok sm pa zdej vesela :-D Sm mislla da nau več sploh
- lola13
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 5. 2006
mi smo bli s klapo v berlinu za tri dni in smo prespal v tropical islandu in je blo noro pejte pogleat na net. to je park (pokrit) z bazeni peščenimi plažami in šotori na mivki kjer lahko prespiš. imajo tudi adrenalinske naprave ( tobogani, bungee jumpingi in podobno) vsak večer imajo disco in razne šove, kopate pa se lahko vso noč. imajo tudi restavracije in nore (!) koktejle. credno obiska. aja pa polno palm je tam. bi dala slike vendar žal ne znam
[/img][/quote]
[/img][/quote]
- lola13
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 5. 2006
mi smo bli s klapo v berlinu za tri dni in smo prespal v tropical islandu in je blo noro pejte pogleat na net. to je park (pokrit) z bazeni peščenimi plažami in šotori na mivki kjer lahko prespiš. imajo tudi adrenalinske naprave ( tobogani, bungee jumpingi in podobno) vsak večer imajo disco in razne šove, kopate pa se lahko vso noč. imajo tudi restavracije in nore (!) koktejle. credno obiska. aja pa polno palm je tam. bi dala slike vendar žal ne znam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov