Beograd [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 124 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
*slamca* napisal/-a:Zdj bi šla pa še sm....še posebi zrd šopinga a pa to je bl škrt roba al normalna? aja-a tm se sam čevapi jejo, al se da dubit tut kej od piščanca?
V trgovinah imas prou iste cene kot pri nas, pa imajo vse od Mangota do Zare in sportine, drgac pa Beograjcani nabavljajo tudi na Buvljaku, kjer je pa pocen roba, kvaliteta pa pac malo slabsa.
Ja, in tudi piscanca imajo, pa ovcko tudi in teletino tudi
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
tiana1 - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 3. 2006
čist odvisn kakšn avto maš mi smo s tastarimi zmer z avtom hodil pa ni blo nikol panike..sam mi mamo en jajc od avta, je bla pa moja teta z novmu in so ji ga z dvorišča ukradl. dejansko je mela avto parkiran, za njemu je biu traktor parkiran pa vrata od dvorišča zaprta, zjutri so pa najdl sam traktor. so vn zapelal traktor, pa avto, pa traktor nazaj not. na nesrečo niso mel nobenih okn na tej stran tko da ja no..tvoja odločitev. za parkirat majo pa v centru beograda parkirne hiše isto k pr ns..al pa pč pr hotelu, sorodnikih....
- mala bula
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2006
- Kraj: Posočje
Evo, jaz sem pa lih nazaj z Beograda, zdaj čez vikend smo šli s SAS-om je bilo seveda super!
Spali smo v centru oz. blizu centra, hotel Excelsior (to je tudi kurbenhaus smo ugotovili drug dan , ma ni važno, samo da je bilo poceni)
Vse je ful poceni, hrana je fuuul dobra (jaz sem bolj mesojedec in dol je biu raj), čevapčiči, pleskavice, pasulj.... štimung je itak neki ful posebnega, zelo zelo so prijazni, na izi, radi imajo Slovence ...
Ogledlai smo si par cerkev (v spominu mi je ostala sv. Save in sv. Marka), Kalemegdan, Dedinje, Cecino hišo in un stadion pa seveda center... Ful mi je bilo všeč, dost je za videt, lep je, tako da grem definitivno še dol....
Spali smo v centru oz. blizu centra, hotel Excelsior (to je tudi kurbenhaus smo ugotovili drug dan , ma ni važno, samo da je bilo poceni)
Vse je ful poceni, hrana je fuuul dobra (jaz sem bolj mesojedec in dol je biu raj), čevapčiči, pleskavice, pasulj.... štimung je itak neki ful posebnega, zelo zelo so prijazni, na izi, radi imajo Slovence ...
Ogledlai smo si par cerkev (v spominu mi je ostala sv. Save in sv. Marka), Kalemegdan, Dedinje, Cecino hišo in un stadion pa seveda center... Ful mi je bilo všeč, dost je za videt, lep je, tako da grem definitivno še dol....
- SlatkaStella
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 7. 2006
- Kraj: Beograd-Ljubljana
Jaz nisem prebrala vseega in nisem vidla ce je kdo ze omenu. Ampak jz v Beogradu priporocam Hostel Tree Black Catz. Mejckn hostel za 10 oseb (ena soba po 4 in ena po 6) Cist v centru Beograda ampak res cist u centru. Full Prijazno osebje res 1a. Povejo ti kam po beogradu da kej vids in kam zvecer ven Ce majo cas grejo tud zurat z vami Drgac pa za tiste ki hocete mal samote maste Licej Hostel ki je od Skadarlije in Centra odaljen nekih 15minut. Zraven Liceja je pa tud Hotel za tiste z mal debelejso denarnico mislim pa da se imenuje Admiral Club (ce bo kero zanimal nej me kontaktira pa se bom tocno pozanimala) Drgac pa za vidt so povedal ze vse pa tud ce tam vprasate vam bojo z veseljem pomagal. Jaz bi pa ispostavla za vse ki greste tam od marca do novembra da greste pogledat Ado Ciganlijo to je drgac kukr jezero in poleti ko je toplo se da tam kopat. Drgac je pa tm tud super nocni lajf, ker je veliko lokalov za razno razne okuse Kaj sem se pozabla ... ??? Ne vem ce bo se kero kej zanimal al pa bo rabla vodica jz se cez en mesec selim tja in ce lahko kakor koli pomagam nej me kontaktira pa se bomo zmenl Aja UZIVITE U BEOGRADU KUKR SE LE DA
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Mi gremo pa za Nov let v Beograd in upam da bo fajn, ker kokr pravjo je res zakon tm...
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 11:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
tiana1 - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 3. 2006
ok js ne vem v kerih trgovinah si ti bla sam js že kr ene par let hodm dol in nabavljam tako v trgovinah-butikih kot tržncah in niti slučajno ni trikrat dražje temveč trikrat cenejše. edino v kakšnih športnih tgovinah kjer majo svetovne znamke kot je addidas so približno iste cene ker je preprosto isti model samo če primerjam cene je še zmer ceneje.
Prvi neprebran prispevek • 124 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov