Beograd [združeni temi]

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
Uporabniški avatar
ANSAF
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANSAF »

skiing_girl napisal/-a:Ja, morš met srečo ja, k če ne hitr kdo vn kašn varnostnik prleti. Mene so tko slikal, d sm kao hodila mim ''hiške'' d je bla pol graščina tut v ozadju. Mi smo se tko slikal, drgač skor ni variante, k se kr mal bojiš, d bo kdo vn prletu:S :lol: :razz:

ja, pr nas je prijatelj, ze pol k smo poslikal sliko, pa so nas uni bodyguardi vidl, hotu mal navezat kao "stike" :D , pa ga niso j.... 5%. slike pa vseen mam
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Zadnjič spremenil Tiavanna, dne 22. Mar. 2010 19:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Evo, včeraj zvečer sem se vrnila iz BG-ja. Čudovito, čudovito ni kej.
Vreme sicer ni bilo najboljše, ampak nas to ni oviralo. Folk mi je the best, mesto tut :)

Evo kot zanimivost sem imela "čast" biti na podzemni postaji, kjer je Ceca snemala svoj spot. :)
tiana1
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tiana1 »

mene pa zanima a je kera že šla z vlakom v srbijo. midva s fantom greva čez dva tedna in lih gruntava kok je to kej varn. ker js sm že velikrat hodila sam vedno sm bla s starši, zdele grem pa s fantom pa še to ponoč. tko da kakršnih koli nasvetov bom vesela, al pa če sam kera pove kako je blo pa česa se je treba pazt.
Uporabniški avatar
ANSAF
Debatorica
Debatorica

tiana1 napisal/-a:mene pa zanima a je kera že šla z vlakom v srbijo. midva s fantom greva čez dva tedna in lih gruntava kok je to kej varn. ker js sm že velikrat hodila sam vedno sm bla s starši, zdele grem pa s fantom pa še to ponoč. tko da kakršnih koli nasvetov bom vesela, al pa če sam kera pove kako je blo pa česa se je treba pazt.

pejt s spalnikom, pa unim ta mal drazjim in boljsim.
To je meni povedala prijateljica, ki trenutno stanuje v BG.
- Mr Mojo Risin' -
tiana1
Komunikatorka
Komunikatorka

am nažalost ne morm lih zberat ker js mam zastojn vožne z vlakom, pč član družine dela na slo železnicah, in grem loh zastojn dol sam to vela sam za drugi razred pa brez spalnika. tko da tist kar dobim dobim, si ne morm zmišlevat sam me zanima pa me če se dogaja kej kraj pa nevem takih stvari na teh vlakih, ker slišala sm že marskej, pa me zanima če se je keri že kej podobnga zgodil.
bella_
Debatorica
Debatorica
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a bella_ »

ma to ce te varnost skrbi je totalna neumnost. js jih dost poznam k so sli pa nikol niso mel nobenih problemov. js hodm z busom dostkrat in je cist navadn
Uporabniški avatar
ANSAF
Debatorica
Debatorica

tiana1 napisal/-a:am nažalost ne morm lih zberat ker js mam zastojn vožne z vlakom, pč član družine dela na slo železnicah, in grem loh zastojn dol sam to vela sam za drugi razred pa brez spalnika. tko da tist kar dobim dobim, si ne morm zmišlevat sam me zanima pa me če se dogaja kej kraj pa nevem takih stvari na teh vlakih, ker slišala sm že marskej, pa me zanima če se je keri že kej podobnga zgodil.

ma lej, kraje so povsod, tudi v 1.kategorijah.
Mejckn bolj bos popazila na prtljago, pa bo vse OK.
- Mr Mojo Risin' -
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

Tudi jaz sm bila nad bg navdusena in sm mela same dobre izkusnje in srecala same prijazne ljudi.
Bili pa sva s prijateljico v hostlu , ne v strigem centru ampak bliz splavov :D cena je 12€ na dan in je zlo vredno vsakega evra...v bistvu je druzinski hostel, lahko prides kadarkoli in te pocakajo..vse ti povejo..naju je se lastnik potem sredi noci vozil v lekrano in trgovino ker je prjatlca zbolela oz. je ze prsla tja bolana.
tudi drgac so bili vsi zlo prijazni...enkrat sva se malo zgubili in sva stali na enem kriziscu in cekirali zemljevid pa je en starejsi gospod sel mimo in nama sam od sebe pomagal...pa se polno takih zgodb je. Tko da jaz bom definitivno se sla ce bo prilika. :D
Uporabniški avatar
Traxie
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Traxie »

Jst sm sla lanske pocitnice dol se z eno sosolko in dvema sosolcema z vlakom. Bli smo v 2. razredu, ampak ni blo nobenih problemov. Do Zagreba se mors sicer mal zagrebst za sedez, pol se je pa mal spraznil, tko da tud sedezi niso bli vec problem. Sicer je res, da smo na mejah mal cakal, ampak ce mas druzbo se s kaksnim pogovorom zamotis pa je. Blo je pa zeeeloooo vroce pa slab zrak (verjetno je ventilacija odpovedala :roll: ). Potem nas je sosolka z unimi mini ventilatorcki resila, tko da ce bosta sla podnevi se splaca kaj takega sabo vzet pa se kaj za jest pa za pit, ker nikol ne ves kdaj jim bo kej odpovedal...

Kar se pa samga mesta tice, lahko poleg prijaznih ljudi naletis tud na take, ki se samo delajo prijazne...Tko da je treba bit tud mal previden (pa ne ocenjevat po videzu, ker so bli ponavadi uni najbolj cudni zares prijazni).
Za prevoz ponoci pa svetujem Pink taxi - poceni pa ne nategujejo :) .
Uporabniški avatar
manuella
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a manuella »

Moj brat že več kot leto dni službeno potuje vsak teden z vlakom v Beograd in do danes nobene slabe izkušnje! Zato brez skrbi.
Barko1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Barko1 »

Ravnokar smo se vrnili s krajšega potovanja po Srbiji. :cool:

Še ena možnost poceni prenočevanja v Beogradu. Bili smo trije in smo za 2 nočitvi v 3-posteljni sobi (+ kao zajtrk) plačali nekaj nad 5200 din (okoli 15000 SIT). To je Hostel Centar nasproti glavne železniške postaje. Soba je bila sicer zelo skromna, skoraj bedna (skupni tuši in WC v nadstropju), a za tiste 3 - 4 urce spanja dnevno za nezahtevne goste popolnoma zadostna. :roll:

Drugače se pa strinjam z vsemi hvalami na račun Beograda s to razliko, da nam je bilo v Novem Sadu še veliko bolj všeč. :flehan:
ancy007
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ancy007 »

jst sm šla slab let nazaj v Beograd na evropsko prvenstvo v košarki in morm tud jst rečt da mi je blo mesto zelo všeč. edin kr je mal žalostno tm je to, da majo vse tko staro, avti so ful stari, avtobusi tud, ceste so pa sploh take da je groza.no tko je blo vsaj tm kjer sm bla jst ane.drgač je pa folk tud ful prjazn,smo se pelal s taksijem je tipo skoz neki govoru, sam se mi zdi da je tud mal pojamrov (ma ne razumem glih prov preveč srbščine). zlo žalostno mi je blo pa to k je velik žensk z dojenčki beračl.
drgač se mi pa ni zdel da bi tm kej ful tko kradl, recmo po ulicah, sam se mi zdi da še zmer morš mal pazt, sploh pa na najpomembnejše stvari (potni list, denar itd).

vtis tega mesta je res zelo dober, čeprav mesto ni urejeno, ravno to daje čar temu mestu.

me je pa zlo šokiral to, da majo tm čist iste cene bencina kt pa tukej, recmo mesečno plačo majo pa okol 300 evrov oz. saj tko smo slišal in tud ostale cene se niso kej preveč razlikovale. u glavnm ne vem koko jim rata preživet skoz mesec s tako majhno plačo.
tiana1
Komunikatorka
Komunikatorka

js sm se glih kar vrnla iz beograda in je blo zakon. šla sva z vlakom, brez problemov, dol pa shopping. cene pa čist odvisn kje gledaš, v butikih sred mesta niti niso tok pocen, spet cnej so k pr ns sam niso pa lih za njihov nivo. res pa da sva midva šla po bulevaru.to je ena ulca sred beograda, ful dolga in tm so štacunce kjer so cene ful nizke. zun so štanti in tm sva največ nabavla, po res smešnih cenah. majčke po 300 tolarjev pa take. hrana je tud za ene 3krat cnej ostalo pa že ne tok. oktobra greva še enkrat tok ej blo fajn :)
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

joj jst sm tud hotla it v beograd, pa moj lubi noče :( pa še pasušov nimava :(
Odgovori