Benetke
-
- Cosmopsiho
flesherka_ napisal/-a: Sonček, aavto pusti čim bolj globoko v Mestrah, ker je dosti ceneje. v samih benetkah (na otoku) plačah garažo za cel dan, ne glede na to al si notri 5 minut al 7 ur.
to ni res. do 5 ali 6 ur se parkirnina obračunava na uro, potem ti zaračunajo za cel dan. kar, kot že rečeno znese okoli 20€. sm bla dva mesca nazaj in sem jo plačala.
glede hrane se vam mogoče bolj splačajo kake njihove paninoteke (italijanski sendviči so božanski) ali pice na kos. mi smo enkrat jedli zunaj in je blo ogabno, poleg tega je butasto ker plačaš coperto (pogrinjek), nasmeh ki ti ga podari natakar, obrabo kozarca. svašta v glavnem.
za primerjavo. v giardinih (tam kjer se odvija bienale) amo za eno veliko pivo odšteli 7€.
- flesherka_
- Kofetarica
- Kraj: maribor
floribunda napisal/-a:flesherka_ napisal/-a: Sonček, aavto pusti čim bolj globoko v Mestrah, ker je dosti ceneje. v samih benetkah (na otoku) plačah garažo za cel dan, ne glede na to al si notri 5 minut al 7 ur.
to ni res. do 5 ali 6 ur se parkirnina obračunava na uro, potem ti zaračunajo za cel dan. kar, kot že rečeno znese okoli 20€. sm bla dva mesca nazaj in sem jo plačala.
glede hrane se vam mogoče bolj splačajo kake njihove paninoteke (italijanski sendviči so božanski) ali pice na kos. mi smo enkrat jedli zunaj in je blo ogabno, poleg tega je butasto ker plačaš coperto (pogrinjek), nasmeh ki ti ga podari natakar, obrabo kozarca. svašta v glavnem.
za primerjavo. v giardinih (tam kjer se odvija bienale) amo za eno veliko pivo odšteli 7€.
jaz sem bla nazadnje doli septembra 09 in sem parkirala v oni 10 nadstropni garašni hiši, takoj za mostom in sem dobila parkirni listek, kjer je pisalo, da velja parkirnina 24 ur in stane 24 evrov.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
A to je govora o parkingu San Marco na Piazzale Roma, zraven tiste velike avtobusne postaje?
Blizu je pa še en, Tronchetto.
Blizu je pa še en, Tronchetto.
-
- Cosmopsiho
flesherka_ napisal/-a:floribunda napisal/-a:flesherka_ napisal/-a: Sonček, aavto pusti čim bolj globoko v Mestrah, ker je dosti ceneje. v samih benetkah (na otoku) plačah garažo za cel dan, ne glede na to al si notri 5 minut al 7 ur.
jaz sem bla nazadnje doli septembra 09 in sem parkirala v oni 10 nadstropni garašni hiši, takoj za mostom in sem dobila parkirni listek, kjer je pisalo, da velja parkirnina 24 ur in stane 24 evrov.
pol si pa slabo parkirno hišo zbrala.
kakorkoli. itak se ti bolj splača plačat za cel dan in maš pol mir.
Poročanje
Parkirala sva v Mestrah za 2 evra cel dan, vlak 1 evro/1 enosmerna karta. Ceneje še v Portorožu ne bi prišla čez.
Bila sem kr presenečena nad cenami, ne vem ampak meni se po večini sploh ni zdelo drago (kos pice 2 evra, kos margarite 1,6 evra, toaleta 10 centov, spominki pa so tudi imeli normalno ceno, razglednice 0,50 evra/kom).
Skratka bilo je lepo, najbolj so me navduševali mostovi.
Vreme je bilo super sončno, toplo.
Parkirala sva v Mestrah za 2 evra cel dan, vlak 1 evro/1 enosmerna karta. Ceneje še v Portorožu ne bi prišla čez.

Bila sem kr presenečena nad cenami, ne vem ampak meni se po večini sploh ni zdelo drago (kos pice 2 evra, kos margarite 1,6 evra, toaleta 10 centov, spominki pa so tudi imeli normalno ceno, razglednice 0,50 evra/kom).
Skratka bilo je lepo, najbolj so me navduševali mostovi.
Vreme je bilo super sončno, toplo.

- Ajda Sitar
- Sramežljivka
- Kraj: Domžale
V Benetkah sem bila za novo leto s fantom. Bilo je super. Bil je sicer čas poplav in je voda okoli 11h zvečer segala že do kolen (na glavnem trgu, kjer bila tudi prireditev). Je pa super kraj za preživljanje novega leta, organizirajo event, ko se za novo leto največ zaljubljencev poljubi. Lepo, romantično mesto. Imam lepe spomine, definitvno se bom še vrnila.
- Maruša Habot
- Sramežljivka