Benetke s katamaranom

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jozica1 » 03. Sep. 2007 11:41

Živjo! Starša imata 19. sept. 20-to obletnico poroke in bi jima rada podarila nekaj posebnega. Zanima pa me namreč kolikšna je približna cena enodnevnega izleta v Benetke (obvezno) s katamaranom in prek katere agencije bi bila tovrstna ponudba najboljša? Sama žal še nisem našla nič ustreznega zato sem se po pomoč napotila na forum :P že vnaprej hvala Lep pozdrav

p.s.: če tema od Benetk že obstaja se opravičujem, cosmo-iskalnik pod imenom ''benetke'' ni našel 0 zadetkov

p.p.s: priporočljivi bi bili kakšni natančni naslovi spletnih strani
Uporabniški avatar
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a Snow flake » 03. Sep. 2007 12:31

Hm, ja poglej izlete preko kakšne agencije, npr. Kompasali pa Potovanje.si, pa še tukaj malo poglej, če je kaj koristnega.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 03. Sep. 2007 16:34

No, sej ti je Snow flake napisala naslove. Js sm šla pred 10-imi leti v Benetke, pa nismo nč rezerviral prej, ampak smo sam šli tja in tam plačali in vse. Verjetno je pa bolj pametno prej rezervirat, da slučajn ne zmanjka placa. So pa Benetke res ful lepe in upam, da grem še kdaj.
Drgač pa super ideja za darilo!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 03. Sep. 2007 22:13

jst sm šla z mojim lani v benetke s katamaranom (kompas).najprej naj ti omenim to da je cena takega izleta 16.000 bivših sit in totalno preplačaš, če greš, kot pa če bi šel z busom, kjer te stane borih 5000 bivših sit, poleg tega da vidiš več, ker se še pelješ z ladjico po tistem kanalu al kako.
Poleg tega katamaran parkira bogu izza nogu (mi smo mel ravno eno hudo oseko, pa je parkiru pol ure peš, stran od markovega trga, tko da smo se kar fajn namučl.Pa niti ni panika hodt, panika je to ker pojma nimaš kam morš it nazaj in kje si pršou :? vodiči so sicer kul, ampak vseeno jih nebi uvrstila v lestvico najboljših.
katamaran ej pa tko.Jst s mislna da bo bolj zanimivo, pa ni blo čist nč.Pri nas smo mel čist mirno morje in se je majal ko hudič, stoli so čudni za sedet, kar greš lahko ven je le zadnji konc, pa še to vsega skupej bore malo placa, in v benetkah predn parkiraš te spustijo na streho.Nevem, če primerjam moje vtise in vtise mojih tastarih ko sta šla z busom, lohk rečem da ej z busom velik boljše, lepše in ceneje.
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Melani » 29. Avg. 2008 8:22

z mojim grema v beteke in me nekaj zanima...
se mi zdi da menda ko se pelaš pod nekim mostom da si lahko neki zaželiš al kk je že to??
no če katera ve, mi nej pove :)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 29. Avg. 2008 9:47

most vzdihljajev? :)
sam se morš tam z gondolco pelat, angencije te (ponavadi) ne vozijo.gres samo čez drug most in si tistga lahko ogledaš.

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov