Benetke s katamaranom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
Živjo! Starša imata 19. sept. 20-to obletnico poroke in bi jima rada podarila nekaj posebnega. Zanima pa me namreč kolikšna je približna cena enodnevnega izleta v Benetke (obvezno) s katamaranom in prek katere agencije bi bila tovrstna ponudba najboljša? Sama žal še nisem našla nič ustreznega zato sem se po pomoč napotila na forum
že vnaprej hvala Lep pozdrav
p.s.: če tema od Benetk že obstaja se opravičujem, cosmo-iskalnik pod imenom ''benetke'' ni našel 0 zadetkov
p.p.s: priporočljivi bi bili kakšni natančni naslovi spletnih strani
![tongue :P](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/tongue.gif)
p.s.: če tema od Benetk že obstaja se opravičujem, cosmo-iskalnik pod imenom ''benetke'' ni našel 0 zadetkov
p.p.s: priporočljivi bi bili kakšni natančni naslovi spletnih strani
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Hm, ja poglej izlete preko kakšne agencije, npr. Kompasali pa Potovanje.si, pa še tukaj malo poglej, če je kaj koristnega.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
No, sej ti je Snow flake napisala naslove. Js sm šla pred 10-imi leti v Benetke, pa nismo nč rezerviral prej, ampak smo sam šli tja in tam plačali in vse. Verjetno je pa bolj pametno prej rezervirat, da slučajn ne zmanjka placa. So pa Benetke res ful lepe in upam, da grem še kdaj.
Drgač pa super ideja za darilo!
Drgač pa super ideja za darilo!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jst sm šla z mojim lani v benetke s katamaranom (kompas).najprej naj ti omenim to da je cena takega izleta 16.000 bivših sit in totalno preplačaš, če greš, kot pa če bi šel z busom, kjer te stane borih 5000 bivših sit, poleg tega da vidiš več, ker se še pelješ z ladjico po tistem kanalu al kako.
Poleg tega katamaran parkira bogu izza nogu (mi smo mel ravno eno hudo oseko, pa je parkiru pol ure peš, stran od markovega trga, tko da smo se kar fajn namučl.Pa niti ni panika hodt, panika je to ker pojma nimaš kam morš it nazaj in kje si pršou
vodiči so sicer kul, ampak vseeno jih nebi uvrstila v lestvico najboljših.
katamaran ej pa tko.Jst s mislna da bo bolj zanimivo, pa ni blo čist nč.Pri nas smo mel čist mirno morje in se je majal ko hudič, stoli so čudni za sedet, kar greš lahko ven je le zadnji konc, pa še to vsega skupej bore malo placa, in v benetkah predn parkiraš te spustijo na streho.Nevem, če primerjam moje vtise in vtise mojih tastarih ko sta šla z busom, lohk rečem da ej z busom velik boljše, lepše in ceneje.
Poleg tega katamaran parkira bogu izza nogu (mi smo mel ravno eno hudo oseko, pa je parkiru pol ure peš, stran od markovega trga, tko da smo se kar fajn namučl.Pa niti ni panika hodt, panika je to ker pojma nimaš kam morš it nazaj in kje si pršou
![Confused :?](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/icon_confused.gif)
katamaran ej pa tko.Jst s mislna da bo bolj zanimivo, pa ni blo čist nč.Pri nas smo mel čist mirno morje in se je majal ko hudič, stoli so čudni za sedet, kar greš lahko ven je le zadnji konc, pa še to vsega skupej bore malo placa, in v benetkah predn parkiraš te spustijo na streho.Nevem, če primerjam moje vtise in vtise mojih tastarih ko sta šla z busom, lohk rečem da ej z busom velik boljše, lepše in ceneje.
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov