Barcelona
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Miss N. - Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2006
js sm bla u Barci dve leti nazaj in je vsekakor mesto v katerega se bom še vrnila.
bla sm v tem hostlu http://www.alberguest.com/
mi je blo super, nepozabno. sm spoznala ful folka, s katerimi sm še vedno v stiku.
bla sm v tem hostlu http://www.alberguest.com/
mi je blo super, nepozabno. sm spoznala ful folka, s katerimi sm še vedno v stiku.
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Barcelona je res super
Jaz pa sem bila v hostlih : HelloBCN in Alberguinn Prvi je 10 min peš od ramble in pol minute do metroja... Spodaj ima lokal v katerem se vsi zadržujejo in spozanš res dost ljudi... Drugi pa je bolj mirn, par postaj dlje iz centra....
Meni so drugač najbolj všeč fontane zvečer pa razgled iz Montjuica in vse Gaudijeve stvaritve
Jaz pa sem bila v hostlih : HelloBCN in Alberguinn Prvi je 10 min peš od ramble in pol minute do metroja... Spodaj ima lokal v katerem se vsi zadržujejo in spozanš res dost ljudi... Drugi pa je bolj mirn, par postaj dlje iz centra....
Meni so drugač najbolj všeč fontane zvečer pa razgled iz Montjuica in vse Gaudijeve stvaritve
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
iz Graza imaš zdaj Ryanair
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
Lady_fLame - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: Svet Za Neke Hrabrije
.....
Zadnjič spremenil Lady_fLame, dne 29. Jun. 2011 12:05, skupaj popravljeno 1 krat.
- netline
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2006
lammy napisal/-a:Pozna kera še kšne letalske družbe, da peljejo v Barcelono? Šla bi konec aprila, začetek maja, za kšn teden..Vsakršna pomoč dobrodošla=)Hvala*
Zagotovo najboljša in najcenejša pot:
Ljubljana - Benetke z vlakom (karte kupiš vsaj 14 dni prej in daš za obe smeri 30€)
Mestre (postaja pred Benetkami) - Treviso (letališče) z avtobusom 10€ obe smeri
Treviso - Girona (letalo) - 45€ obe smeri (če vzameš cenejše datume seveda - preverjeno), Ryanair
Preživi dan v Gironi, kjer si oglej grajsko obzidje in stari del mesta okoli reke. Hiše so stisnjene ob breg, kot da stojijo v vrsti za kosilo. Lahko pa se kar iz letališča v Gironi odpelješ v Barco - 12€ v obe smeri, če me spomin ne vara.
Prevoz skupaj: 97€.
Prenočišče (soba) za dva v Barci (nič posebnega, skromno) pride cca. 25€ na enega.
Za 10 dni -> 250€.
Hrana -> s punco sva odkrila najino restavracijo, tam je dnevni meni 7,40€, kar je za Barcelono zelo poceni. Računaj, da boš ti porabila okoli 10-15€ na dan za hrano + 5€ na dan ogledi in transport. Za 10 dni -> 150€ - 200€.
Torej za 10 dni Barcelone v aprilu:
97€
+250€
+200€
-------
=547€
Zadnjič spremenil netline, dne 09. Jan. 2008 17:57, skupaj popravljeno 1 krat.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
lammy napisal/-a:Sm neki gledala to opcijo, sam je kr grdo. Adria drgač tut leti ne? Sam pol, ko "preide" na poletni vozni red, če se ne motim...
Zakaj grdo? Ceneje kot ima Ryanair, boš težko našla... Sploh, če rezerviraš nekaj mesecev vnaprej!
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Mmmm Barcelona.. Sem bila že kar nekaj let nazaj tam in sem se imela res noro noro dober. Ne znam prehvalit.. Tako, da res lahko rečem, da bo Barcelona za vedno v mojem srčku in upam, da bom kmalu se spet vrnila tja!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov