Barcelona

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 17. Feb. 2011 23:46

Sem bla lani tam ene 10 dni s sestro v lastni režiji. Sma kr cele dneve po mestu in raznih ogledih hodile in sem čist navdušena nad mestom. Še bi šla in upam, da še bom kdaj v prihodnosti. Noro v glavnem! :D
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 26. Feb. 2011 21:53

Se moram strinjat, da je luštno mesto - celo malenkost freaky mi deluje, ampak na pozitiven način, folk (skupaj z mestom) je vidt rahlo odbit :D -, ni mi pa blo "vaaaau superkuldbest". :nixweiss:
Aja, je pa tolk bolj všečno dejstvo, da precej kolesarijo. :cheer:
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 27. Feb. 2011 12:24

Ja no, tisti rdeči bajki so za vsakim vogalom in vedno jih je full izposojenih, no vsaj poleti. Je pa edin bedno to, da si jih turisti ne morjo vzet. Sicer se pa strinjam, freaky v pozitivnem smislu, sploh folk :D
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 27. Feb. 2011 14:50

^^jp, sem si hotela izposodit enega in se it mal fijakat gor pa dol ob morju, pa ni šlo (barabe :zunge:).
Uporabniški avatar
shinee
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a shinee » 27. Feb. 2011 22:48

meni je španija na sploh izredno všeč, barcelona je preprosto... awesome! (:
[sicer mi je malaga ljubša, but still]

bila sem pa tam dvakrat; julija 2009 in septembra 2010. :)

btw, moj barcelonski utrinek. :)

Slika
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 29. Apr. 2011 15:55

purple_rain napisal/-a:Se moram strinjat, da je luštno mesto - celo malenkost freaky mi deluje, ampak na pozitiven način, folk (skupaj z mestom) je vidt rahlo odbit :

Točno to.

Nisem ravno dost potoval po svetu, ampak Barcelona pa me je čist navdušila, bil lani...Meni je všeč, kako vsi delujejo sproščeno, čist jim je vseeno, kako so oblečeni, človek lahko pride oblečen kot cotl v drago restavracijo in ga čist normalno gledajo, če se normalno obnaša...

Razen tega v tujini na splošno najraje hodim po milijonskih mestih, najbrž zato, ker je to nekaj, česar pri nas ni. In potem uživam, ko vidim vso to različnost okoli sebe.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 03. Maj. 2011 9:00

Jaz sem se odločila, da bo Barcelona moja destinacija drugo pomlad :D
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 10. Okt. 2011 8:02

^^ zato me zanima, s katerimi letalskimi prevozniki ste vi tja leteli in iz kje? kakšne so cene letalskih kart?

:D
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 10. Okt. 2011 9:01

shinee, full lepa fotka. :hearts:

Mene Barca ni navdušila; je OK za par dni tam pohajat, več pa ne.

v-e-s-n-a, jaz sem letela z ryanairom iz Trevisa do Girone in potem z busom do Barce. Cene se pa ne spomnim, je blo že 2 leti in pol nazaj. Za aktualne cene si poglej na njihovi spletni strani.
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
desigual
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a desigual » 10. Okt. 2011 10:08

Jaz sem letela lani iz Benetk direkt do Barcelone z edreams in mislim, da je bila karta okrog 100 €.
"I could never take a chance, on loosing love to find romance."
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 10. Okt. 2011 10:13

Z Ryanairom se komot dobi pod 50€ povratna iz Trevisa, le z osebno prtljago. Je pa treba malce spremljat cene.

Sicer pa je meni tudi precej všeč Barcelona in če bo sreča, jo naslednjo leto spet vidim.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 10. Okt. 2011 12:40

jst sem ravno prejšnji teden prišla iz barcelone- 7€ v eno smer+ neki je še tax (odvisno al jemlješ dodatno prtljago zraven al ne). malo moraš sprobavati različne datume, ker so zelo različne cene. načeloma se splača bolj med tednom, rezervirati veliko prej oz. zadnji zadnji trenutek (to je tvegano- če je prazno letalo so ful poceni, drugače lahko dosti drage). pazit moraš da se lahko cene spreminjajo z danes na jutri.
pa ryanair leti do girone, kar je kr malo ven iz barcelone- za avtobus daš 12€.
sicer mene barcelona ni navdušila- čisto preveč turistov za moj okus. sicer so mi stranske uličice zelo všeč (tudi zato ker ni turistov). ampak to je res stvar okusa. glede vremena- prejšnji teden je bilo okrog 30°C, ampka ni bili prevroče ker kar precej piha. baje to zna biti pozimi dost nadležno.
Uporabniški avatar
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LuvDancin » 10. Okt. 2011 15:10

Veerle napisal/-a:
Mene Barca ni navdušila; je OK za par dni tam pohajat, več pa ne.

Podpis.
Drgač pa letela Benetke-Girona za 23€ z Ryanairom ravno tako prejšnji teden, rezervirala sem pa že nekje julija. Bus Girona-Barcelona pa nekih 21€.
Uporabniški avatar
Norika33
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Norika33 » 13. Okt. 2011 10:54

Iz Trevisa lahko letiš tudi direktno na letališče El Prat v Barcelono, je pa res da so cene če jih primerjaš z Gorono malce dražje, ampak če pol sešteješ skupaj si na istem, tako da se splača kar direkt v Barco letet.

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov