Barcelona
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
za žurat maš u barci tok da ne veš kam bi se dal.. če greš dol po rambli do kolumba in potem levo ob obali skoz prideš do fuuul klubov na kupu...
pa v centru tudi.. not v ulicah.. odvisno kaj poslušate
pa v centru tudi.. not v ulicah.. odvisno kaj poslušate
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
Se strinjam s ^^, sam najbolj je pa zažurat nekje na kšnm trgu, k pridejo kšni španski muzičarji, pa se najprej okol nabere folk in sam posluša, na konc pa taka fešta rata, da ne morš verjet. Vsi plešejo, uni Španci grejo prou turistke iz občinstva prpelat na plesišče,ma tko noro je no, k res un njihov temperament začutš. Sej tega je full, vsaj polet.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
evahunnie - Debatorica
- Na forumu od: 15. 2. 2008
- Kraj: Tihomorsko otočje
Kateri hostel priporočate blizu centra Barcelone oz. kako poteka tam prevažanje okoli, metro, bus? S čim se splača it pogledat park Guell, Segrado Familio?
Kako iz Girone do centra? So na letališču kakšni busi ali taksiji?
Kako je s tem, da imam prihod v Barcelono okoli 11ih zvečer...se da pridi v hostel tako pozno?
Njalepša hvala za vsak nasvet
Kako iz Girone do centra? So na letališču kakšni busi ali taksiji?
Kako je s tem, da imam prihod v Barcelono okoli 11ih zvečer...se da pridi v hostel tako pozno?
Njalepša hvala za vsak nasvet
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
Na vsa ta vprašanja lih ne vem odgovora, ampak se bom potrudla vsaj mal pomagat Na letališču imaš avtobuse, ki vozijo precej pogosto, imaš vlak in taxije, tko da možnosti je ogromno. Po mestu se lahko voziš z metrojem ali busom, karta je ista. Npr. uzameš za 10 voženj in ti sproti odšteva. Jst sem šla do atrakcij večinoma z metroji, prvič,ko sem bla tam pa sem kupila karto za busturistic. To je bus, ki vozi od atrakcije do atrakcije, fajn je sedet zgori, ker nima strehe Maš 2 različni progi, lahko vzameš enodnevno ali dvodnevno karto.
Tok od mene
Tok od mene
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Možnosti za prevoz so avtobus, vlak ali taksi. KLIK.
Še posebno če letiš z Ryanair naj bi busi čakali na njihova letala če imajo zamudo.
Hostli bi pa pomoje skoraj 100% morali imeti 24/7 prijavo, tako da nebi smel bit problem (še posebno če vnaprej rezervirano).
Mi smo se do glavnih atrakcij vozili kar z metroji. So hitrejši
*hox*- kateri hostel?
Še posebno če letiš z Ryanair naj bi busi čakali na njihova letala če imajo zamudo.
Hostli bi pa pomoje skoraj 100% morali imeti 24/7 prijavo, tako da nebi smel bit problem (še posebno če vnaprej rezervirano).
Mi smo se do glavnih atrakcij vozili kar z metroji. So hitrejši
*hox*- kateri hostel?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
evahunnie - Debatorica
- Na forumu od: 15. 2. 2008
- Kraj: Tihomorsko otočje
Hvala! Torej če pridem okoli polnoči na Girona letališče, bo tam kak avtobus do centra Barcelone vozil ali kako? Špansko ravno ne znam....tako, da me malo skrbi, če se bom znašla
Kako daleč od centra B. pa so Sagrada familia, park Guell itd?
Kako daleč od centra B. pa so Sagrada familia, park Guell itd?
-
desigual - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2009
- Kraj: Lj
Mi tudi odhajamo v barcelono v mesecu maju za 4dni in imamo že vse rezervirano.
rezervirali smo urbany hostel pa me zanima če je že bil kdo tam? mislimo si tudi kupit kartico za prevoz pa me zanima kako to zgleda.
http://bcnshop.barcelonaturisme.com/Bar ... io2Y1fy-34
rezervirali smo urbany hostel pa me zanima če je že bil kdo tam? mislimo si tudi kupit kartico za prevoz pa me zanima kako to zgleda.
http://bcnshop.barcelonaturisme.com/Bar ... io2Y1fy-34
-
Ajda Sitar - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Domžale
Jst grem najverjetneje avgusta in sicer gledat evropsko prvenstvo v atletiki. Pa si bom verjetno tudi kaj pogledala. Vas bom malo povprašala, ko bom iskala prenočišče Komi čakam
-
Katarina Ribnikar - Sramežljivka
- Kraj: Goriče
s sestro sva bile lani na enotedenskem izletu v Barcelono. to je bil sicer že moj drugi izlet v to čudovito mesto, ampak se je splačalo. tudi zato, ker sva potovanje dobili (skoraj) zastonj.
Barcelona je pomoje moje najljubše evropsko mesto. nujen je ogled parka Guel, Dalijevega muzeja, nedokončane Sagrade familije , akvarija z morskimi psi in pigvini, čeprav ima največ pozornosti še vedno Nemo , za vse nogometne navdušence je tu Camp nou. Na glavni ulici La Rambli je super tržnica, priporočam ogled kakšne od Gaudijevih hiš, ki se spremenjene v muzeje, pa Desigual...fantastičen je večerni vodomet, ki si ga ogleda res ogromno ljudi in seveda krasne plaže v Lloret de Maru in okolici
mene osebno ni navdušila Španska vas (na majhen prosto, kot ena vas so dali hiše tipične za določen del Španije)
Barcelona je pomoje moje najljubše evropsko mesto. nujen je ogled parka Guel, Dalijevega muzeja, nedokončane Sagrade familije , akvarija z morskimi psi in pigvini, čeprav ima največ pozornosti še vedno Nemo , za vse nogometne navdušence je tu Camp nou. Na glavni ulici La Rambli je super tržnica, priporočam ogled kakšne od Gaudijevih hiš, ki se spremenjene v muzeje, pa Desigual...fantastičen je večerni vodomet, ki si ga ogleda res ogromno ljudi in seveda krasne plaže v Lloret de Maru in okolici
mene osebno ni navdušila Španska vas (na majhen prosto, kot ena vas so dali hiše tipične za določen del Španije)
-
Irma-Samantha Martinšek - Sramežljivka
- Kraj: Črnomelj
Ja sm bla lani en tedn v Španiji. Ampak v Barcelono smo šli sam na izlet za en dan. In morm priznat, da ko sem gledala čez okno od busa mi je blo kr žau gledat mim čega vsega se pelemo.
Tak, da sm že odločena, da bom šla ponovno. Sam ne bi šla glih sama, morm kerga nagovorit d gre zram
Pomoje, če bi se nas nekej vselo v avto bi komot pršli do tm, smo že dost vlki. Pa vlaki tut vozjo - zame še 25% popusta s SŽ Euro Vidim pa, da mi bo ta forum prf pršu ko bo treba bolj v detalje gledat
Tak, da sm že odločena, da bom šla ponovno. Sam ne bi šla glih sama, morm kerga nagovorit d gre zram
Pomoje, če bi se nas nekej vselo v avto bi komot pršli do tm, smo že dost vlki. Pa vlaki tut vozjo - zame še 25% popusta s SŽ Euro Vidim pa, da mi bo ta forum prf pršu ko bo treba bolj v detalje gledat
-
Tina Verbič - Sramežljivka
- Kraj: Veliki Gaber
^^ Samantha, a vzameš mene s sabo?
Ampak samo pod pogojem, da bomo šli... na Camp Nou! (po možnosti na kakšno tekmo)... In da se bom slikala z Messijem... Potem pa seveda še nujen ogled Dalijevega muzeja...
Ampak samo pod pogojem, da bomo šli... na Camp Nou! (po možnosti na kakšno tekmo)... In da se bom slikala z Messijem... Potem pa seveda še nujen ogled Dalijevega muzeja...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Luštna, informativna tema - bom v naslednjih dneh uporabljala tle pridobljeno znanje.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov