Barcelona
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 258 prispevkov
• Stran 17 od 18
•
Prejšnja
1 ... 14, 15, 16, 17, 18
Naslednja
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
A res?? Hah, dobra fora.*mala* napisal/-a:(imam enga za easyJet in enga za Ryanair )
Pa ja, jz ma tud enega s katerim redno potujem, je po merah lih nekje vmes [med prej navedenimi], ampak vedno vem kolk & kaj gre notri, paše pa v vsa tista stojala.
Še vedno se mi zdi, sploh po vsem prebranem, da je to kar mal "loterija", kdaj te (ne) bodo ustavili in zahtevali preverjanje/tehtanje, kaj (ne) bodo spustili čez; so pa na manjših letališčih, po mojih izkušnjah, bolj ohlapni glede sledenja pravil.
-
Norika33 - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2011
Ma siesta ni problem, trgovine so odprte. Mislim, pa da imajo siesto med 15 in 17 uro, samo se mi zdi da je sedaj to v zadnjem obdobju zgubilo na pomenu. Glede na to kako slabo gre špancem in brezposlenost vse večja, se tega ravno ne pslužujejo preveč. Oni imajo navado vstati bolj pozno in začnejo delati tudi kasneje okrog 10ih in delajo dlje tam do 19ih.
Ne kupujem v DM-u, ker ignorirajo nekatere slovenske izdelke!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ah kje, 19h - do 22h so tudi stvari odprte!
Ja, sicer imaš prav, verjetno se zdej tega manj poslužujejo; se pa spomnim, da je blo mal zoprno, ko se je okoli 15h iskalo restavracijo za kosilo hehe
Ja, sicer imaš prav, verjetno se zdej tega manj poslužujejo; se pa spomnim, da je blo mal zoprno, ko se je okoli 15h iskalo restavracijo za kosilo hehe
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
kittybaby napisal/-a:v-e-s-n-a napisal/-a:^^ zato me zanima, s katerimi letalskimi prevozniki ste vi tja leteli in iz kje? kakšne so cene letalskih kart?
jaz sem jeseni letela iz Trsta z ALi italia, karta je bila 250 Eur, prestop v Milanu za nazaj čez Rim, vzame 4 ure časa. LAhko bi letela za 100 Eur iz Benetk mislim da Ryan air ali kaj podobnega, ampak se mi ni dalo vozit do tja.
barcelona je super:)
lol. zakaj bi se kdo 4 ure prekladal po letališčih in prestopal za 250€. vlak it ts-ve stane 10€.
ne štekam.
midva sva kupla karte za barco, letiva 13.6. z ryanairom iz trsta do el prato. kar je fajn, ker prišparaš še tisti keš za bus iz girone do barce. karta je bla pa 45€ povratna, kar ni nek blazen dnar.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Se lih vrnila in lahko samo rečem: love it
Mesto totalno odpičeno, full maš za videt, ljudje sproščeni večinoma prijazni...edino cene malo zvijejo, ampak tut to se da preživet.
Gaudi je bil pa itak norc, totalni!
Pa meni se zdi totalno ql, da imajo zdaj možnost poleta iz Trsta do Barcelone (El Prat): 1. je Trst bližje kot Treviso, 2. je letališče El Prat praktično v Barceloni (35 min vožnje z Aerobusom) in precej bližje kot Girona.
Mesto totalno odpičeno, full maš za videt, ljudje sproščeni večinoma prijazni...edino cene malo zvijejo, ampak tut to se da preživet.
Gaudi je bil pa itak norc, totalni!
Pa meni se zdi totalno ql, da imajo zdaj možnost poleta iz Trsta do Barcelone (El Prat): 1. je Trst bližje kot Treviso, 2. je letališče El Prat praktično v Barceloni (35 min vožnje z Aerobusom) in precej bližje kot Girona.
- LiEn
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 6. 2008
No, jst sem bila v Barceloni in okolici cca 2 tedna (sem bila bolj mobilna), pa moram rečt da sem bla ful razočarana nad Katalonci - neprijazni, negostoljubni in egoistični. Mi smo pač imeli še eno skupino Špancev, ki nas je dol sprejela in kao "vodila" ampak so bili tako nesramni da joj mene. Potovali smo tudi kej okoli, po manjših mestih in vaseh, pa celo na podeželju, tisti penzionisti z razglednice sploh niso prijazni ampak tečni in zadirčni... A sem samo jst mela slabo izkušnjo al kej zdej?
Mogoče sem pa samo na prejšnjih dopustih imela opravka z veliko boljšimi ljudmi, pa sem zdej razočarana.
Barcelona mi je drugače kot mesti ful uau ampak folk - domačini, ki jih sicer bolj spoznaš izven Barce, pa so me čisto razočarali..
Mogoče sem pa samo na prejšnjih dopustih imela opravka z veliko boljšimi ljudmi, pa sem zdej razočarana.
Barcelona mi je drugače kot mesti ful uau ampak folk - domačini, ki jih sicer bolj spoznaš izven Barce, pa so me čisto razočarali..
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
js sm tokrat spoznala tudi precej lokalnega folka, avtohtonih kataloncev in so se mi zdeli čisto lepo prijazni in odprti. edina kritika je, da angleško bolj slabo govorijo in da je bil nivo sporazumevanja bolj bogi.
Prvi neprebran prispevek • 258 prispevkov
• Stran 17 od 18
•
Prejšnja
1 ... 14, 15, 16, 17, 18
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov