Barcelona
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Se moram strinjat, da je luštno mesto - celo malenkost freaky mi deluje, ampak na pozitiven način, folk (skupaj z mestom) je vidt rahlo odbit -, ni mi pa blo "vaaaau superkuldbest".
Aja, je pa tolk bolj všečno dejstvo, da precej kolesarijo.
Aja, je pa tolk bolj všečno dejstvo, da precej kolesarijo.
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
Ja no, tisti rdeči bajki so za vsakim vogalom in vedno jih je full izposojenih, no vsaj poleti. Je pa edin bedno to, da si jih turisti ne morjo vzet. Sicer se pa strinjam, freaky v pozitivnem smislu, sploh folk
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^jp, sem si hotela izposodit enega in se it mal fijakat gor pa dol ob morju, pa ni šlo (barabe ).
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
purple_rain napisal/-a:Se moram strinjat, da je luštno mesto - celo malenkost freaky mi deluje, ampak na pozitiven način, folk (skupaj z mestom) je vidt rahlo odbit :
Točno to.
Nisem ravno dost potoval po svetu, ampak Barcelona pa me je čist navdušila, bil lani...Meni je všeč, kako vsi delujejo sproščeno, čist jim je vseeno, kako so oblečeni, človek lahko pride oblečen kot cotl v drago restavracijo in ga čist normalno gledajo, če se normalno obnaša...
Razen tega v tujini na splošno najraje hodim po milijonskih mestih, najbrž zato, ker je to nekaj, česar pri nas ni. In potem uživam, ko vidim vso to različnost okoli sebe.
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
shinee, full lepa fotka.
Mene Barca ni navdušila; je OK za par dni tam pohajat, več pa ne.
v-e-s-n-a, jaz sem letela z ryanairom iz Trevisa do Girone in potem z busom do Barce. Cene se pa ne spomnim, je blo že 2 leti in pol nazaj. Za aktualne cene si poglej na njihovi spletni strani.
v-e-s-n-a, jaz sem letela z ryanairom iz Trevisa do Girone in potem z busom do Barce. Cene se pa ne spomnim, je blo že 2 leti in pol nazaj. Za aktualne cene si poglej na njihovi spletni strani.
As your lover describes you, so you are.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Z Ryanairom se komot dobi pod 50€ povratna iz Trevisa, le z osebno prtljago. Je pa treba malce spremljat cene.
Sicer pa je meni tudi precej všeč Barcelona in če bo sreča, jo naslednjo leto spet vidim.
Sicer pa je meni tudi precej všeč Barcelona in če bo sreča, jo naslednjo leto spet vidim.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
Vueling, iz Benetk, 100€/oseba
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
jst sem ravno prejšnji teden prišla iz barcelone- 7€ v eno smer+ neki je še tax (odvisno al jemlješ dodatno prtljago zraven al ne). malo moraš sprobavati različne datume, ker so zelo različne cene. načeloma se splača bolj med tednom, rezervirati veliko prej oz. zadnji zadnji trenutek (to je tvegano- če je prazno letalo so ful poceni, drugače lahko dosti drage). pazit moraš da se lahko cene spreminjajo z danes na jutri.
pa ryanair leti do girone, kar je kr malo ven iz barcelone- za avtobus daš 12€.
sicer mene barcelona ni navdušila- čisto preveč turistov za moj okus. sicer so mi stranske uličice zelo všeč (tudi zato ker ni turistov). ampak to je res stvar okusa. glede vremena- prejšnji teden je bilo okrog 30°C, ampka ni bili prevroče ker kar precej piha. baje to zna biti pozimi dost nadležno.
pa ryanair leti do girone, kar je kr malo ven iz barcelone- za avtobus daš 12€.
sicer mene barcelona ni navdušila- čisto preveč turistov za moj okus. sicer so mi stranske uličice zelo všeč (tudi zato ker ni turistov). ampak to je res stvar okusa. glede vremena- prejšnji teden je bilo okrog 30°C, ampka ni bili prevroče ker kar precej piha. baje to zna biti pozimi dost nadležno.
-
LuvDancin - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 8. 2008
Veerle napisal/-a:
Podpis.
Drgač pa letela Benetke-Girona za 23€ z Ryanairom ravno tako prejšnji teden, rezervirala sem pa že nekje julija. Bus Girona-Barcelona pa nekih 21€.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov