Babici za 80. rojstni dan

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Majcula22
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Majcula22 » 27. Okt. 2007 19:04

Lep pozdrav.

Babico, ki bo praznovala 80. let bi rada presenetila za rojstni dan. Ker nikamor noče it, sem mislila, da bi jo peljala kam v kakšne toplice za cca. 5 dni...mal sprehoda, mal kopanja...nič kuhanja :lol:

Če ima katera kakšno idejo, pomoč, mogoče katera že presenetila svojo babico....bi mi prišla prav.

Ni važno...morje, hribi...samo, da je mirno, da bo babi imela kaj za videt.

Hvala za pomoč.

Lp, Maja
topka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a topka » 28. Okt. 2007 15:42

čav
baje je v Strunjanu en dobr hotel, kamor redno hodi ena soseda (85 let) od moje babice, po parkrat na let- mejčken pokliči okol
pa najbrz mors zdej gledat hotele z bazenom, če ne bosta sli v toplice
če pa ze gresta tja, ti pa priporočam terme Olimija v Murski Soboti, res so ful dobre, pa še cenovno so zlo ugodne, ker Čatežke mi pa niso kul( preveč otrok, gužve...)
lepo se mejta
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 28. Okt. 2007 22:38

topka napisal/-a:če pa ze gresta tja, ti pa priporočam terme Olimija v Murski Soboti, res so ful dobre, pa še cenovno so zlo ugodne, ker Čatežke mi pa niso kul( preveč otrok, gužve...)
lepo se mejta

Terme Olimia so v Podčetrtku. :wink:
Uporabniški avatar
račka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 7. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a račka » 29. Okt. 2007 20:12

moja babi zlo uživa v hotelu delfin v Izoli... gre tko zmer v jesenskih mescih pa se ma ful fajn
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss_M » 29. Okt. 2007 20:53

No ja jz bom pa tko napisala, moj edini dedk preznuje čez slab mesec rojstni dan (91let!) in je za svoja leta zelo zdrav in aktiven. Ker pa ga ne spravis iz bajte (je zelo rad doma), mu bomo verjetno za rojstni dan kupili polet z balonom (to si zelo zeli) :D
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 30. Okt. 2007 9:10

fantova babica bo imela drugo leto aprila 80. let in že tudi razmišljajo kaj ji podariti. najbž bo to panoramski polet na triglav, ampak se še morajo prepričati, če bi ona to sploh šla. stane pa nekje 50.000 bivših SIT. ker jih bo več dalo denar, to niti ne bo tak veliko, to, da pa bo enkrat videla triglav, je pa itak neprecenljivo.

drugače pa tudi toplice niso slabe, fajn je le, da ne kuha, ker to najbrž vsak dan počne. :wink:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 06. Nov. 2007 1:20

mi zmeri kupmo al babici ald edku vikend paket v hoteli Delfin v Izoli in jima je ful všeč..tko da jz tut to priporočam..al pa terme olimije v podčetrtku..
keksy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 4. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a keksy » 29. Jun. 2009 16:04

Čav!
No bom pa kr tuki napisala da nebom odpirala nove teme :)
Moja babi ima v nedeljo 80.let in nevem kaj naj ji kupim..kakšnih toplic,morja ipd. ne morem ker težko hodi in niti nemara izletov in podobno.Na vrtu tudi nič ne dela,peče ne rada.Aparate ali stol za masažo ji tudi nemorem ker jih ne sme uporabljati,potem mi pa že zmanjka idej..tako da pomoč bi mi prov prišla;)Mate kakšne ideje?

LP

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov