Babici za 80. rojstni dan
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 8 prispevkov
• Stran 1 od 1
- Majcula22
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Lep pozdrav.
Babico, ki bo praznovala 80. let bi rada presenetila za rojstni dan. Ker nikamor noče it, sem mislila, da bi jo peljala kam v kakšne toplice za cca. 5 dni...mal sprehoda, mal kopanja...nič kuhanja
Če ima katera kakšno idejo, pomoč, mogoče katera že presenetila svojo babico....bi mi prišla prav.
Ni važno...morje, hribi...samo, da je mirno, da bo babi imela kaj za videt.
Hvala za pomoč.
Lp, Maja
Babico, ki bo praznovala 80. let bi rada presenetila za rojstni dan. Ker nikamor noče it, sem mislila, da bi jo peljala kam v kakšne toplice za cca. 5 dni...mal sprehoda, mal kopanja...nič kuhanja
Če ima katera kakšno idejo, pomoč, mogoče katera že presenetila svojo babico....bi mi prišla prav.
Ni važno...morje, hribi...samo, da je mirno, da bo babi imela kaj za videt.
Hvala za pomoč.
Lp, Maja
- topka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 9. 2007
čav
baje je v Strunjanu en dobr hotel, kamor redno hodi ena soseda (85 let) od moje babice, po parkrat na let- mejčken pokliči okol
pa najbrz mors zdej gledat hotele z bazenom, če ne bosta sli v toplice
če pa ze gresta tja, ti pa priporočam terme Olimija v Murski Soboti, res so ful dobre, pa še cenovno so zlo ugodne, ker Čatežke mi pa niso kul( preveč otrok, gužve...)
lepo se mejta
baje je v Strunjanu en dobr hotel, kamor redno hodi ena soseda (85 let) od moje babice, po parkrat na let- mejčken pokliči okol
pa najbrz mors zdej gledat hotele z bazenom, če ne bosta sli v toplice
če pa ze gresta tja, ti pa priporočam terme Olimija v Murski Soboti, res so ful dobre, pa še cenovno so zlo ugodne, ker Čatežke mi pa niso kul( preveč otrok, gužve...)
lepo se mejta
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
topka napisal/-a:če pa ze gresta tja, ti pa priporočam terme Olimija v Murski Soboti, res so ful dobre, pa še cenovno so zlo ugodne, ker Čatežke mi pa niso kul( preveč otrok, gužve...)
lepo se mejta
Terme Olimia so v Podčetrtku.
- Miss_M
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 4. 2006
No ja jz bom pa tko napisala, moj edini dedk preznuje čez slab mesec rojstni dan (91let!) in je za svoja leta zelo zdrav in aktiven. Ker pa ga ne spravis iz bajte (je zelo rad doma), mu bomo verjetno za rojstni dan kupili polet z balonom (to si zelo zeli)
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
fantova babica bo imela drugo leto aprila 80. let in že tudi razmišljajo kaj ji podariti. najbž bo to panoramski polet na triglav, ampak se še morajo prepričati, če bi ona to sploh šla. stane pa nekje 50.000 bivših SIT. ker jih bo več dalo denar, to niti ne bo tak veliko, to, da pa bo enkrat videla triglav, je pa itak neprecenljivo.
drugače pa tudi toplice niso slabe, fajn je le, da ne kuha, ker to najbrž vsak dan počne.
drugače pa tudi toplice niso slabe, fajn je le, da ne kuha, ker to najbrž vsak dan počne.
- keksy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 4. 2009
- Kraj: ljubljana
Čav!
No bom pa kr tuki napisala da nebom odpirala nove teme
Moja babi ima v nedeljo 80.let in nevem kaj naj ji kupim..kakšnih toplic,morja ipd. ne morem ker težko hodi in niti nemara izletov in podobno.Na vrtu tudi nič ne dela,peče ne rada.Aparate ali stol za masažo ji tudi nemorem ker jih ne sme uporabljati,potem mi pa že zmanjka idej..tako da pomoč bi mi prov prišla;)Mate kakšne ideje?
LP
No bom pa kr tuki napisala da nebom odpirala nove teme
Moja babi ima v nedeljo 80.let in nevem kaj naj ji kupim..kakšnih toplic,morja ipd. ne morem ker težko hodi in niti nemara izletov in podobno.Na vrtu tudi nič ne dela,peče ne rada.Aparate ali stol za masažo ji tudi nemorem ker jih ne sme uporabljati,potem mi pa že zmanjka idej..tako da pomoč bi mi prov prišla;)Mate kakšne ideje?
LP
Prvi neprebran prispevek • 8 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov